2. Evlilik çok kararsızım

Dertsiz başınıza dert mi ariyorsnz Allah aşkına. Ayrılın suratna dahi bakmayın sanki dünyada tek mi erkek kaldı. Siz bu saattrn sonra gezip tozup hayatı yaşaycgnz birini bulun. Çoluk çocuk yükü ki saygsz diyrsnz onlarla mi ugrascksnz Allah aşkına. Ailesi çocukları ve en son da siz gelirsnz ki gelmzsnz bence. Bu kadar şey yapmış ayrilamamsnz sizden kurtulmyi beklyr bence. 1 bilezik bile yapamamış maaşını vermezmissiniz yani bu yazdıklarınızı okuyun bakın.
Başka şehre mi gidersnz ne yaparsnz bilemedm kurtulun bu kişiden

Boşver şekerim, konu sahibinde ki akıl bizde ne gezer…
Kendine gösterilen değersizliği hiçe sayılmayı görmüyor, önemsemiyor.

Ama evlenirse maaşını vermemesi büyük bir zafer onun için.
Şunu da anlamadım, ondan önceki hayatıma dönecek olmak zoruma gidiyor demesini. E dön zaten, kendin ye,iç, gez , yeni insanlarla tanış. Tatile tek başına git adamın çocuklarına para yedireceğine. Ama dediğin doğru, boş vermek gerek 3 sene boyunca anlamamış, hala hata arıyor kendisinde.

Kendine uygun birini bul. Bu sana uygun değil çok net. Kendine göre illa vardır. Değmez

Adam hem çulsuz hemde bi işe yaramıyor üstelik kızlarınını da yanına almış dertsiz başınıza dert ister gibisiniz. Yerinizde olsam zatten kendi ayaklarımın üstünde duruyorum böyle bir adamı hayatımda tutmazdım

Çocuğunuz işini eline almış (ya da almak üzere anlamadım o kısmı), maaşınız var, kendinize yetiyorsunuz. Sizin kötü deneyiminizden sonra evlilikten beklentiniz bu mu? Kayınvalide gönlü yapma, 2 tane şımarık üvey kızı çekme, 1 tane bileziğin lafını yapma... Sizin evleneceğiniz kişiyle imkanınız varsa yurtdışında yoksa ülke içinde gezip tozuyor olmanız lazımdı. Hediyeler, yemekler bence böyle geçmeli çünkü ikinizin de çocukları büyük. Onun kızlarının ve annelerinin çalışmıyor olması sizin suçunuz değil. Annesinin kendine şahsi kurban istemesi de. Adamın ilk 2 sırası çocukları, annesi ve sonra siz.
Yoğurdu üfleyip yüksek standart hedeflemeniz lazımken siz burda milletin boşanmayı düşündüğü evlilik tiplerini anlatıyorsunuz adeta. (Ben de 2. eşimle evliyim, kafama göre atıp tutmuyorum.)

Yahu cocugunuz buyumus, masallah kendinide kurtarmis, basinizi tekrar niye derde sokmak icin uğraşıyorsunuz?

Terkedin gitsin.

Ben bu tarz kadın çok gördüm.

Yetişme tarzından kaynaklı, ailesindende hiç değer kıymet görmeden büyümüştür…

Hayatı boyunca birinin yanında değer görmeden sığıntı gibi yaşamak ruhsal olarak ihtiyaç.
Kırmızı oda dizininde bu tarz bi bölüm vardı.
İzlemiştim o bölümü doktor, diğer doktora neden ben düzeltemedim minvalinde konuşma yaparken diğeri düzeltemezsin o böyle mutlu demişti.
Konu sahibinin izlemesi gerekiyor belki kendini bulur.

En bana koyan konu sahibinin evladı. Büyüdün üniye gidiyorsun ayakların üzerinde dur denmiş, ama zerre değer vermediği adam ve 2 leş kızına kadın katlanıyor, değer veriyor, yemek yapıyor, ev de konfor alanı oluşturuyor ve terbiyesiz tavırlarına göz yumuyor. Ve et yemesi bile çok görülüyor….
Bu nedir arkadaş….

O evladın ne çilesi varmış. Annesi bu şekilde, babası desen görmeden büyümüştür.

Evet konu sahibinin evlenmesi hakkı ama bu şekilde değil…

Bacım hadi kendine değer vermiyorsun evladına da mı değer vermiyorsun? Maaşımı evlensek de vermeyeceğim derken kızının tatil parasını ödemek durumunda kalmak kendini mi kandırıyorsun? Herif, kızları, anası danası etinden sütünden her şeyinden faydalanır.. çocuğun için üzüldüm açıkçası

SAKIN EVLENME BU ADAMLA..... Mis gibi hayatını bozmaya geliyor bi de başına maddi yük olacak. Bırak kardeşim...İlle de vazgeçemiyorsan sevgili olarak devam et. Evlenince seni kaybetme korkusu da gider.Maddi anlaşmazlıklar şimdi böyleyse daha da çoğalır.Başına bela mı alacaksın yaa....

Yani su saatten sonra sizi maddi ve manevi rahat ettirecek bir iliskide olmaniz lazim cocugunuzu tek basiniza buyutmussunuz size saygisi yok bu adamin ailesi cokmu fakir yani bayramda kurban kesebildiklerine gore degiller benim bildigim bir evde bir kurban kesilir anneye ayri babaya ayri ne gerek var

Bir de bu konu belirsiz bazen annede bazen bizde de olabilir.
buradan sonrasını okumak istemedim ama bir insan hayatını nekadar zora sokabilir diye merakımdan okudum..
siz aklınızı mı yediniz?
zaten bir kez mutsuz olmuşsunuz cahillik falan derken şimdi niye acılara yürüyüp korkmuyorsunuz??

3 yıldır bir turlu evlenemiyoruz demişsiniz, işte bu bir işaret evlenmeyin bir işiniz var, kimseye muhtaç değilsiniz… yeni insanlar tanıyın gezin tozun kendi yaşam tarzınıza uygun birini bulun cünkü bu saatten sonra o adamı değiştiremezsiniz.

Sonuna kadar okumadım ama evlenme beraber mutluysan evliliğe gerek yok bence uzun süre bekar kalan kadınlar evde sürekli bir erkeği çekemiyor
ağrımayan başını ağrıtma ..

Kiradan kurtardı beni diye o çok büyük konfor sağladığını düşünüyor aslında bana
Siz de onu yemek yapmaktan, temizlik yapmaktan, ütüden kurtarmışsınızdır büyük ihtimalle de? Mutfağa, eve harcadığınız parayla da kızlar ve müstakbel kayınvalideniz için de fon oluşturuyorsunuz. Neden tek yönlü bakılıyor bu konuya?

Ay inanmıyorum yani bu adam için kararsız kalmamanız direkt arkanıza bakmadan ayrılmanız lazım. Böyle bir adama harcadığınız üç seneye yazık ama yine de geç değil bir ömür harcamaktan iyidir. Adam artı sevimsiz saygısız kızları anası danası… ayh biz fenalık geçirdik burda siz nasıl katlandınız? Aklınızı başınıza toplayın bir kez evlendiniz bir çocukla ayrıldınız misler gibi evlat yetiştirdiniz bırakın şu adamı. Bununla geçireceğiniz vakti kendi çocuğunuza ayırın. Şurda bu adamla evlenin diyecek tek bir üye bulamazsınız. Aklın yolu bir. Böyle biriyle evleneceğinize bir ömür bekar yalnız kalın daha iyi. Bir an önce kurtulun bu adamdan lütfen. Kızları ve anasıyla baş başa bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…