2. Evlilik için nasıl birini seçmeliyim?

Bekar olmasını mı tercih edeyim, boşanmış erkekler (bizim ülkenin kadınının ölüm seviyesine gelmeden boşanma kararı almama inadı olduğu için) beni korkutuyor. Ama çevren diyor ki sen de boşanmış birisin, o da boşanmış olsa eşitlik olur. Ben de boşanmış erkeklerden korkuyorum bir yandan, bir yandan da çevremin dediği mantıklı geliyor.
Sonra bakıyorum, dayak yiyen de aldatılan kadın da boşanmıyor ülkemde, artık kadın intihar edecek seviyeye gelince ölmemek için boşanmayı kabul ediyor, yani benim gördüğüm tüm boşanmış kadınlar böyleydi. Bir taraftan yaşım 35, bu yaştan büyük bekar adam azdır diyorum, neye karar vereceğimi şaşırdım. Bir de bekar erkeklerin ailesi beni istemezmiş, annem öyle diyor.
Şunu merak ettim bu kadar tercih yapabileceğiniz bolluk nerede var :) bekar , evli , çocuklu, maddi durumu iyi , meslek ne olsun ? Bu kadar seçim yapabilecek aday karşınıza mi çıkıyor? Kuzenim daha önce evlilik yapmış çocuğu olan bir kadınla evlendi , başta ailesi karşı çıktı ama şu anda en çok sevilen gelin o oldu.

Kızlar, yıllar önce boşandım, bir çocuğum var. Evlilik benim için elzem değil, fakat olabilir de gözüyle bakıyorum. Kısmetlerim çıkıyor, elim ayağıma dolanıyor, herkese hayır diyorum, neyi seçeceğimi bilmiyorum, korkularım var.
Korkularım, evlenirsek bu adam çocuğuma kötü davranır mı, benim çocuğuma harcamalarım gözüne gelir mi, şiddet görür müyüz vs. Bir sürü şey var.
Çocuklu bir kadın, 2. Evlilikte kocasında araması gereken kriterler nelerdir, nelere dikkat etmeli? Bana bir liste yapın :)
Allah ıyı ınsanlara denk getırsın .Bende boşandım .Çocugum yok .Bende çok korkuyorum .Kısmetlerım çıkıyor ama level atladıgım hıc olmadı .

Şunu merak ettim bu kadar tercih yapabileceğiniz bolluk nerede var :) bekar , evli , çocuklu, maddi durumu iyi , meslek ne olsun ? Bu kadar seçim yapabilecek aday karşınıza mi çıkıyor? Kuzenim daha önce evlilik yapmış çocuğu olan bir kadınla evlendi , başta ailesi karşı çıktı ama şu anda en çok sevilen gelin o oldu.
Bilmem ki, ülke nüfusu 80 milyon, 40 milyon erkek var. Dünya nüfusu da 8 milyar desek 4 milyarı erkek. Yani milyonlarca ihtimal var.

Her şeyden önce saygılı ve nazik biri mi ona bakın.Sadece size karşı değil büyük,küçük,canlı,cansız herkese her şeye karşı böyle olmalı.Saygili insan,merhametli insandır ondan zarar gelmez.Aşk ve sevgi zamanla bitebilir.Ama saygi bakidir.Sevdiginiz ve değer verdiğiniz her şeye nasıl davranıyor ona bakın.Ailevi sorunları olan,aile bağları kopuk olan sorunlu tiplerden uzak durun.Yoksa başınız çok ağrır.Eski ilişkisinin ya da eski eşinin arkasından sallayan,onu kötüleyen,kendini kusursuz gösterip suçu sadece karşı tarafa yükleyen kişilerden de uzak durun.Çunku bugün onun arkasından konuşan yarın sizin arkanızdan da konuşur.Cimri insanlardan uzak durun,ömrünüz 3 kuruşu 5 kuruş yapmakla geçer.Tutumsuz insan da zordur.Surekli arkasını toplamak zorunda kalırsınız.Denge çok önemli.Ana kuzusu olan koca bebekleri de eleyin.Arkadas çevresi aşırı kalabalık olan evde 5 dakika oturamayan tipler de çok yorucudur.Eve bağlamakla uğraşır durursunuz.Biraz daha sayarsam evlenmekten vazgecebilirsiniz 🙂Umarim en kısa sürede gönlünüze göre hayırlı bir insan çıkar karşınıza 🙏

