2. Evlilik çok kararsızım

Bence bu işin sonu yine boşanma olur evlenmek istiyorsanız çocukları büyümüş gezip tozmak isteyen birini bulun bence yine sorumluluklar arasına girmeyin

Kesınlıkle oluru yok, anası, babası, danası hıc gerek yok. Yalnız kalın bundan bın kat daha iyi.

G gullucem ağrısız başına ağrı soktun. Dertsiz başına dert aldın. Bir erkek için değmez.

Çok mantıksız. Yalnız yaşa ya hu ne var. Milletin kahrını çekmeye çok meraklısın. Koca ne ya. Bu yaşta milletin saygısız kızlarını mı çekiyorsun. Pes ki pes...

Boşanırsın. Net. Boşanmasan da maddi manevi yıpranacaksın. Kendine gel.

Dertsiz başına bu kadar derdi niye alıyorsun allah aşkına. Daha önce de tecrübelisin çok matah bir şey değil biliyorsun. Evlensen de boşanırsın bundan haberin olsun. Çocuğu anası danası ay. Senin mis gibi çocuğun var yaşa işte bu dertleri niye çekiyorsun anlamıyorum.

2. Evliliğin size ekstra bir maddi refah ve huzur getirmesi lazım gerek ki evet diyesiniz . Sizinki alışkanlık olmuş , bu iş hayırlı gözükmüyor iki gün ağlar üçüncü gün unutursunuz . 2. Boşanmanın sosyolojik ve psikolojik hezeyanlarini bu yaştan sonra yaşamaktan iyidir .

Bacım bu ne böyle.Birak şu adamı gözünü seveyim.Kizlari var sorunlu , aileye yapışık ,önceliğini sana veremiyor.Birak şu adamı yoksa evlenip bırakacaksın

Konu sahibi sen aklını mı yitirdin? Bak şunı unutma, evleneceksen, evlendiğin insan seni maddi olarak üste çekmeli aşağı değil. Parası olmayan, ödemesi çok olan, ailedir, çocuktur sürekli para verme gereken biriyle ev len meeeee! Kendine reva gördüğün hayat bu mu ya? Ben de aşık oldum boşandıktan sonra, iyi ki ayrılmışım diyorum. Scı çektim, üzüldüm ama geçiyor. Bir ömür o adamı, çocuklarını, ailesini mi besleyeceksin? Eve kedi al köpek al ama onu alma.

Pardon da sizin hiç kendinize saygınız yok mu?

Adam size gramı bırak hiç değer, kıymet, saygı duymuyor.
Ve siz seviyorsunuz öyle mi? Ayrılamıyorsunuz...

Sizin bu leş, terbiyesiz, seviyesiz, kadın kıymeti bilmeyen adamda devam etmenizin nedeni tekrar yenildiniz, tekrar değer görmediniz ve tekrar ayrılığı kabul edememeniz.
Bu kadar kendinizi pas pas etmeyin hadi sizi geçtim onur gurur ayaklar altında ama bir çocuğunuz var…. Adam aileniz, çocuğunuz et yemesin diye koştur koştur gitmiş ailesine kurban kesmiş. Size de 5 kilo layık görülmüş…

Birde 2 kızı size zerre saygı duymuyor, saygı duymadıkları gibi adam uyarmıyor bile…

Siz kendi çocuğunuza değer verip bakmak varken neden başkasının size saygı duymayan 2 kazık kadar kızına pas pas oluyorsunuz.

Tabi pardon…. çocuğunuz büyüdü üni okuyordu kendi ayakları üzerinde dururdu, ama 2 sınırsız ve terbiye sınırlarını zorlayan kızla ve babalarıyla evde ömür geçirmek sizi daha mutlu ediyor…

Aç gözünü aç bırak şu adamı ve hayatına bak.

Ay mis gibi cocugunu buyutmussun, okutmussun. butun dertlerin/zorluklarin sonuna gelmissiniz kendiniz bosluga mi dustunuz de ayri bir sorun ariyorsunuz kendinize? Sevgili olun, ayri evlerde takilin ama evlilik nedir? Bu saatten sonra milletin cocugunun derdini niye dert edinceksiniz. Bir de paranizi yiyor sizin. Tertemiz evde oturuyor, yemegi de pisiyordur, camasirlari da temizdir, cocuklarina da baktiriyor. Paranizi da yiyor, kendi parasi ile ailesine bakiyor. Ohhhh ne guzel dunya. Ne gerek var. Esyanizi alin evinizi ayirin. Sonra sevgili olarak takilcaksaniz takilin ama milletin yukunu ustlenmeyin.

Üniversitede okuyan evladınız olduğuna göre en az 40 yaş civarındasınız. Sevilme isteğinizi anlıyorum ama bu adam sizi seviyor mu emin mısınız? Tam bir kaos anası, babası, kızı, eski karısı bitmek bilmeyen istekler.

Adam için hep ikinci plandasınız. Yanlış anlamadıysam eski karısı sizde kalabilir filan demişsiniz. Evet insan çocuklarına yardım eder ama çocuklarımız bir yerde sorumluluk almak zorunda. 20 yaşına gelmiş madem okumakta gözü yok o zaman işe girip çalışmak zorunda. Babasından ne kadar gecikecek.

Siz kurban isteyip sizin yerinize annesine kesiyorsa bu kırıcı. Bu işin sonunda maddi manevi üzülecek siz gibi duruyorsunuz.

Evlensemde maaşımı vermiycem. Onada söylüyorum bunu
Daha önce evlilik yapmamış gibi yazıyorsun. Tatile gidelim dedin, param yok sen öde dedi, sonra kızlarını da dahil etmek istedi. Sence kızlarının tatilini ödemeyecek misin? Cebinden para çıkacak, küçük değilsin, karşındaki insanla evlenilmez. Hiçbir kadın evlenmemeli böyle yükleri olan adamla.

Alınmayın ama bu adam zamanla yola getirmiş gibi duruyor sizi. Bir şekilde istediğini almış. Evlenirse de maaşını alacak. Zaten evlenmezse de yine bir şekilde ödemelerini sen yapıyorsun. Bütçesinde sana uer yok çoktan anlamış olmalısın. İleride kızımın düğünü diyecek öbür kıznın başka şeyi çıkacak seni ekstra yolacak. Sana değer verilen bir yerde ol. Hepimiz çok değerliyiz niye kendimizi harcayalım. Kendi çocuguna da örnek olmalısın böyle değersiz oldugu bir yerde olmamalı annesi.

Boşver şekerim, konu sahibinde ki akıl bizde ne gezer…
Kendine gösterilen değersizliği hiçe sayılmayı görmüyor, önemsemiyor.

Ama evlenirse maaşını vermemesi büyük bir zafer onun için.

Bu ilişkinin tek olumlu yanı yok. Kaç yaşına gelmişsin, bir evlilik yaşamışsın. Evliliğin nasıl bir şey olduğunu biliyorsun. Daha evlenmeden milyon tane sorunu olan adamla evlensen sence bu sorunlar kaç katına çıkar?

Ne güzel tek başına misler gibi çocuğunu büyütmüşsün. Milletin büyümemiş oğluyla , torunlarıyla mı uğraşacaksın?

Yarıya kadar okudum, aklınızda zorunuz mu var tam rahata ereceğiniz dönemde başkasının 7 sülalesinin sorunları ile boğuşuyorsunuz.. Sakın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…