- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
Şunu merak ettim bu kadar tercih yapabileceğiniz bolluk nerede var :) bekar , evli , çocuklu, maddi durumu iyi , meslek ne olsun ? Bu kadar seçim yapabilecek aday karşınıza mi çıkıyor? Kuzenim daha önce evlilik yapmış çocuğu olan bir kadınla evlendi , başta ailesi karşı çıktı ama şu anda en çok sevilen gelin o oldu.Bekar olmasını mı tercih edeyim, boşanmış erkekler (bizim ülkenin kadınının ölüm seviyesine gelmeden boşanma kararı almama inadı olduğu için) beni korkutuyor. Ama çevren diyor ki sen de boşanmış birisin, o da boşanmış olsa eşitlik olur. Ben de boşanmış erkeklerden korkuyorum bir yandan, bir yandan da çevremin dediği mantıklı geliyor.
Sonra bakıyorum, dayak yiyen de aldatılan kadın da boşanmıyor ülkemde, artık kadın intihar edecek seviyeye gelince ölmemek için boşanmayı kabul ediyor, yani benim gördüğüm tüm boşanmış kadınlar böyleydi. Bir taraftan yaşım 35, bu yaştan büyük bekar adam azdır diyorum, neye karar vereceğimi şaşırdım. Bir de bekar erkeklerin ailesi beni istemezmiş, annem öyle diyor.