- 8 Nisan 2022
- 210
- 28
- 18
- 33
- Konu Sahibi Aasslliimm
-
Neden boşanıyorsunuz?2. Evliliğimde bitiyor arkadaşlar özellikle kadın arkadaşlarımdan yardım istiyorum ilk evliliğimden bir oğlum ikinci evliliğimden bir kızım var ve 2. Evliliğimde bitiyor bu süreci yaşıyanlar sizin bu süreciniz nasıl oldu. Ayrılık sonrası neler yaşadınız yardımcı olursanız sevinirim
Psikolojik ve fiziksel şiddet.Neden boşanıyorsunuz?
Teşekkür ederimOzellikle kadınlardan yorum bekliyorum derken? Sitede erkek yok zaten.
Hersey baslar ve biter, onunuze bakmaktan başka careniz yok.
Evet boşluk oldu bende aldatildim ve psikolojik şiddet vardı. Zamanla geçiyor ama sadece hayaller yıkıldığı için üzülüyordum yoksa kesinlikle o kişiye üzüldüğüm sevdiğim için aSla değil. Ama su an boşluk dusunemiyorum yoğun tempoda çalışıyorum boşluk bulamıyorum. Bir de ailemle kaldığım için sagolsunlar yalnız bırakmıyorlarGerçekten az da olsa içime su serptin. 5 senedir düzelmedi sanırım artık düzelmez de. Ara ara fiziksel şiddeti oldu psikolojik şiddet evlendiğim günden itibaren vardı. Sorunun bende olduğunu söyler bakarsanız ama. Psikolog psikiyatri tedavisi almam gerekiyomuş. Ulan hayatıma girdin bide içine ettin tabi gerekir. Keşke bide kendisi gidebilseyei buralara gelmezdi diycem ama zor ya. Yanlız kalmaya alışabildin mi ya peki sıkıldığın boşlukta olduğunu düşündüğün
Bende şuan boşanma aşamasındayım.Üzülme geçeçek elbette sadece sabret.Zaman her şeyin ilacı.Psikolojik ve fiziksel şiddet.
Öncelikle evliliğimiz öncesinde böyle değildi. Daha fa klıydı ce kendisi de itiraf etti. Ben böyle olsaydım benle evlenmezdin diye. Zaman zaman uyguladığı şiddetler var. Kolumu sıkma. Bıçak çekme, kolumu osırma, vsBu adam en başından melek değildi herhalde. Evlendiğim günden beri psikolojik şiddet vardı yazmışsınız. Demek ki evlenmeden önce de biliyordunuz böyle olduğunu. Keşke evlenmeseydiniz. Yani ikincide bari yoğurdu üfleseydiniz.
Yani adam bir de dövüyormuş sizi, oğlunuz ve hızınız hürmetine boşanın lütfen. Süreci müreci düşünmezdim ben olsam.
Toparlanmana sevindim umarım herşey daha iyi olur senin içinEvet boşluk oldu bende aldatildim ve psikolojik şiddet vardı. Zamanla geçiyor ama sadece hayaller yıkıldığı için üzülüyordum yoksa kesinlikle o kişiye üzüldüğüm sevdiğim için aSla değil. Ama su an boşluk dusunemiyorum yoğun tempoda çalışıyorum boşluk bulamıyorum. Bir de ailemle kaldığım için sagolsunlar yalnız bırakmıyorlar
Lise mezunu yum üni. Sınavına başvurmuştum bi mesleğim yok. Çalışmıyorum şuanda kızım üçbuçuk yaşındaEğitim ve iş durumunuz nedir? Kendi ayaklariniz uzerinde durun ve size siddet uygulayan bu adamdan ayrildiginiza ne üzülün ne de düşünün.
E daha ne olsun?Öncelikle evliliğimiz öncesinde böyle değildi. Daha fa klıydı ce kendisi de itiraf etti. Ben böyle olsaydım benle evlenmezdin diye. Zaman zaman uyguladığı şiddetler var. Kolumu sıkma. Bıçak çekme, kolumu osırma, vs
Kuzu ben şüpheliyim gecenki olaydan sonraOzellikle kadınlardan yorum bekliyorum derken? Sitede erkek yok zaten.
Hersey baslar ve biter, onunuze bakmaktan başka careniz yok.
Bende bunu düşünerek en son darp raporu aldım boşanma davasını açtım zaten. Ama kadınları öyle manipüle ediyolarki beş sene bekledim bunu yapmak için çok zor oluyo bu kadar kötü davranışları görüp karar vermek. Çünkü psikolojik şiddetle hep suç sizdeymiş gibi aktarıyolarE daha ne olsun?
Hanımefendi normal ailelerde kol sıkma, ısırma, bıçak çekme falan olmuyor, bilginize.
Hayatımda hiç kimse bıçak çekmedi bana, normali bu. Biri size bıçak çekiyorsa bu şiddetli geçimsizlik falan değildir. Olay aile içi geçimsizlikten, adli bir vakaya dönüşmüştür. Adam yaralamaya, öldürmeye falan teşebbüs bu. Farkında mısınız?
Bir gün elinde kalırsınız, demedi demeyin.
Bazen olabiliyo die şey eddiydimKuzu ben şüpheliyim gecenki olaydan sonraerkek olabilir..
Özür dileyerek soruyorum,afedersiniz ama aklım almıyor bunu.Neden ikinci evliliginizden de çocuk yaptınız?Özellikle bu şartlar altında.Öncelikle evliliğimiz öncesinde böyle değildi. Daha fa klıydı ce kendisi de itiraf etti. Ben böyle olsaydım benle evlenmezdin diye. Zaman zaman uyguladığı şiddetler var. Kolumu sıkma. Bıçak çekme, kolumu osırma, vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?