Ben de yeni doğum yapmıştım o dönem, bebeğime çok pimpirikleniyorum her anne gibi. Kucağına almak isteyene "elinizi yıkadınız mı" falan diyorum..
Bu hatun bana demez mi bir gün, "benim doktor tanıdıklarım var, özellikle ellerini yıkamadan seviyorlar bebeklerini".. Ay bir de ana k.validelik yapacak haspam..
Dedim ki "doktor olunca herşeyin en iyisi mi biliniyor, nice doktorlar, gazeteciler tanıdım ben, zırcahillerden daha cahil, daha ahlaksız ve daha şe..siz olan".. O gündne sonra beni görünce, kafasını başka tarafa çevirdi pislik..
Ha ama k.valideme sorarsan "kızım ben dert ediyorum, sen dert ediyorsun. boşver"..
Ama bu aralar hiç görmüyorum onu evde, sanırım ki ayrıldılar..:26:
Çok güzel demişsiniz, ağzınıza sağlık.
Kadındaki rahatlığa ve gamsızlığa da şaşırdım, o kadarı da biraz fazla olmuş. Kayınpederiniz ne kadar kalpsizmiş ki kırk yıllık hayat arkadaşına bunları yaşatmış...
İşin kötüsü bunlar hep öğrenilen davranışlar..
Şöyle ki.. K.pederimin 2 oğlu var, eşim ve kaynım..
Onlar ne gördü, ne öğrendi şimdi bu olaydan..
Babamız eve sevgilisini getirecek kadar ileri gitti, ama annemiz tepkisiz kaldı. Demek ki evlilikte kadınlar böyle şeyleri tolere edebiliyor.
Tabi bu derece ileri gitmezler belki, ama gene de "ihanet" ailelerinden gördükleri birşey oldu.Çok kınadılar, ayıpladılar, babalarına küstüler, ama neticede sebep-sonuç olarak bakarsan, adam bu işten bir zarar görmedi.
Eşi çok kıskanç olan bir arkadaşım bir danışmana gitmişti.
Orada ortaya çıktı ki, eşinin babası hanımına camdan bile baktırmayacak derecede ksıkançmış.
E bu çocuk o ailede büyümüş, onu öğrenmiş.
İşin kötüsü bunlar hep öğrenilen davranışlar..
Şöyle ki.. K.pederimin 2 oğlu var, eşim ve kaynım..
Onlar ne gördü, ne öğrendi şimdi bu olaydan..
Babamız eve sevgilisini getirecek kadar ileri gitti, ama annemiz tepkisiz kaldı. Demek ki evlilikte kadınlar böyle şeyleri tolere edebiliyor.
Tabi bu derece ileri gitmezler belki, ama gene de "ihanet" ailelerinden gördükleri birşey oldu.Çok kınadılar, ayıpladılar, babalarına küstüler, ama neticede sebep-sonuç olarak bakarsan, adam bu işten bir zarar görmedi.
Eşi çok kıskanç olan bir arkadaşım bir danışmana gitmişti.
Orada ortaya çıktı ki, eşinin babası hanımına camdan bile baktırmayacak derecede ksıkançmış.
E bu çocuk o ailede büyümüş, onu öğrenmiş.
kuma demek bu. neden herkes bunu bu kadar yadırgamışki toplumumuzda bu var bi suru insanda kadınlar kendılerı bile evlendırıyo kocalarını... aaa arkadas sende kabul et oturun evde hizmetcılık yapardı sana
iyi tarfalarınıda düşünmek lazım yaw o kadında ktu oluyodur karısını bıraktıramadım ne biçim karıyım dıyodur böylece onunda psikolojısı bozuluyodur
allah kimseye yaşatmasın ama bu çok farklı bir durum seviyorum ikinizide bırakamam diyo bende mücadeleye devam ama sonuç başından belli ama onu çok seviyorum onsuz yapamam gibi geliyo
kuma demek bu. neden herkes bunu bu kadar yadırgamışki toplumumuzda bu var bi suru insanda kadınlar kendılerı bile evlendırıyo kocalarını... aaa arkadas sende kabul et oturun evde hizmetcılık yapardı sana
iyi tarfalarınıda düşünmek lazım yaw o kadında ktu oluyodur karısını bıraktıramadım ne biçim karıyım dıyodur böylece onunda psikolojısı bozuluyodur
benimde gururum olduğunu en önemlisi kadın olduğumu hatırlatan arkadaşlara sonsuz minnettarım ben derdimi açtım hepiniz tepkilisiniz sanki ben mutluluğumu anlatmışım gibi size bende durumdan hoşnut değilim ama yaşıyorum malesef hayat bu nerde ne zaman kimin başına ne gelir belli olmuyo allahın izniyle kocamı okadının elinden kurtarıcam sizede yazıcam arkadaşlar başardım diye zaman herşeyin ilacı ben herşeyi unutmaya hazuırım yeter ki eşim okadını bıraksın he birde ben boşanmıyo değilim mahtemeye veren bendim ama eşim gelmedi dava düştü
ablacım teşekkür ederim kadınlar olarak bütün kardeşlerim benden yanasınız ama herkez benim ruh sağlığımın yerinde olmadığını söylüyo ama yanılıyo ben şu anda çocuk gelişimi okuyan öğrenciyim bütün notlarım 95 100 seneye inşallah özel rehabilitasyon merkezinde öğretmenliğe başlıycam insan psikolojisi ve ruh sağlığı hakkında herşeyden haberdarım ben aciz ve saf bir kadın değilim onda ne bulduğunu anlamıyorum kadın yaşlı ben makyaj yapsam utandırıyosun beni diyo o yaapınca onda bişi gözükmüyo diyo ben ona beni kaybedeceğini ispatladıktan sonra onu kendine getiricem yani istemedende olsa sanırım uzatmaları oynuyoruz sondan bir öncesi yani.....
benimde gururum olduğunu en önemlisi kadın olduğumu hatırlatan arkadaşlara sonsuz minnettarım ben derdimi açtım hepiniz tepkilisiniz sanki ben mutluluğumu anlatmışım gibi size bende durumdan hoşnut değilim ama yaşıyorum malesef hayat bu nerde ne zaman kimin başına ne gelir belli olmuyo allahın izniyle kocamı okadının elinden kurtarıcam sizede yazıcam arkadaşlar başardım diye zaman herşeyin ilacı ben herşeyi unutmaya hazuırım yeter ki eşim okadını bıraksın he birde ben boşanmıyo değilim mahtemeye veren bendim ama eşim gelmedi dava düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?