2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

bu arada rüyamda test yaptım pozitif çıktı
Hadi hayırlısı bakalım belki de malum olmuştur ne dersin..bazen rüyalar gerçekleri yansıtıyor..bende ilk hamileliğimde bi rüya görmüştüm kız bebeği hastaymış yanımda duruyor ve ben yanında sigara içiyordum bildiğim kadarıyla duman iyi değil ve gerçekten de kalbi durdu ve kürtaj olmuştum

Bunu daha önce bende duymuştum ve bende denemiştim ilk hamilelikte..eğerki hamileysen parmak boşlukta kalıyormuş ama adet olacaksan rahim aşağı inermiş ve o zaman parmak bişeylere değiyor işte..eskiden ultrason falan mı vardı ebeler böyle anlarmış kadınların hamile olduğunu hatta bi kaç Dr ve ebelere sorup bunu netleştirenler bile var

merhaba canım bizler iyiyiz iş te böyle hamilemiyiz değil miyiz gündemimiz o şuanda.. bende bir başlasam hayırlısı ile çamlışamalara.... siizz nasılsınız le birlikte mutlu olun hep inşalah güzel haberler verin inşallah.. keyfini çıkar Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin

Bende ii cnm ya bakalım Pazartesi Dr gidicem sabah inş hayırlı haberlerle dönmek nasip olur..elimde olsa kadın doğumcunun kapısından ayrılmıcam..sende durumlar nasıl hala regl olmadın dimi kaç gün oldu

Bende ii cnm ya bakalım Pazartesi Dr gidicem sabah inş hayırlı haberlerle dönmek nasip olur..elimde olsa kadın doğumcunun kapısından ayrılmıcam..sende durumlar nasıl hala regl olmadın dimi kaç gün oldu
Öyle ya gerçekten her gün gidilse yeridir şu zorlu süreçleri atlatana kadar sıkı takip etmek lazım.. hadi bakalım pazartesi güzel haberler ver bize..
bende 33.gün oldu bakalım kaç günde gelecek çok şiş hissediyorum kendimi böyle patlicak gibi karın bölgem bi olsam da hayırlısıyla düzene girsem inşallah..

geçende de regl oldum ben rüyamda artık neye inanayım bilmiyorum ki

kızlar kafama bir şey takıldı.. bu rahimde perde ve ya septum deniliyor ya hani hsg ile anlaşılıyor. o acaba sonradan oluşabilen bir şey mi.. tekrarlayan gebeliklerde rölü var biliyorsunuz ama bu bir etken midir acaba bende..

Regl olduktan sonra rahatlarsın inş tez zamanda fazla gecikmeden gelir..sonrada gelsin çalışmalar :)

ay kızlar kac saatır gıremedım esımın bı arkadası geldı progma felan yaptı onları anlattı bı sürü sey luckystar gelen gıden varmı sende bende yok

benım bıldıgım kadarıyla sonradan olusmuyor yapısal bozukluk dıye bılıyorum ben yanlıs hatırlamıyosam benım karsı komsumun 1 tane kızı var 10 sene sonra kardes yapmaya baslamıslar tam 3 kendılıgınden dusuk 1 tanede kürtaj olmus sımdı ıse 2 yasında bır oglu var nasıp cnm

rahminde perde olsaydı ilk gebeliğinde doktor bunu görürdü canım benim ben hsg çektirdim hiçbir sıkıntı yoktu ama kürtajlardan sonra yapışıklık ihtimali oluyor biliyorsun dimi vakum yönteminde çok düşük ihtimal ama işte insanın aklına geliyo bazen böyle saçma sapan düşünceler.

evet maalesef biliyorum aman canım hangi birini düşüneyim şaşırıyorum bazen o mu bu mu şu mu acaba derken sonrada yine ammmaaan kısmet diyorum.. ben diyorum da millet rahat bırakmıyor yok neden oldu sebep ne araştırdın mı..

nasip kısmet rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün en kısa zamanda inşallah

Hatırladığım kadarıyla senin rahmin kalp şeklindeydi dimi..benimde öyleymiş kürtajdan sonra öğrenmiştim Dr söylemişti kontrolde..ama yapısı öyle gereksiz bir bilgi sadece bil diye söylüyorum dedi..çocuğa engel değil demişti cnm bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…