Kimseyi beğenmeme huyu var bir de bendeBence aday kimse onunla biraz zaman geçirin en azından 1 2 ay tanıyın o kişiyi o şekilde karar verebilirsiniz
İlk haftadan da böyle şeyler abazalık ya yani sizin karşınıza çıkıyor sanırım böyle insanlarKimseyi beğenmeme huyu var bir de bendearmudun sapı üzümün çöpü diye diye aday bırakmıyorum ki. Birini beğendiğim dönemde de ilk haftadan cinsellik beklentisi oluyor, hemen engel basıyorum. Benim karşıma mı sapıklar çıkıyor tüm erkekler ilk haftadan öpüşme koklaşma ister bilmiyorum.
Gözlem yaparken cinsellik beklentisi görüyorum. Evlenmeden cinsellik yaşamak canım istemiyor mantığıma uymuyor bu durum. 1 yıl cinsellik vermeden adam yanımda durur mu?Önceliklerinizi ve kırmızı çizgilerinizi ilişkinin başında net belirtmeli sonrasında en az bir kaç ay belki 1 yıl gözlemlemelisiniz.
Kız flört etmeye çalıştığım herkes bu şekil çıktı. Zaten bakire değilim onlara göre bir engelim de yok. Kaç zaman o iş olmadan bekleyebilir bir erkek acaba? Bu sebepten çok kişiyi reddettim bitirdim çünkü.İlk haftadan da böyle şeyler abazalık ya yani sizin karşınıza çıkıyor sanırım böyle insanlarinşallah gönlünüze göre birini bulursunuz❤
Tanımamıyorum ki, ah tanıma fırsatım olsa, biriyle flört etmeye kalkıyorum, kısa süre sonra öpeyim koklayayım istiyorlar, ben de reddediyorum, ilişki son.Herşeyi en başta konuşun ve hemen pat diye kabul etmeyin ,tanımaya çalışmak için zaman tanıyın ve yaratın.
Herşey gönlünüzce olsun
En doğrusunu yapmışsınız ben nefret ediyorum böyle tiplerden ya saygısızca buluyorum iki insan birbirini tanır kafaları uyuşur birbirlerini severlerse cinsellik yaşanmalı bence 5-6 ay gibi bir süre olabilie buKız flört etmeye çalıştığım herkes bu şekil çıktı. Zaten bakire değilim onlara göre bir engelim de yok. Kaç zaman o iş olmadan bekleyebilir bir erkek acaba? Bu sebepten çok kişiyi reddettim bitirdim çünkü.
Evet ya, 6 ay bekleyenini bulsam nerdeEn doğrusunu yapmışsınız ben nefret ediyorum böyle tiplerden ya saygısızca buluyorum iki insan birbirini tanır kafaları uyuşur birbirlerini severlerse cinsellik yaşanmalı bence 5-6 ay gibi bir süre olabilie bu
Bir yıl yaşını başını almış insanlar için fazla.. size de hak veriyorum istemiyorsanız asla yapmayın 5 6 ay yeterli ve seviyorsa durulabilcek bir zaman bence. O arada netleşir bişeyler.. bir de dğnyanın sonu diye bakmayın ayrılmak çok normal. Evlendikten sonra da olsa sakın hemen çocuk yapmayın. En kötü ne olur? Ayrılırsınız şimdiki gibi olur hayatınız. Ben böyle bakıyorum.Gözlem yaparken cinsellik beklentisi görüyorum. Evlenmeden cinsellik yaşamak canım istemiyor mantığıma uymuyor bu durum. 1 yıl cinsellik vermeden adam yanımda durur mu?
Durmazlar. Aslında uzatmaya çok gerek yok bir kaç görüşmede anlaşılır insanın niyeti. Sorular sorun baştan evlilikten ne istediğinizi anlatın. İnsan belli eder kendini. Bir iki görüşmede bile anlaşılır mesela yemekte garsona nasıl davranıyor araç kullanıyorsa trafikte sinirli mi bunlara dikkat edilebilir. Arkadaş çevresi ailesi araştırılır. Meslekte kişiliği hakkında bilgi verir az çok. Büyüklere danışmaya da fayda varGözlem yaparken cinsellik beklentisi görüyorum. Evlenmeden cinsellik yaşamak canım istemiyor mantığıma uymuyor bu durum. 1 yıl cinsellik vermeden adam yanımda durur mu?
Ahahahahahahah ay cok haklısınız gercektenEvet ya, 6 ay bekleyenini bulsam nerdeilk tenhada sıkıştırdıklarında olsun istiyorlar
Haklısın en fazla şimdiki gibi olurum, ama 2. Boşanmadan korkuyorum, sanki 2. Kez boşanırsam aileme vs 2. Kez rezil olacakmışım gibi geliyorBir yıl yaşını başını almış insanlar için fazla.. size de hak veriyorum istemiyorsanız asla yapmayın 5 6 ay yeterli ve seviyorsa durulabilcek bir zaman bence. O arada netleşir bişeyler.. bir de dğnyanın sonu diye bakmayın ayrılmak çok normal. Evlendikten sonra da olsa sakın hemen çocuk yapmayın. En kötü ne olur? Ayrılırsınız şimdiki gibi olur hayatınız. Ben böyle bakıyorum.
Ben olsam bir kaç ay cinsellik yaşamazdım ama sonrasında güvendiysem ve kendimi anlatabildiğimi düşündüysem cinsellik yaşardım. Evlenmeden ayrılması da kolay. Evlilik öncesi süreyi uzun tutmaya çalışırdım açıkçası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?