- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Canım benimde tıbben imkansız görünüyordu hatta doktor beni üzmemek için ilk bir klomen deneyelim demişti umutsuz umutsuz ilk denemede hamile kaldığım zaman adam suratıma boş boş bakmıştı sonuç gelene kadar da hiç inanmamıştı. Ama Allah "ol" deyince olmayacak şey yok... Allah gönlüne göre versin. Eşinin tepkisi nasıl oldu ?İşte tüp bebekle anne olursan bu yöntem çok bile geliyor insana:) mevlam cok büyük.. 6 haftalık daha kalp atısını duymadık
Ah dedıkodu yapanı tiftik tiftik yolacagım.... kime nee.. rahim benim cocuk benım :) inşallah bir sorun yaşamam riskliymiş hemen hamıle kalmak
Şaşkın.. ama olumluCanım benimde tıbben imkansız görünüyordu hatta doktor beni üzmemek için ilk bir klomen deneyelim demişti umutsuz umutsuz ilk denemede hamile kaldığım zaman adam suratıma boş boş bakmıştı sonuç gelene kadar da hiç inanmamıştı. Ama Allah "ol" deyince olmayacak şey yok... Allah gönlüne göre versin. Eşinin tepkisi nasıl oldu ?
İnşallah canımbenim doktorum 2 yıl hamile kalma demişti sezeryandan sonra o yüzden söylüyorum dikkat edin kontrolleri aksatmayın
Sen kalk tüple anne ol sonra hemencik hamile kal. İlk gebeliğim tüp oldugu için çok yıpratıcıydı o yızden sanırım bu tepkimKorunma oluncada bebek olabiliyor. Buna ihtimal vermeyenler çok ama hamile kalanlar da çok.
...
Şuan sizin için tabi ki çok zor , fazla zor :)
Düşündüm de sizin yerinizde olduğumu , aynı duyguları tasirdim herhalde.
Ancak yaşlarının yakın olması, ikisinin bir arada çıkması , bebek için yıllarca uğramamak gibi çok avantaja sahipsiniz.
Bunlarla meşgul edin kafanızı.
Imkanınız varsa arada ev için yardımcı alırsınız. Siz bebeklerle ugrasirsiniz.
Ikili araba alırsınız, gezmeye çıkarsınız.:)
Hadi toparlanın. Uzuntunuz güzel bir sonuç için unutmayın.
Tamam o zaman sorun yok. İkiniz de birbirinizi telkin edin ... Zamanla sende alışacaksn zaten... İkiz bebeği olanlar ne yapsın iki kat eforŞaşkın.. ama olumlu
Bir daha geri çekilme mi? Spiral taktırıp kontrol hapı aylık iğne ve prezevatif kullanacagımTamam o zaman sorun yok. İkiniz de birbirinizi telkin edin ... Zamanla sende alışacaksn zaten... İkiz bebeği olanlar ne yapsın iki kat eforbir daha da geri çekilme yapmayın bende ablamla neredeyse ikiz gibi Büyümüşüm "ayni anda büyüdünüz çıktınız aradan" diyor bir de onun öncesinde ikiz çocuk büyütmüş yani :) olur öyle şeyler başa gelen çekilir hele de evlat ise
Sen kalk tüple anne ol sonra hemencik hamile kal. İlk gebeliğim tüp oldugu için çok yıpratıcıydı o yızden sanırım bu tepkim
Geri çekilme canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?