- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
keşke beğenilerdeYani son günlerde olabilir![]()

anladım

denk gelmiş ya o kadar da zevkli değil bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke beğenilerdeYani son günlerde olabilir![]()
İpucu versek hemen bulur aklıma eti şarkısı geliyor........ deyince akla hemen onun adı gelirBen seni hemen bildim ama sen beni bilemezsin kiiii bilemezsin kiii![]()
Yakeşke beğenilerdeolsaydı
anladım
denk gelmiş ya o kadar da zevkli değil bence![]()
senden çıksa çıksa .... çıkar bildim miBen seni hemen bildim ama sen beni bilemezsin kiiii bilemezsin kiii![]()
açma börek yoktu baktımİpucu versek hemen bulur aklıma eti şarkısı geliyor........ deyince akla hemen onun adı gelir![]()
Yıllar önce değil mi:)9u buldum galiba.. bu yemeği başka bir yarışmasa hatta yöreselde yapmıştı..
Emin misinaçma börek yoktu baktım![]()
Seni bulamam niye biliyor musun? Anca lafta olduğun için daha önce sofranı görmedimBen seni hemen bildim ama sen beni bilemezsin kiiii bilemezsin kiii![]()
onunla şuanlık husumetim yok
İlk yarışması sofra ama:)Seni bulamam niye biliyor musun? Anca lafta olduğun için daha önce sofranı görmedim![]()
Aynen niki bile fařklıydı..Yıllar önce değil mi:)
Tamam buldunonunla şuanlık husumetim yok
öbür mahallede var bi kanlım![]()
Yok aynı:)Aynen niki bile fařklıydı..
Kahvaltı mi hani portakallıİlk yarışması sofra ama:)
Bazlama aklımda kalmış:)Kahvaltı mi hani portakallı![]()
bişi derdim de neyse...Tamam buldun![]()
Az çok sunumlarımdan tahmin edemez misinSeni bulamam niye biliyor musun? Anca lafta olduğun için daha önce sofranı görmedim![]()