Bakalım bende meraktayım. inşallah güzel sonuçlanır. bu arada sende çok rahat ol sakin ol pozitif ol. gelse bile üzülme..suan beklemekteyım bakalım sonuc ne olacak
inş sonuc güzel olur gelsede üzülmem çünkü kendimi hazırladım bı arkadasım derkı kendı hep kötüye hazırla zaten iyi olucaksa olucak der oyuzden olsamda üzülmem sabah esıme dedımkı testmı yapsam gıbısıne yaa dedı bırak allah askına sonra 3 gun psıkolojım bozuk gezıyosun dedı benı azarladı yanı anlıcam bızım evde test lafı edılmıyo anlıcanBakalım bende meraktayım. inşallah güzel sonuçlanır. bu arada sende çok rahat ol sakin ol pozitif ol. gelse bile üzülme..
ee herşeyi eşine sorma canım... yapsanda ona söyleme çıkarsa sürpriz yaparsıninş sonuc güzel olur gelsede üzülmem çünkü kendimi hazırladım bı arkadasım derkı kendı hep kötüye hazırla zaten iyi olucaksa olucak der oyuzden olsamda üzülmem sabah esıme dedımkı testmı yapsam gıbısıne yaa dedı bırak allah askına sonra 3 gun psıkolojım bozuk gezıyosun dedı benı azarladı yanı anlıcam bızım evde test lafı edılmıyo anlıcan
gecen gun yaptıgımı soylemedım zaten bu gun oyle bı sorayım dedım ama agzımın payını aldım yanı sen nasılsın işler nasıl gıdıyoree herşeyi eşine sorma canım... yapsanda ona söyleme çıkarsa sürpriz yaparsın
erkek milleti işte bizim gibi ince düşünceli-meraklı-hassas olamıyorlar.. Allahta onları öyle yaratmış ne yapalım.. "Ay hadi kız yapta bakalım" deseydi şaşırırdım zatengecen gun yaptıgımı soylemedım zaten bu gun oyle bı sorayım dedım ama agzımın payını aldım yanı sen nasılsın işler nasıl gıdıyor
bencede valla zormus muhasebe işi az once tam 16 adet senet doldurdum hata yapmıcam dıye cnm cıktı valla kucuk bı hata yaptım bakalım ne dıcek esım oyle karalama felan deılde sadece adres yazarken sultan orhan yazıcaktım orhanıı ba yazmısım onunde bıraz bısluk var sultanı da oraya yazdım inş bı sorun cıkmaz yaerkek milleti işte bizim gibi ince düşünceli-meraklı-hassas olamıyorlar.. Allahta onları öyle yaratmış ne yapalım.. "Ay hadi kız yapta bakalım" deseydi şaşırırdım zatenneyse bugün gelmeze yarın tekrarlarsın testi
bende iyiyim hamd olsun.. hem çalışıyorum hem buraya takılıyorum çaktırmadanyoksa hiç kafa dağıtamıyoruz muhasebe yapmak çok sıkıcı .... hep aynı manatonluk hep iş te olmaz ki ara sıra takılmak lazım dimi ama..
cok tuaf ama bende belırtı yok hıc gelmıcek gıbı zaten pek belırtı vermıyo ama ne bılım gelırken kasıklarım arıyo ve geldıgını hıssederdım ben demekkı zamanı varslm kızlar asim inşallah gelmez reglin canım ya bugün yarın belli olur seninkisi bugün bende biraz daha iyiyim her an regl gelecekmiş gibi his yok vücdum daha rahat sanki bugün
hadi inşşşşş canım yabu arada rüyamda test yaptım pozitif çıktı
slm canımcım ..... oh ne güzel sevindim ucunda mutlulak varslm kızlar asim inşallah gelmez reglin canım ya bugün yarın belli olur seninkisi bugün bende biraz daha iyiyim her an regl gelecekmiş gibi his yok vücdum daha rahat sanki bugün
RÜYALAR RÜYALARRRRRRRRR
yaptım valla ama bısey anlamdım ben bu işten 1 seneye kalmaz tez yazarım kadın dogum uzmanı olarakbi bu kalmıştı yapmadığımız zaten yap bakalım asim ne var ne yok içerde
yaptım şöyle anlatayım küçük delik var etrafı yumusak dokularla cevrılı ama ucunda bısı yok hıssetıgım bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?