Pardon diger arkadaslara yazdiginiz cevapları okumadığım için görmedim... müsait bir zamanda göz atarım ama diğer arkadaşlara da yazdığınız cevapları okumadan bana yazdığınız cevaptan şunu söyleyebilirim... sizi anlıyorum inanç sebepli demenizi, ben de size katılıyorum..
Yaşça büyük demeniz benim gözümü korkuttu, (kac yas buyuk o onemli ama tabii) neden derseniz yaşça büyük erkeklerin maalesef biraz kendilerinden yaşça oldukça küçük kadınlara karşı bir ne bileyim yani ilgileri oluyor. Bir de yaş aldıkça da insan daha sakin Hayat istiyor.
Dolayısıyla evlendiği kişinin 3 çocuğuyla bir arada yaşamak konusunda gerçekten ne kadar istekli ve sabırlı olabilir bilemeyiz.
Bir de kendisi de sizin gibi inançlı biriyse ve de iyi niyetli biriyse bilemiyorum o zaman olabilir.. tabii ki herkes de bir değil. Belki de her şey çokta yolunda gidebilir.
Sizin neticede 3 cocuğunuz olduğunu biliyor. Tabii ne kadar iyi niyetli olsa da yaşamadan da her şeyi tam olarak değerlendiremez insan. Ama enine boyuna dusunmustur niyeti evlilik ise.
Bence biraz kendinize zaman verin, beyefendiye dair düşüncelerinizi iyice süzgeçten geçirin. Onun size dediklerini vesaire vesaire.
Insallah siz ve cocuklariniz ve beyefendi hakkınızda hayırlısı olur.
Siz de bana dua edin lütfen. Ben de bekar bir anneyim. Yıllardır bekarım aynı sizin dediğiniz sebeplerden ben de kendimi hem koruma ic güdüsüyle çok fazla şans veremiyorum herkese diyeyim hemde cevremin dar olusu etken. Insanin çevresi dar olunca daha zor dengini vs denk gelmek.
Yalnız gerçekten cok zor Rabbim hepimize hayırlı güzel yuvalar nasip etsin kolaylıkla tez zamanda