- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- 63
- Konu Sahibi elvin Naz34
-
aaa üzüldüm naz...bat ne zamandı ki???Ben kirmizilari gümbür gümbür gördüm canım üstelik 1 hafta öncesinde aşırı sancılı olarak
hahah burdayım şekerim...regli bitmedini bekledim..bizde de daha tık yok...otomatik hesaplayıcıya göre 16 sı yumurtlama günüm...ama ne zaman denl gelirse olsun dşyorum şartlanmıycam günlere :)
aşkk çocuğu mu?? çokk süper laf ya... ozaman benim oğlum da aşk çocuğu...plansız habersiz ve korunmalı :)))))))))umarım tez zamanda sağlıklı sıhhatli aşk çocuklarımız olur inşallahhh kızlarrŞartlanma tabi boşver... anı yaşa.. bir çocuk var zaten Allah eksikliklerini göstermesin.. ikinci de canı ne zaman isterse o zaman gelsin. planlamadan olan çocuklara aşk çocuğu deniyormuş ya aşk çocuğu olsun ikinciler :)))
Yasim 34 ve kizim 8 yasinda 9 aydir bekliyorum...
aşkk çocuğu mu?? çokk süper laf ya... ozaman benim oğlum da aşk çocuğu...plansız habersiz ve korunmalı :)))))))))umarım tez zamanda sağlıklı sıhhatli aşk çocuklarımız olur inşallahhh kızlarr
kızlarr, yardımm kafam karıştı...yumurtlama tarihi bat tarihiden itibaren geri sayım yaparak mı,yoksa sat tarihinden ileri sayarak mı hesaplanıyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?