2. eşi kabullenmek kolay mı ?

ablacım teşekkür ederim kadınlar olarak bütün kardeşlerim benden yanasınız ama herkez benim ruh sağlığımın yerinde olmadığını söylüyo ama yanılıyo ben şu anda çocuk gelişimi okuyan öğrenciyim bütün notlarım 95 100 seneye inşallah özel rehabilitasyon merkezinde öğretmenliğe başlıycam insan psikolojisi ve ruh sağlığı hakkında herşeyden haberdarım ben aciz ve saf bir kadın değilim onda ne bulduğunu anlamıyorum kadın yaşlı ben makyaj yapsam utandırıyosun beni diyo o yaapınca onda bişi gözükmüyo diyo ben ona beni kaybedeceğini ispatladıktan sonra onu kendine getiricem yani istemedende olsa sanırım uzatmaları oynuyoruz sondan bir öncesi yani.....

Konu ile ilgili ilk mesajınızı hatırladım, o zaman cevap da yazmıştım, kusura bakmayın ama psikolojinizin bozulduğunu düşünüyorum bende.

4 yıl demiştiniz bitmiş şimdi tekrar birlikteler. Eşiniz o kadına aşık sizi sevmiyor bu o kadar açık ki. Yok beni hala seviyor diyorsanız o zaman eşiniz normal değil.

Uzatmaları oynuyoruz diyorsunuz, uzatması mı kalmış 4 yıl olmuş, siz hala neyi bekliyorsunuz ekonomik özgürlüğünüzde varmış daha fazla kadınlık gururunuzu yaralamayın. Onsuz nefes alamam, yaşayamam da ne demek mezarlıklar vazgeçilmeyen insanlarla dolu. Umarım saplantınızdan bir an önce kurtulursunuz.

kızlar hiçmi yok aranızda aldatılıp kabullenmek zorunda kalan. neden hiç kimse çıkıpta bende buna benzer şeyler yaşadım yada duydum diyemiyo yapmayın allahaşkına çevremizde neler oluyo malesef:69::19:

kızlar hiçmi yok aranızda aldatılıp kabullenmek zorunda kalan. neden hiç kimse çıkıpta bende buna benzer şeyler yaşadım yada duydum diyemiyo yapmayın allahaşkına çevremizde neler oluyo malesef:69::19:

Ben varım!!!! desem ne değişecek arkadaşım?
Yaşadıklarınızı hak mı göreceksiniz kendinize?
Başkalarının evliliklerinin kendinizinkine benzemesini dilemek yerine kendi hayatınızı düzene koysanız daha iyi olmaz mı?

ben sizlere kendimi anlatamadım herkezde bir ahkam kesmek garipsiniz hiçmi kocalarınızın dan şüphelenmediniz cep tlf karıştırmadınız benim bunları anlatmamdaki sebep herkezin içinde kendinden bişiler bulması ve dikkatli olmasıydı yazık kadın kadının gerçekten düşmanı galiba bu arada allah düşmanıma bile böyle şeyler yaşatmasın nasılda temenni ediyomuşum gibi konuşuyosunuz çok yazıkkk

boyle insanlar cok var bu forumda niye bu kadar sasirilip tepkiler veriliyo anlamiyorm..
sahili Allah yardimcin olsun..iyice dusun tart

Bu gibi konuları ben saçma buluyorum,neden insan yarasını deşsin anlatsada onun ortamı duyguları ya daha acıdır ve yoğundur bu konuda paralellik olmaz ,en iyisi buna benzer acıları unutmak

hay allah razı olsun kızlar herkez bana tepkili ben napıyım herşeye rağmen seviyorum belkide mazoşistlik kendime acı veriyorum ama napıyım seviyorum kendimi şuçlar oldum herkezin tepkisinden tek suçum boşanmamakmı aşk herşeyi affedermi sizce?? eminim rabbimin büyük bir sınavı bu bana atlatıcaz inşallah

hay allah razı olsun kızlar herkez bana tepkili ben napıyım herşeye rağmen seviyorum belkide mazoşistlik kendime acı veriyorum ama napıyım seviyorum kendimi şuçlar oldum herkezin tepkisinden tek suçum boşanmamakmı aşk herşeyi affedermi sizce?? eminim rabbimin büyük bir sınavı bu bana atlatıcaz inşallah

Allah size AKIL FİKİR VERSİN NE DİYEYİM...