Boşanmış kadın, bekar erkeğin ailesine nasıl sorunlar çıkartabilir? Eski kocayla görüşmek vs gibi mi?
Ben yurtdisinda yasiyorum
Ayrildiktan 2 3 yil sonra kendi memleketimden mahallemizin cocuguyla gorusmeye baslamistik, ciddiydik... Ama annesi asla olmaz dedi. Oyle olunca uzatmadik bitirdik ama ara ara boyle arkadas olarak birbirimizden haber aliyoduk. Hatta Bigun annesiyle tlfnda konusmustum, taa 5 yil sonrasindan
Kizim benim oglana kendi sorumlulugunu zor aliyo evlilik sorumlulugunu hic alamaz cocuk mindar olur demisti.
Ya baska tanidim biriside evlenmisti boyle, valla herkes tarafindan kucumseniyodu kendiside kizida.

Tüm videoları mı izleyeyim özellikle bunu mu
Bence merak ettiklerini izle. Yanlış erkek . Erkek niye böyle davranır. Zaten ne demek istediğimi anlarsın. Çünkü 2. Evlilik konusu sıkıntılı bir konu. İnsan yanlış adım atmak istemez . Attığı adım sıkıntılıysa geri dönmek istemez. Çalma hızı al 1.5 2 ye falan izlemek istediklerini merak ettiklerini ne istersen onları izle. Parça parça konular.

Kızlar, yıllar önce boşandım, bir çocuğum var. Evlilik benim için elzem değil, fakat olabilir de gözüyle bakıyorum. Kısmetlerim çıkıyor, elim ayağıma dolanıyor, herkese hayır diyorum, neyi seçeceğimi bilmiyorum, korkularım var.
Korkularım, evlenirsek bu adam çocuğuma kötü davranır mı, benim çocuğuma harcamalarım gözüne gelir mi, şiddet görür müyüz vs. Bir sürü şey var.
Çocuklu bir kadın, 2. Evlilikte kocasında araması gereken kriterler nelerdir, nelere dikkat etmeli? Bana bir liste yapın :)
2.evliliğini bitirmek üzere olan biri olarak söyleyim deneyimlerimi ilk yapacağın referans bulmak o kişi hakkında iyi referanslardan gerekirse ayrıldığı kişiyle konuş eğer boşanmış bi adamsa maaş kartından tutta faturaları nasıl ödeyeceğine kadar konuş çocuğuna alıp satacakların onun için birikim yapıp yapmayacağına kadar eve ne kadar katkı sağlayacağını dahi yemeğe çıktınız demi seni pahalı yerleremi götürüyor yoksa daha banal yerleremi beğendiğin birşeyi almaya kalkıyormu mesela zarf at bitane günüş kolye beğen çok güzelmiş de alayım diyormu bakalım eli cebine gidiyormu öfke kontrolünü trafikte araba kullanmasından tutda annesiyle ilişkisine kadar iyice gözlemle öfke kontrolü olan adam yaşanılmaz ediyor hayatı ve unutma senin önceliğin çocuğun eğer kız evladın varsa adam sapıkmıdır babacanmıdır iyi tahlil etmen gerek çünkü çocuğun genç kız olacak bluğ çağı olacak sorunları olacak çok iyi incele lütfen ben 2.evliliğimi yaptığımda çocuğum yoktu eşimin vardı ama ne sorunlar yaşattılar hemde annesi yoktu çocuğun sakın acele karar verme daha büyük halay kırıklığı oluyor ve boşanma kararı alman o kadar kolay olmuyor

Bekar olmasını mı tercih edeyim, boşanmış erkekler (bizim ülkenin kadınının ölüm seviyesine gelmeden boşanma kararı almama inadı olduğu için) beni korkutuyor. Ama çevren diyor ki sen de boşanmış birisin, o da boşanmış olsa eşitlik olur. Ben de boşanmış erkeklerden korkuyorum bir yandan, bir yandan da çevremin dediği mantıklı geliyor.
Sonra bakıyorum, dayak yiyen de aldatılan kadın da boşanmıyor ülkemde, artık kadın intihar edecek seviyeye gelince ölmemek için boşanmayı kabul ediyor, yani benim gördüğüm tüm boşanmış kadınlar böyleydi. Bir taraftan yaşım 35, bu yaştan büyük bekar adam azdır diyorum, neye karar vereceğimi şaşırdım. Bir de bekar erkeklerin ailesi beni istemezmiş, annem öyle diyor.
valla kimi şanslı kadınlar var benim kuzenim bekar oğlandı gitti 3 tane oğlu olan bi bayanla evlendi kadına daire aldı gül gibi bakıyor ama o istisnalardan bence

