Allah razı olsun teşekkür ederimSen şimdi vicdan azabı çekiyorsun biliyorum bende de olmuştu ama hiç üzülme. Birbirlerine yoldaş oluyorlar. Allah kolaylık versin. İkisini de sana bağışlasın.
Bu durumda beni en iyi sen anlıyorsunAllah razi olsun canim. Bebegin 8.5 aylik ve tahmin edemeyecgin kadar huysuz mizmiz bir cocuk. Ustelik ben calisiyorum cocuga yarim gun kayinvalide bakiyor.
Alistim mi bilmiyorum. Kimseye soylemedim. Is yerinde hamile arkadaslarim var onlarin nasil hevesli olduguna bakiyorum uzuliyorum bazen. Bebegime haksizlik ettigimi dusunuyorum. Cok tuhaf duygular icindeyim ...
masallah bak ne guzel.Allah dualarini kabul etmis:) cok iyi bor annesim zaten. Burdan bile hissettim :) Allah saglikla.kucagina almayi kismet etsinYaaa size yorum yazmısım bir daha anne olabılecek mıyım şuan hamıle olsam kendılıgımden hamıle kaldım dıye mutluluktan ucardkm herkese söylerdim diye.. dua saatim mi açıkmış :) kendiliğinden hamile kalma duygusu bir tüp bebek annesi için tarif edilemez. Korkularımı hiç düşünmemişim. İnşallah iyi bir anne olurum
İnşallah canım..masallah bak ne guzel.Allah dualarini kabul etmis:) cok iyi bor annesim zaten. Burdan bile hissettim :) Allah saglikla.kucagina almayi kismet etsin
Merhaba konu ile ilgili degil ama.mesajinizi okuyunca heyevanlandim birdenkiz olursa adini mucize fln koyun yada lutuf kutfiye ne bilem o anlamada bisey Allahin bir lutfu size o bebek
benimkilerin arasi 19 ay
daha kesme emzirmeden sut zehirler fln derler koca kari laflarini takma
yapman gereken ilk sey ilk çocuga kendi ke dine uyumayi ogretmek ..
Ben dua açıyorum onu dinlerken daha rahat uyuyor. Hatta bu şekilde uyutmaya alistirabildim diyim. Çünkü hiç uyumuyordu.Merhaba konu ile ilgili degil ama.mesajinizi okuyunca heyevanlandim birden
Bebegim 8.5 aylik.ve en cok.zorlandigim konu uyku oldu.
Soyle soyleyim.cok uykusu var gozlerini acamiyor uyumak ostiyor ama uyuyamiyor. Sinirlenjp aglamaya basliyor. Ne yapsam.bi turlu uykuya gecemiyor. Son zamanlarda sik sik araba ile.gezdirmeye basladik. Anca oyle daliyor uykuya. Var mi bana onerebileceginiz mucizevi bir yontem?
Hangi duayi aciyorsunuz. Uykuya gecemeyince cok hircinlasiyor. Agliyor krizlere giriyor ne yapacagimi sasiriyorumBen dua açıyorum onu dinlerken daha rahat uyuyor. Hatta bu şekilde uyutmaya alistirabildim diyim. Çünkü hiç uyumuyordu.
Telefonuma yükledim. Ben ders calisirken ya da şimdi yaptığım gibi kk yı okurken açıyorum dinleyerek uyuyorlar. Dua derken yanlış tabir oldu aslında sûre açıyorum demem lazımdı.Hangi duayi aciyorsunuz. Uykuya gecemeyince cok hircinlasiyor. Agliyor krizlere giriyor ne yapacagimi sasiriyorum
Masallah bebekleriniz kac aylikTelefonuma yükledim. Ben ders calisirken ya da şimdi yaptığım gibi kk yı okurken açıyorum dinleyerek uyuyorlar. Dua derken yanlış tabir oldu aslında sûre açıyorum demem lazımdı.
:) Baya büyük benimkiler. Büyük 8 küçük 3. :)) 7 aylıktan beri böyle uyutuyorum küçüğü , hiç uyumuyordu. Ritmik bir ses olunca daha da rahatladigini farkettim. Dışardan gelen gürültüyü de duymuyorlar. Çok çabuk uyaniyordu çünkü en ufak gürültüden. İlk 7 ay zombi gibi gezdim sayesinde.:)Masallah bebekleriniz kac aylik
Anladım sizde tabi ki haklısınız kaygılarınız var. Fakat siz yeni doğan bebeğinizle ilgilenirken o da büyücek babası oynıcak hatta ilk çocuğunuz karnınızda ki bebekle ilgilenmek isticek 7hatta 8çocuk doğuranlar var bilirsiniz. Onlar bile hepsini aynı anda büyüttüyse sizde yaparsınız tecrübe olur bence sizden iyi bir anne olur güvenin kendinize.Ben defalarca o testte tek çizgi görüpte ilk yapışta ikinci çizginin ne kadar değerli oldugunu biliyorum o testlerin dili olsada konuşsa. Benım korkum ikisine yetememek pskolojik olarak zor şeyler yaşadım bir evladım var şükürler olsun bir aşı olsa ben ondan çok ağlıyorum karnımdakide evlat oda aşı vs birşey olsa ötekinden daha mı az yanacak canım hayır.mevlam verdiyse vardır bir bildiği aldırma gibi bir durum yok. Korkularım var sadece şaşkınım sudan çıkmış balık gibi oldum acaba yapabilecek miyim acaba ikisine yetebilecek miyim acaba ilk bebegım tam oyun çağındayken ben diğeriyle ilgilenicem onu ihmal edicek miyim. Ama konu cook baska yerlere gitti ben kendımı iyi ifade edemedim sanırsam. Neden konu açıyım ki gidip aldırırdım eşim hariç kimsenin ruhu duymazdı
Bu kadar zorluktan sonra boyle birseyi nasil dusundunuz inanin cok sasiridmKorunma yöntemlerini kullandım zaten ayrıca ilk bebegım tüp bebek çocugum olmuyordu benim
olmaz olurmu var tabiki :)Merhaba konu ile ilgili degil ama.mesajinizi okuyunca heyevanlandim birden
Bebegim 8.5 aylik.ve en cok.zorlandigim konu uyku oldu.
Soyle soyleyim.cok uykusu var gozlerini acamiyor uyumak ostiyor ama uyuyamiyor. Sinirlenjp aglamaya basliyor. Ne yapsam.bi turlu uykuya gecemiyor. Son zamanlarda sik sik araba ile.gezdirmeye basladik. Anca oyle daliyor uykuya. Var mi bana onerebileceginiz mucizevi bir yontem?
Keyfi aldırmak derken ? Aldırıcam yazmadım iyi okuyun derimİstemiyorsaniz , Korunabilirdiniz...
Keyfi çocuk yapip keyfi aldirmaya malesef karşiyim tedbirini alacaktiniz...
Keyfi aldırmak derken ? Aldırıcam yazmadım iyi okuyun derim
Allahın verdiği cana nasıl kıyarım, günaha girip aldırmamda bu cümlemide okudun mu yoksa işine gelen kısım okadarıymıydı"bu cocugu istemiyorum aldirmak istiyorum" bu senin cümlen işte...
aldirip aldirmama konusunda kararsizsin ama cocugu da istemiyorsun...
yazdigim yorumu gayet okuyarak , anlayarak yazdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?