Nasrettin hoca birgün ağaçtan düşmüş bütün ahali toplanmış doktor getirelim onu yapalım bunu yapalım hoca durun demiş bana doktor değil ağaçtan düşeni çağırın beni ancak o anlar

Siz "kocam bana bunu bunu bunu yaptı" derseniz, ve o yaptığı şeyler insanlık onuruna aykırı olursa, biz de buna tepki veririz, durum tespiti yapıp sizi daha sağlıklı düşünmeye iteriz ki içinde bulunduğunuz durumu değerlendirip paçanızı kurtarın. Siz yazdığınız için biz de iyi niyetimizle kurtulun istiyoruz. Siz bunların adını "tepki" koyar, sonra da "bana ne bana ne boşanmıyorum, kocama aşığım" derseniz de, biz "kendi düşen ağlamaz" deriz. Orada bir kadın varmış uzakta, o kadın aşağılanıyormuş, aldatılıyormuş, bunlar bizi ilgilendirmez zaten.

Ayrıca rabbinizin sınav anlayışı "ohh, veriyorum başlarına belayı, ölecek olsalar gıkları bile çıkmıyor" gibisinden bir şey değildir, kendi kendinize ettiğiniz işkenceleri "sınav" diye nitelendirmeyin, Allah size akıl fikir vermiş, imkan vermiş, muhakeme kabiliyeti vermiş, bunları yok sayıp Allahın verdiği canınıza işkence etmeyin.

Son düzenleme:
Bunları ağzım açık okudum resmen ağzım açık okudum.Yaw kendi aklınızla kendi hayatınıza yön veriyorsunuz sonrada Rabbim bizi sınıyor bunu da atlatacaz diyorsunuz.Allah aşkın yani gerçekten Allah aşkına herşeyi kadere bağlamaktan ve dini alet etmekten vazgeçin rica ediyorum.Eşinizi başka kadınla görüyorsunuz el ele tutuşmuşlar eşiniz pişkin pişkin 3 müz beraber yaşayalım diyor(fantaziye bak adamda ki)ve siz bu konuda hala bir kararsızlık gösterip hala bana göre mantıksızlık gösterip ben seviyorum diyorsunuz sonuçta buna kendiniz karar veriyorsunuz.Kendi karar verdiğiniz şeye de rica ediyorum Rabbim bizi sınıyor demeyin.Neyi sınıyor mantığını kullanıp kullanamadığını mı:47::47::47:

slm arkadaşım seni en iyi ben anlıyabilirim diye düşünüyorum çünkü bende aldatıldım hemde benden 13 eşimden 5 yaş büyük bir bayanla aldattı eşim beni hemde kendi ifadesiyle imam nikahı bile warmlş aralarında allah yardımcın olsun ne diyeyim inan eğer erkek meyilliyse aldatmaya asla wazgeçmiyo bu biter yenisi başlar malesef eşimin gizli ilişkisi 4 yıl sürdü baştan inkar etti son iki yıldır kabul et üçümüz mutlu olalım dedi diye baskılar yaptı takip ettim onları saatlerce elele gezerken gördüm kadının ewini öğrendim çocuklarımı aldım gittim konuştum 14 we 18 yaşında iki oğlumuz war ben eşimle 15 yaşında ewlendim 22 yıllık ewliyim
kabullenemedim
her yolu denedim onu deli gibi herşeye rağmen sewmeye ilk günkü gibi dewam ediyorum onsuz ben nefes bile alamam tlfonumda bile adı nefesim diye kayıtlı boşanma dawası açtım gelmedi duruşmaya zaten bende istemiyodum ama benimki son şanstı benide onuda sewdiğini söyledi sakın beni cahil ona mecbur olan bir kadın olarak düşünme ben dışardan liseyi okuyan sigortalı bir işte çalışan bir kadınım neyse şu anda ilişkileri bitti ama eşim bana tepkili neden kabul etmemişim ölene kadar söyliycekmiş ihanet en büyük bedeli yapana ödetir ... bunu asla unutma allah islah etsin allah yardımcın olsun

ewet arkadaşlar benim derdimede ortak olun ben ne yapmalıyım kabullenmedim diye eşim bana tepkili ama ben onu çok sewiyorum ohaoldumsmile

ohaa diyorum başkada birşey diyemiyorum.umarım şaka olsun ya.bence direk bir psikiyatriye doğru yol alın.nasıl hazmediyorsunuz böyle bişeyi.tabikide kabul etmicektiniz.bi de kabul mu etcektiniz.sizin bunları hazmetmeniz çok yanlış zaten.gururunuzu çok fena kırmış.bir de kabul etmedin diye seni mi suçluyor.utanmadan neden kabul etmedin diyor.siz ona çok taviz vermişsiniz.çok yüzü yumuşak davranmışsınız ki daha bunları diyebiliyor.ben olsam o lafı dicek o evi başının üstüne yıkardım valla.tamamen hastalıklı bir evlilik bu.kocanızın size karşı sevgisi yok sadece çocuklar için duruyor emin olun.açın gözünüzü bence.

