2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

kımse yok yaa luckystar geldımı kırmızılar bu arada tefriceyi bitirdinmi eksıgın varsa ben 503 adet okudum sana verebılırım

senın kırmızılar geldımı bu gece ruyamda yeni doğmuş bebek gördüm erkek miş küçücük daha boyle kundaga sarmıslar cok küçüktü kardeşim miş benım tuaf ruyalar görmeye başladım iyice annemı arıcam kardeş felan yapmasınlar bana

YOK GELMEDİ KIZMIZILAR DA AKŞAM AYAKLARIM YANDI BİLEKLERİM KOPUYODU OFFF BÜNYEMİ MAHVETTİ BU DURUM YA İKİ KERE YUMURTLAMAK KÖTÜYMÜŞ BEN SEVMEDİM HALSİZLİK VAR ÜZERİMDE VE GECE RÜYAMDA İYİ BİR RÜYA GÖRMEDİM YEMİNLE BİR REGL OLUYORUM BİR REGL OLUYORUM BÖYLE PARÇA GELİYO BÜYÜK PSİKOLOJİM PERT OLDU SANIRIM.

hayra yor hayır olsun derler cnm kötü düşünme elimizde olmadan hep negatif düşünüyoruz ama bizim poztif olmamıs lazım

günaydın kızlar.. regller gelmemiş sevindim yani maşallahhhhh.. güzel haberleri almaya az kaldı sanırsam inşallah

günaydın kızlar.. regller gelmemiş sevindim yani maşallahhhhh.. güzel haberleri almaya az kaldı sanırsam inşallah

CANIM GÜNAYDIN DAHA BENİM BATA ÇOK VAR HAFTAYA KADAR BEN BÖYLE HERGÜN TEDİRGİN TEDİRGİN DOLAŞICAM SANIRIM SONRA DA Bİ BAKMIŞSIN REGL OLMUŞUM ÇEKTİĞİM AĞRILARDA YANIMA KAR KALMIŞ NASIL AMA NEYSE HAYIRLI YA TAK TAK NEREYE KADAR ARTIK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…