2.face adresine denk geldim tesadüfen,Allah ne kadar da büyük....

Biz kızlar erkek milleti ne derse ona inanmaya hazır bir haldeyiz. ama baskası yasasın bizimle aynı durumları ben olsam asla affetmezdim deriz.) keske ask bu kadar qözümüzü kör etmesede söyle dıstan bir baksak iliskimize.

Bende faceden cok cektim face kapansn diyenlerdenim :60: :60:

Biz kızlar erkek milleti ne derse ona inanmaya hazır bir haldeyiz. ama baskası yasasın bizimle aynı durumları ben olsam asla affetmezdim deriz.) keske ask bu kadar qözümüzü kör etmesede söyle dıstan bir baksak iliskimize.

Bende faceden cok cektim face kapansn diyenlerdenim :60: :60:

doğru söylüyorsun nm ya hemen hazırız inanmaya güvenmeye kötü niyetlimiyiz hayır erkekler ne yapıyor kazık atıyor ayyy bide üste çıkmaları yokmu deli ooluyorum ona :47:

doğru söylüyorsun nm ya hemen hazırız inanmaya güvenmeye kötü niyetlimiyiz hayır erkekler ne yapıyor kazık atıyor ayyy bide üste çıkmaları yokmu deli ooluyorum ona :47:

Benim cok qeldi basıma kendimi haklı sanıyorum öyle bir anlatıyorki ben bile süpheye düsüyorum.)))))

Birde söyle bir durum war neymis senle yasamadıqı seyleri baskasıyla yapmak aldatmaktan sayılmazmıs.)) aldatmak ne o zaman demistim.)

bende yakaladım ikinci face adresini üstelik bilgisayarında acık unutmuştu.benim kızdığım yapma dedğim ne varsa yapmış sağolsun.bide su üstüne çıktı ki sormayın.benimkide 5 yıllık sevgilim olcak adam işte...bende aynen eve gittim kendime apayrı bi face açtım bende aynen misilleme yaptım.ha bu arada onun hesabı tamamen içindekiler tek tek silinmek suretiyle sıfırlandı.hala arada lafımı sokuyorum bu daha iyi bi ders oluyo ve ona asla %100 güvenmediğimi ancak %99 güvene bileceğimi söyledim o %1 lik kısım erkeklik payıydı onu da cok güzel kullandı :47:

Sende inandın hemen değil mi ??

Allah akıl fikir versin..

Bende yakalamıştım 1 değil 2 değil saymakla bitmez..Msn yonja ne halt varsa..

Pislik herif..

Bide beni engellemiş salak ama Allah bu işte bi şekilde gözüme soktu..

Kızlara attığı mesajlar, neler neler..Say say bitmez...

Yalvarmaz mı ? Yalvardı..

Ona aynen şöyle söyledim ; sen şeref yoksunusun, defol git..

Benim cok qeldi basıma kendimi haklı sanıyorum öyle bir anlatıyorki ben bile süpheye düsüyorum.)))))

Birde söyle bir durum war neymis senle yasamadıqı seyleri baskasıyla yapmak aldatmaktan sayılmazmıs.)) aldatmak ne o zaman demistim.)

benimde başıma geldi gözlerimle gördüm yine inkar gelmeyi yalan söyleyip üste çıkmayı başardı korktum valla yani nasıl başarıyor bu erkekler hemen yalanı buluyorlarda :47:

yaa dha bikaç gun önce benzer bi olay geldi başıma hotmailine gelen bi msjı gördüm bende.. saçma sapan bi sitedenmiş .s.s kızın teki buna 50 tane msj göndermiş.. pc nın karsısında dondum kaldım. kalbım bi hızlı atıo ellerım bi tıtrıyo sormayın.. anlamadan dınlemeden hakaretler kufurler ettım açıklamaya çalıştı ama dinlemedim bildiğimi okudum sora bi baktım ki gelen msjların hepsi sahte , o siteden msj atabılmek ıcın paralı üye olmak gerekıyormus.. bidaha yüzüne bakmicam dedı yeter artık cocuk gıbı sürekli kurcalıyosun herseyi , bi açığımı arıyosun yeter dedı , yargısız ınfaz edıp ettğn hakaretlerde cabası ! 8 gun oldu affetmıyo benı onsuz hayat beni mahvediyor , napıcam onsuz bılmıyorum 5 yıl oldu off off :( canım senn topiğinede döküldüm böle kbakma yazıverdim dayanamadm :(

Canım tipik bi karakteriz erkek hareketi. Ben şimdi sana olacakları söyleyeyim. Sen yüzüne vurunca hemen inkar edecek. İnkar bi yandan bi yandan mantığına göre hikayeler uydurup seni ikna etmeye çalışacak. İşte herşey seni ikna etmek için. Senin yumuşadığını görürse de vicdanına oynayacak. Eski güzel günleri hatırlatacak. Sana duygu sömürüsü yapacak. Ayrılma benden diyecek.

Sen ise o kadar alışmışsındır ki ona hayatından bi anda çıkaramıycaksın. Onun bu yaptıgını ona yalıştıramıycaksın. Üzülüceksin. Neden diye soracaksın. Hatta 2. şans versem mi bile diyebilirsin kendi kendine.Hatta her erkek aldatır die kendini avutmaya kalkıcaksın. Fakat her erkek aldatmaz bunu sakın unutma.
Aldatmak karakter meselesi. Ve erkekler ikiye ayrılır: Hamurunda aldatmak olanlar ve olmayanlar.. Bir kere yapan hep yapar hele ki affedildiğinde..

Sende inandın hemen değil mi ??

Allah akıl fikir versin..

Bende yakalamıştım 1 değil 2 değil saymakla bitmez..Msn yonja ne halt varsa..

Pislik herif..

Bide beni engellemiş salak ama Allah bu işte bi şekilde gözüme soktu..

Kızlara attığı mesajlar, neler neler..Say say bitmez...

Yalvarmaz mı ? Yalvardı..

Ona aynen şöyle söyledim ; sen şeref yoksunusun, defol git..

vuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ne laf etmişsin ya bayıldım.Ona aynen şöyle söyledim ; sen şeref yoksunusun, defol git..[/

Tüm erkekler aynımı yahu
yaparlar inkar ederler , aaa aşk olsun ben hiç seni aldatırmıyım
Ben ben derler
Allahın sevilen kuluymuşsun işte canım

sanırım konu sahibi barıştı erkek arkadaşıyla. zira anladığım kadarıyla affetmeye meyilli bi ruh hali vardı...
umarım hakkında hayırlısı olmuştur :97:

Back
X