hala seviyorum da ne demek?
bence kesinlikle sevmiyorsunuz.
sadece bu olayları kendinize yediremediğiniz için takıntı yapmışsınız.
ve ruhsal bakımdan hasta olmuşsunuz.
ağır kaçmasın ama ; hiç mi gururunuz yok?
hayata bu şekilde yaşamak için mi geldiniz siz?
kendinize saygınız olsun.
kocanız belli ki size değer vermeyi bırakmış,aklı sulanmış.
bari siz kendinize değer verin.
bu sitede ilk defa bu kadar net yazıyorum ; boşanın sonrasında da gidin bi tedavi olun.
çocuklarınız da gayet büyük,akılları başında...
eminim ki size çok destek olacaklardır.

Son düzenleme:
konu sahibesi beni unutun demiş ..........
seni unutmak mı ? ne mümkün ? 2011 yılının Türkiyesinde, tahsili de olduğunu iddia eden , işi gücü , sağlık güvencesi filan olduğunu söyleyen bir kadın kalkıp : eşimi seviyorum o yüzden sevgilisi olmasını kabulleniyorum diyor ve sonra da bunu çok da normal bişeymiş gibi savunmaya çalışıyor ve bana unut gitsin diyor ???
dediğin gibi bunu atlatırsın ben de inanıyorum, elbet birgün eşin bu kadından da sıkılır , yenisini bulur .....hatta onu da atlatırsın , yenisi gelir ....sen kabullendikten sonra bana h....t etmek düşer ....
ne diyim !
mideniz kaldırdığı sürece NO PROBLEM !
ama unutmak konusuna gelince işte o imkansız

Siz "kocam bana bunu bunu bunu yaptı" derseniz, ve o yaptığı şeyler insanlık onuruna aykırı olursa, biz de buna tepki veririz, durum tespiti yapıp sizi daha sağlıklı düşünmeye iteriz ki içinde bulunduğunuz durumu değerlendirip paçanızı kurtarın. Siz yazdığınız için biz de iyi niyetimizle kurtulun istiyoruz. Siz bunların adını "tepki" koyar, sonra da "bana ne bana ne boşanmıyorum, kocama aşığım" derseniz de, biz "kendi düşen ağlamaz" deriz. Orada bir kadın varmış uzakta, o kadın aşağılanıyormuş, aldatılıyormuş, bunlar bizi ilgilendirmez zaten.

Ayrıca rabbinizin sınav anlayışı "ohh, veriyorum başlarına belayı, ölecek olsalar gıkları bile çıkmıyor" gibisinden bir şey değildir, kendi kendinize ettiğiniz işkenceleri "sınav" diye nitelendirmeyin, Allah size akıl fikir vermiş, imkan vermiş, muhakeme kabiliyeti vermiş, bunları yok sayıp Allahın verdiği canınıza işkence etmeyin.

Hay ağzına sağlık...

Sahilli olay aldatılıp affetmek değil ki. Eşin seni bir kere aldatmış olsa sen affedip temiz bir sayfa açsanız neyse. Ama eşin 4 yıldır dost tutmuş kendine arada ayrılmış, bunun içinde seni suçlamış sen isteseydin 3 müz birarada yaşardık diye :53:, sonra tekrar aynı kadınla ilişki yaşıyor, sen de böyle bir adamı hala seviyor ayılıp bayılıyorsun, evet arkadaş sen mazoşistsin Allah şifa versin... :45:

Son düzenleme:
inanması gerçekten güç adamın teklifi mide bulandırıcı ama çevremde bu şekilde yaşayan bir aile var. Hemde istanbulun göbeğinde. ilk eşinden çocuğu olmuyor diye adam eşine yeniden evlenmeyi teklif etmiş. Kadın kocam mutlu olsun,çocuğu olsun diye kabul etmiş. Adam eşini seviyor bırakmayı düşünmüyor ki zaten kadının da gitmeye niyeti yok. Sonrası 2.eş aynı eve geldi. Aynı evde bir oda birinin yatak odası, diğeri yeni eşin yatak odası. Sırayamı giriyorlar odaları bölüştülerde adamı nasıl bölüşüyorlar bilemem:1: İğrenç gerçekten. Ama ilginçki iyi de anlaşıyorlarmış, yeni eşin oğlu olmuş birbirlerine işlerinde yardımcı oluyorlarmış fln. İlgnç...

Son düzenleme:
Back
X