- Konu Sahibi huysuzvetatlikiz
naptın nasılsın huysuzvetatlıkız iyimisin biraz daha.varmı bi gelişme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar dün gece uyumak için uyku ilacı aldım Allah a şükür biraz uyuyabildim. sabah merkezi bi yere gelmiş olmalı ki mesaj attı kuzuuuuuummmm diye..onun mesaj sesi ile uyandım. bu arada o olayı gördükten sonra sıcağı sıcağına yolladığım mesajlar da gitmemiş. gönderilmedi uyarısı geldi. yani hiçbirşeyden haberi yok. mesajına cevap vermedim. 5 dk sonra aradı beni.yatıyorum dün gece sürekli kustum hastaneye gittik serum felan taktılar şimdi yatıyorum dedim. canım benim yat o zaman sen dinlen biraz dedi kapattık. şu pişkinliğe bak ya offfff uyuyamadım daha da. kalktım şimdi. keşke hiç uyanmasaydımm![]()
fazla uzatmaya gerek yok olayı bence sinirle hırsla uzun uzun mesajlar yazma gitmiyolar zaten uzun olunca.kısa ve öz bi msj yaz herşeyi mahvettin ikinci face adresini buldum de geç.yıpratma kendini.benimde buna benzer bi olay başıma gelmişti üstüne suçlu damgası yedim ettiğim hakaretlerden.birde dedektiflik damgası yedim benim açığımımı arıyosun die.gerçekten canım ne aşklar bitiyo en azından zamana bırak kendini yıpratma yeter yanına kar kalan o olcak.üzme kendini
Bu facebook nedir böyle yaa.. Aslında facebook aldatmaya teşvik etmiyor. Aldatan erkeği ele veriyor..
kızlar selam erkek arkadaşımın facesi var çok ısrar etmeme rağman şifresini pek vermezdi problem çıkarıyosun diye. geçen günlerde aramız çok iyiydi. nasıl oldu ise verdi şifresini.al aşkm istediğin zaman açabilirsin şifrem bu,hatta rahatsız olduğun bayan arkadaşım varsa silebilirsin dedi..kulaklarıma inanamadım. öyle çok bayan arkadaşı yoktu. bi kaç tane . onlarda lise,üni. arkadaşlartı felandı.
dedim ki askm gerek yok silmeme ben sana güveniyorum. gülümsedi sarıldı bana canım benim dedi...
dün gece facede takılıyodum.(kendi facemde). açayım dedim bi ara onun facesini.duvarına baktım felan.neyse sonra ev arkadaşı olan çocuğun profiline girdim onun facesinden . duvarına baktım. bi resmi vardı altına arkadaşları yorumlar yazmışlar. onları okuyodum ki birden erkek arkadaşımın resmi olan bi profilin yorumunu gördüm. isim aynı idi soyismini kısaltmıştı sadece. yani başka bi facesi vardı.tıkladım hemen . ewt oydu. fotoğrafları,profili herşeyi ile oydu...benim 3 senelik erkek arkadaşımdı o...
duvarına baktım resmlerine baktım... saçma sapan kız isimleri..bazı resmlerini, bazı paylaştığı şarkıları beğenmişler.. ve bana darbe vuran en son şeyi söylüuorum:ravi-acı aşk die bi şarkı paylaşmış profilinde . üste de bu şarkı kurs güzelime ...yazmış..yıkıldım oracıkta. saat gecenin 3 ü. ağlaya ağlaya sabahı ettim. saat 7 oldu. sızmışım yatakta ağlarken. aramız çok iyiydi en son. hatta bana face şifresini vermesi ile ona iice güvenmiştim saklamıyor benden diye...
ben onu çok sevdim...........neden yaptı ..................![]()