2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

luckystar nasılsın ne durumdasın cnm gelen varmı sende
Sizinkiler bu sefer naza çekti kendilerini..inş 9 ay gelmezler..bundan iki ay önce marketteyim alışveriş yaparken ped alayım dedim hatta alırken de inş seni kullanmak nasip olmaz demiştik eşimle ne kadar içten söylediysek artık paketi açmak nasip olmadıİnş sizde hayırlı haberlerle gelirsiniz.bu arada yarın mı test yapacaksın

yarın yapmayı düşünüyorum eger olmassam esıme kalsa yapma dıyo 1 hafata gecene kadar bımıyorum test yapmaktan bıle korkar oldum ben

günaydın kızlar hayırlı güzel haftalarımız olsun inşallah hepimiz için;

sizlerden gelmeyen regl haberlerinizi ve ardındam hemen güzel haberleriniz bekliyorum inşallah..

bende dün itibariyle reglimi olmuş bulunmaktayım.. inşallah sezonu açtım yeşil sahalardayım

oooo hayırlı olsun cnm artık sende çalısmalara tam hızla baslıcaksın bende gelen gıden yok luckystar dan haber yok daha

oooo hayırlı olsun cnm artık sende çalısmalara tam hızla baslıcaksın bende gelen gıden yok luckystar dan haber yok daha
saol canım inşallah hayırlısıyla olur da Rabbim nasip eder bu defa inşallah..
yok yok sen kesin hamilesin bence.. günün kürtajdan sonra 2 ay geçmemiş te şimdi mi durduk yere geçesi tuttu bu sabah testi tekrarlasaydın keşke

çok korkuyorum test yapmaya bir türlü cesaret edemiyorum ya stresten gecıktıyse elbet olurum dıye düşünüyorum bı ara gene boyle olmustu stresten 5 gun gec gelmıstı

bıde boyle sankı adet gelıcekmıs gıbı hıssedıyorum rahımde bı agrı var ara ara sankı adetlıyken olan agrıdan

bencede asim sen hamilesin gibi geliyo banada çünkü bu kadar günün geçmez dün benimde kasıklarda ağrı oldu kızlar test yaptım çokkkkkkk silik bişey var gibi ama tam anlamıyla hamileyim diyemiyorum günüme de daha var emin değilim yani bakalım bekleyeceğim.

o zman biraz daha bekle bari canım boşa umutlanmamış olursun olursa da sana süppprizz olur inşallah

canım senin şimdi bat çarşamba mı son yuma göre

aaaaaa cok sevındımmmmmm cnm sen den beklenen buydu işte allahım kan testınde binleri görelim amin

valla bu kadar geciktiğine göre vardır diye tahmin ediyorum da canım benim neyse gör bir an önce ama vardır yani gecikme oldu çünkü hadi hayırlısı canım hakkında yap ama mutlaka ben bile yaptım bata daha çok var benim dayanamıyorum ben

olsaydı gecen yaptıgımda cıkardı dıye dusunmustum

Günaydın kızlarr...ne güzel haberler vermişsiniz böyle..valla neden bilmiyorum bende çok umutluyum ikinizden de..erenpaşa seninde gözün Aydın cnm reglini olmuşsun..başlasın artık çalışmalar :)
Bu arada benimde size güzel haberlerim var Dr dan geldim bugün normalde Dr göre 8+ 1 olması gerekirken 8+5 dedi önden gitmeye başladı sanırım..regl tarihime göre sadece 5 gün geri açığı kapatmak üzereyim inş hayırlısıyla..Dr herşeyin yolunda olduğunu boyununda 2 cm olduğunu söyledi..20 gün sonra tekrar çağırdı sanırım ikili test günü vermek için

çok sevindim canım benim inşallah sağlıkla alırsın kucağına dua et bizlere henüz kesin bişey yok canım sadece kasıklarımda hareketlilik var dün akşamdan beri ara ara geliyo test yaptık çok çok silik gölge gibi bişey var sadece o kadar bat a daha var inşallah tutunur bu sefer bakalım hayırlısı Allah'tan artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…