Alllah bagislasin buyumus senin kuzular. Bende bir ara acip yanina biramoyordum disardan gelen seslerden etkilenmesin diye ama uykuya gecmekte zorlaniyor. Bi turlu su gozler kapanmiyor ki devam etsin uyumaya. Tsk ederim ilginiz icin. Arkadasin konusunu sabote ettim resmen...:) Baya büyük benimkiler. Büyük 8 küçük 3. :)) 7 aylıktan beri böyle uyutuyorum küçüğü , hiç uyumuyordu. Ritmik bir ses olunca daha da rahatladigini farkettim. Dışardan gelen gürültüyü de duymuyorlar. Çok çabuk uyaniyordu çünkü en ufak gürültüden. İlk 7 ay zombi gibi gezdim sayesinde.:)
Hiç önemli değil hem bende öğreniyorum :) sabote eden böyle yorumlar olsa keşke :)Alllah bagislasin buyumus senin kuzular. Bende bir ara acip yanina biramoyordum disardan gelen seslerden etkilenmesin diye ama uykuya gecmekte zorlaniyor. Bi turlu su gozler kapanmiyor ki devam etsin uyumaya. Tsk ederim ilginiz icin. Arkadasin konusunu sabote ettim resmen...
Tesekkur ederim. Dedigin yonteme hemen bakacagim. Fakat gunduz 2 ye kadar evde degilim. Baba anne ve baba bakiyor. Ozellikle babaabbesi 2 dk aglamasina dayanamiyor. Hatta bazen kendi agliyor bebek aglayinca.olmaz olurmu var tabiki :)
arabaya sakin haa aylarca oyle uyutmayimi dusunuyorsunuz, ikinci olunca noalcak beraber oylemi uyyacaklar :)
bilmem dayanabilirmisiniz ama ben ilk kizima 4 aylikken ferber yontemini uygulamistim o gundne beri hiç uyku sorunumuz olmadi, su an 9 yasinda
simdide yataginda uyumadi bekliyor ama bu sefer neden bende bilmiyorum buyudukçe canlari uyumak istemioyor demekki neyse konumuza gelelim :)
google a ferber yontemi yazin çikanlari okuyun bi kaç yerden,kendinize guveniyorsaniz baslayin
ama vazgeçmemeniz lazim babayla ayni fikirde olmaniz lazim fln,geri adim atarsaniz sizi parmaginda oynatir o minnak yavrunuz :)
isten izin alsan bi kaç gun, kimsenin karismamasi lazimTesekkur ederim. Dedigin yonteme hemen bakacagim. Fakat gunduz 2 ye kadar evde degilim. Baba anne ve baba bakiyor. Ozellikle babaabbesi 2 dk aglamasina dayanamiyor. Hatta bazen kendi agliyor bebek aglayinca.
Bu konuda gec kaldim galiba. cok istikrarli olabilecegime inanmadim...
Direk siz okusanız aslındaTelefonuma yükledim. Ben ders calisirken ya da şimdi yaptığım gibi kk yı okurken açıyorum dinleyerek uyuyorlar. Dua derken yanlış tabir oldu aslında sûre açıyorum demem lazımdı.
Bak seni rahatlatacaksa yazayım. Bundan 5 sene önce kadar ilk çocuğum doğduğunda aradan 8 9 ay geçmişti eşim 2.çocuğu istedi 28 yaşındaydım. Dr a gittik ben inatla istemedim bu psikoloji yüzünden ve olmadı bu yüzden. Geçen ekim gibi karar verdiğimde cocugumun olma ihtimalinin çok zor olduğu söylendi. Pko hastasiydim ve tedavi oldum tedaviye sonuç alamadım. Her şeyden vazgeçtiğim de allah bana 2 ay sonra kendiliğinden nasip etti yaş 33 bu arada.sonrasında ikili testim öylesine yukek çıktı ki tam 1 aydır ağlamaktan perişan oldum.yurt dışına test gönderdim onun sonucu temiz çıktı çok şükür. Ve dr yaşımı 30 üstünde olmasının bu testte yüksek çıkmasında bir neden olduğunu söyledi. Şimdi şükrediyorum zamanında istemediğim bu bebek sağlıklı olsun diye sukrediiyorum allah onu bana verdi diye.eşim tabiki dedi ben demiştim diye...o yüzden bırak sağlıklı olsun bırak kısmetine yaşasın allah sorun yaşatmasınKızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben
Oncelikle hayirli olsun.. siz allahtan istemissiniz bir göz allah vermis iki göz.. bence şükür edin ve bebegini dogur evet oncelikle biraz zorlanacaksin sonra iyiki olmus diyeceksin.. cevremde aynisini yasayanlari cok gördüm... ayrica planlar herzaman tutmaya biliyor bakin benim alti yasinda bir oglum var ve ben ikinciyi iki senedir istiyorum olmuyor yani olduda birincide düşük ikicide kurtaj olmak zorunda kaldim.. simdi hamile olanlara nasil imreniyorum.. keske benimde iki tane ardarda olsaydi diyorum simdi o da büyümüştü... neyse sakin aldirma kardesim bunun mebali büyüktür.. ve birdaha dogrulamassin allah verdiyse vardir bi bildigi...Korunma yöntemlerini kullandım zaten ayrıca ilk bebegım tüp bebek çocugum olmuyordu benim
Beni lafa tutuyorlar. :))Direk siz okusanız aslında
Teşekkürler. Hepimizinkini.. Gündüz uyuyorsa eğer gündüz uykusu çok geliyor olabilir mi?Alllah bagislasin buyumus senin kuzular. Bende bir ara acip yanina biramoyordum disardan gelen seslerden etkilenmesin diye ama uykuya gecmekte zorlaniyor. Bi turlu su gozler kapanmiyor ki devam etsin uyumaya. Tsk ederim ilginiz icin. Arkadasin konusunu sabote ettim resmen...
