- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi Aasslliimm
-
Bosanmaniza sevindim oğlunuz ve kizinizla kendinize huzurlu ve sakin bir hayat kurun insalllahÖncelikle evliliğimiz öncesinde böyle değildi. Daha fa klıydı ce kendisi de itiraf etti. Ben böyle olsaydım benle evlenmezdin diye. Zaman zaman uyguladığı şiddetler var. Kolumu sıkma. Bıçak çekme, kolumu osırma, vs
İnşallah çok sağolunBosanmaniza sevindim oğlunuz ve kizinizla kendinize huzurlu ve sakin bir hayat kurun insalllah
Sormayın ya nası bi bataktayım bilemezsiniz. Ailede normal değil zaten neler var söylesem şok olursunuzİlk ayrılığınız gibi olur süreç. Sitedeki çoğu kadından tecrübelisiniz.
Şiddetin hiçbir türlüsü normal değil, kol ısırmanın da normal olduğunu hiç düşünmüyorum.
Eşinizi 6 yaşına kadar köpekler büyütmüş herhalde.
Çok haklısınız bu soruyu sormakla. DoğruÖzür dileyerek soruyorum,afedersiniz ama aklım almıyor bunu.Neden ikinci evliliginizden de çocuk yaptınız?Özellikle bu şartlar altında.
Yok mu diyorsunuz?Ozellikle kadınlardan yorum bekliyorum derken? Sitede erkek yok zaten.
Hersey baslar ve biter, onunuze bakmaktan başka careniz yok.
Bıçak çekme mi? Bi bitmediler.Öncelikle evliliğimiz öncesinde böyle değildi. Daha fa klıydı ce kendisi de itiraf etti. Ben böyle olsaydım benle evlenmezdin diye. Zaman zaman uyguladığı şiddetler var. Kolumu sıkma. Bıçak çekme, kolumu osırma, vs
Size destek olacak bir aileniz var mı?Çok haklısınız bu soruyu sormakla. Doğru
Annem vefat etti. Babamlada bir aydır konulmuyoruz. Zaten evliliklerimle onunda canını sıktım yani yeterinceSize destek olacak bir aileniz var mı?
Korkutmak için yaptığını söylüyo hemde çocucklar vardı yanımızda. Bir ay önce oldu ve uyardım onu ama demekki konulmakla olmuyo artıkBıçak çekme mi? Bi bilmediler.
Illaki vardir, demek istediğim hem erkek hem kadinlarin olduğu bir site değil.Yok mu diyorsunuz?
Illaki vardir, demek istediğim hem erkek hem kadinlarin olduğu bir site değil.
Evimiz var evlendikten sonra aldık normalde evin hakkı yarı yarıya. Fakat bayramda evden ayrılacağını söylediSöyleyebileceğim şey şu mutlaka çalışmaya başlayın.
Yalnız konu sahibi arkadaşım burada ki yorumlarınız ne tatlı.
Boşanma sonrası ben kendi adıma testere filminde hayatta kalmış gibi hissetmiştim kendimi. O kadar rahatlamış bir histi.
Umarım burdan sonrası size ferahlık ve huzur getirir.
Bu sizin kendinizi iyi hissetmeniz için söylediğim birşey. Kendi ayaklarınızin üzerinde durunca birseylere göz yummuyor insan.Evimiz var evlendikten sonra aldık normalde evin hakkı yarı yarıya. Fakat bayramda evden ayrılacağını söyledi
Kızomı okula yazdırmam lazım o da biraz zor belki seneye olabilir ama evde durmak daha zor olur zatenBu sizin kendinizi iyi hissetmeniz için söylediğim birşey. Kendi ayaklarınızin üzerinde durunca birseylere göz yummuyor insan.
Boşanma sonrasında bir süre babanızla mı yaşayacaksınız? Yoksa çocukları kreşe verip çalışmaya mı başlayacaksınız planlarınızı yaptınız mı?Annem vefat etti. Babamlada bir aydır konulmuyoruz. Zaten evliliklerimle onunda canını sıktım yani yeterince
aramızda erkek üyeler var dedi .valla herkesten bir şüphelenmiyor değilim artıkKuzu ben şüpheliyim gecenki olaydan sonraerkek olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?