Boşanma sonrası için notlarımı alayım 😊

2.evliliğini bitirmek üzere olan biri olarak söyleyim deneyimlerimi ilk yapacağın referans bulmak o kişi hakkında iyi referanslardan gerekirse ayrıldığı kişiyle konuş eğer boşanmış bi adamsa maaş kartından tutta faturaları nasıl ödeyeceğine kadar konuş çocuğuna alıp satacakların onun için birikim yapıp yapmayacağına kadar eve ne kadar katkı sağlayacağını dahi yemeğe çıktınız demi seni pahalı yerleremi götürüyor yoksa daha banal yerleremi beğendiğin birşeyi almaya kalkıyormu mesela zarf at bitane günüş kolye beğen çok güzelmiş de alayım diyormu bakalım eli cebine gidiyormu öfke kontrolünü trafikte araba kullanmasından tutda annesiyle ilişkisine kadar iyice gözlemle öfke kontrolü olan adam yaşanılmaz ediyor hayatı ve unutma senin önceliğin çocuğun eğer kız evladın varsa adam sapıkmıdır babacanmıdır iyi tahlil etmen gerek çünkü çocuğun genç kız olacak bluğ çağı olacak sorunları olacak çok iyi incele lütfen ben 2.evliliğimi yaptığımda çocuğum yoktu eşimin vardı ama ne sorunlar yaşattılar hemde annesi yoktu çocuğun sakın acele karar verme daha büyük halay kırıklığı oluyor ve boşanma kararı alman o kadar kolay olmuyor
Bugüne kadar date ye çıktığım herkesin cimri olduğunu farkettim yazınızı okuyunca🤣 benimkiler lüx yerlere götürdü ama hediyeye gelince sadece çiçek verdiler, hiç kayda değer bir hediye almamışım bir erkekten hayatım boyunca. Eski koca sadece incecik bir kolye almıştı, onu da başıma kaka kaka ölmüştü. Yemeye içmeye gelince götürdüler evet, ama hediye 🎁 yok. Hatta daha güzel giyin şunu al kendine fln dediler

Gözlem yaparken cinsellik beklentisi görüyorum. Evlenmeden cinsellik yaşamak canım istemiyor mantığıma uymuyor bu durum. 1 yıl cinsellik vermeden adam yanımda durur mu?
Kırmızı çizgimi:S asfaltta bile beyaz çizgi var üzerinden geçen arabanın haddi hesabı yok:lkjsdd

Bugüne kadar date ye çıktığım herkesin cimri olduğunu farkettim yazınızı okuyunca🤣 benimkiler lüx yerlere götürdü ama hediyeye gelince sadece çiçek verdiler, hiç kayda değer bir hediye almamışım bir erkekten hayatım boyunca. Eski koca sadece incecik bir kolye almıştı, onu da başıma kaka kaka ölmüştü. Yemeye içmeye gelince götürdüler evet, ama hediye 🎁 yok. Hatta daha güzel giyin şunu al kendine fln dediler
bu paragözlülükle alakalı değil inanın bu bi deneme yanılma yolu eğer bi erkek ortahalli beğendiğiniz birşeyde hadi girip alalım demiyorsa onda bi cimrilik kesin var çünkü değer veren ilgilenen erkek kadının seveceği hiç bişeyden geri durmuyor

Liste yapacak kadar seçenek çok mu🙄

Kız flört etmeye çalıştığım herkes bu şekil çıktı. Zaten bakire değilim onlara göre bir engelim de yok. Kaç zaman o iş olmadan bekleyebilir bir erkek acaba? Bu sebepten çok kişiyi reddettim bitirdim çünkü.
Onunda çocuğunun olması önemli bence.
Çocuksuz bir erkekle zor yani olsa bile sorun olur aile baskısı vs hadi adam çok sevdi gözünü kararttı evlendi sonrasında pişman olur toz pembe hayaller suya düşer benden söylemesi.
Denklik önemli.
Bu şekilde evlenen çoğu erkeğin pişman olduğunu gördüm bu hayatta ki normal.
Bu sefer başına kakar çocuğunun yaptığı en ufak yaramazlık göze batar.
Aaa sen dersin çocuğum önemli değil nasıl davranırsa davransın ben keyfime bakarım o zaman sen bilirsin birşey diyemem

Back
X