Bakın bu ciddi bir karar, ilk önce onu istemediğinizi düşünmeyin, bu onun hissetmesini sağlar. Daha sonra onu neden istemediğinizi kendinize anlatın, sadece istek dışı birşeyde bu yapmayın, imkanlarınız doğrultusunda mümküniyetsizlik varsa doğru bir karar verdiğinizden emin olun.Kızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben
Özellikle yazdığınız bu paragrafa sonuna kadar katılıyorum.Benim de kardeşimle aramda 13 ay var. Ana annem onu aldırmaya hastaneye kadar gitmiş de doktor almam demiş. Hep bizim yüzümüZ'den hayatınin kaydığına inandı ve biz bunu hissettik. Kardeşim hep hırçın bir çocuk oldu ve su anda 30 yaşında, hayattan ipleri koparmis durumda resmen. Bunun üstünde annemin ona küçükken devamli istenmediğini hissettirmesi çok etkili oldu.
Merhaba arkadasim.. herkes korunsaydin yazmış ama sunu bilmiyorlarmi allah ol dedigide olur buna hiçbir sey mani olamaz.. istedigin kadar korun allah isterse hicbirsey engel olamaz ... sende rabbim nasip ettiyse vardir bi bildigi de....! Evladini dogur bagrina bas.. evet zorlanacaksin ama inanki bikac yil sonra iyi olmus diyeceksin.Kızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben
Çok doğru söyledikleriniz. Daha anne karnında geçiyor bebeğe hislerimiz bir şekilde. Karakterini etkiliyor. Sonrasında da muhtemelen o hamileliğin devamı olarak gergin bir annelik yaşanıyor, bu da bebeğe geçiyor.Özellikle yazdığınız bu paragrafa sonuna kadar katılıyorum.
Annem bana hamile kaldığında 2-3 yılı aşkındır bir rahatsızlığından dolayı ilaç kullanıyormuş ama o dönem 2 ay kadar temin edememişler.
Doktora defalarca gitmişler beni aldırmaya ama doktor bey 'vücudun arınmıştır iki ayda ben sapasağlam doğurtacağım bu bebeği' diyerek her defasında geri çevirmiş.
Hayatım boyunca asi, laf söz dinlemeyen ve asabi bir insan oldum.
Her yolunda gitmeyen şeyde ben de ailemi suçladım.
Çok severim o ayrı ama aşırı bir düşkünlüğüm yoktur.
15 gün aramazlarsa merak edip de aramam.
Ama bu saydıklarım ben anne olana kadardı.
Her şey o zaman değişti ve yaşadığım her an ailemi anıyorum günde defalarca konuşuyorum, meğer neler çekmişler benim için şuan anladım.
İlk bebeğimi hiç istemedim ve doğduğundan beri asabi, huysuz ve çok çok zor bir çocuktur.
İkinci hamileliğimi duyduğumdan beri ona bakış açım değişti, çok daha sevecen ve ilgiliyim çünkü yakın zamanda kardeşi olacak onunla geçirdiğim vakit azalacak diye her dakika beraberim, sabrımı yüze katladım ve bebeğimin de sakinleştiğini, artık daha uysal olduğunu ve bana düşkünlüğünü gördüm.
Sevgi denen şey, daha doğmadan hissediliyormuş meğerse.
Ve sadece sevgi ektikçe biçilebilirmiş, anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?