- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
ablacım teşekkür ederim kadınlar olarak bütün kardeşlerim benden yanasınız ama herkez benim ruh sağlığımın yerinde olmadığını söylüyo ama yanılıyo ben şu anda çocuk gelişimi okuyan öğrenciyim bütün notlarım 95 100 seneye inşallah özel rehabilitasyon merkezinde öğretmenliğe başlıycam insan psikolojisi ve ruh sağlığı hakkında herşeyden haberdarım ben aciz ve saf bir kadın değilim onda ne bulduğunu anlamıyorum kadın yaşlı ben makyaj yapsam utandırıyosun beni diyo o yaapınca onda bişi gözükmüyo diyo ben ona beni kaybedeceğini ispatladıktan sonra onu kendine getiricem yani istemedende olsa sanırım uzatmaları oynuyoruz sondan bir öncesi yani.....
Konu ile ilgili ilk mesajınızı hatırladım, o zaman cevap da yazmıştım, kusura bakmayın ama psikolojinizin bozulduğunu düşünüyorum bende.
4 yıl demiştiniz bitmiş şimdi tekrar birlikteler. Eşiniz o kadına aşık sizi sevmiyor bu o kadar açık ki. Yok beni hala seviyor diyorsanız o zaman eşiniz normal değil.
Uzatmaları oynuyoruz diyorsunuz, uzatması mı kalmış 4 yıl olmuş, siz hala neyi bekliyorsunuz ekonomik özgürlüğünüzde varmış daha fazla kadınlık gururunuzu yaralamayın. Onsuz nefes alamam, yaşayamam da ne demek mezarlıklar vazgeçilmeyen insanlarla dolu. Umarım saplantınızdan bir an önce kurtulursunuz.