Cnm 600 tane okudum ben haberin olsun..arkadaşından haber gelince eksik varsa devam ederim gene
kımse yok yaa luckystar geldımı kırmızılar bu arada tefriceyi bitirdinmi eksıgın varsa ben 503 adet okudum sana verebılırım
nekadar eksıgı var acabaBENİM TAMAM KIZLAR SEN ONU ERENPAŞAYA VER BENCE
yok yapmadım burdakı eczanedı testı begenmedım ben oyuzden almadımYAPTIN MI TESTİ
yok yapmadım burdakı eczanedı testı begenmedım ben oyuzden almadım
ya cok cidiyim böyle poşet içinde tuaf geldı bana ona benzer hamıle ıken yapmıstım cıkmamıstı ama baska test yapmıstım early dıye onda cıkmıstıHAHAHAAAAA
senın kırmızılar geldımı bu gece ruyamda yeni doğmuş bebek gördüm erkek miş küçücük daha boyle kundaga sarmıslar cok küçüktü kardeşim miş benım tuaf ruyalar görmeye başladım iyice annemı arıcam kardeş felan yapmasınlar banaHAHAHAAAAA
senın kırmızılar geldımı bu gece ruyamda yeni doğmuş bebek gördüm erkek miş küçücük daha boyle kundaga sarmıslar cok küçüktü kardeşim miş benım tuaf ruyalar görmeye başladım iyice annemı arıcam kardeş felan yapmasınlar bana
Ne demek cnm sen saollALLAH RAZI OLSUN CANIM ÇOK SAĞOLASIN YA
hayra yor hayır olsun derler cnm kötü düşünme elimizde olmadan hep negatif düşünüyoruz ama bizim poztif olmamıs lazımYOK GELMEDİ KIZMIZILAR DA AKŞAM AYAKLARIM YANDI BİLEKLERİM KOPUYODU OFFF BÜNYEMİ MAHVETTİ BU DURUM YA İKİ KERE YUMURTLAMAK KÖTÜYMÜŞ BEN SEVMEDİM HALSİZLİK VAR ÜZERİMDE VE GECE RÜYAMDA İYİ BİR RÜYA GÖRMEDİM YEMİNLE BİR REGL OLUYORUM BİR REGL OLUYORUM BÖYLE PARÇA GELİYO BÜYÜK PSİKOLOJİM PERT OLDU SANIRIM.
hayra yor hayır olsun derler cnm kötü düşünme elimizde olmadan hep negatif düşünüyoruz ama bizim poztif olmamıs lazım
ay cnm afiyet şeker olsun cnm benımBÖREK ALDIM OHHH MİS GİBİ GELİN KIZLAR YİYELİM
ÇOK ACIKMIŞIM YAHU
inş birimiz bari güzel haber verse valla motive olucamgünaydın kızlar.. regller gelmemiş sevindim yani maşallahhhhh.. güzel haberleri almaya az kaldı sanırsaminşallah
günaydın kızlar.. regller gelmemiş sevindim yani maşallahhhhh.. güzel haberleri almaya az kaldı sanırsaminşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?