2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Bakalım bende meraktayım. inşallah güzel sonuçlanır. bu arada sende çok rahat ol sakin ol pozitif ol. gelse bile üzülme..
inş sonuc güzel olur gelsede üzülmem çünkü kendimi hazırladım bı arkadasım derkı kendı hep kötüye hazırla zaten iyi olucaksa olucak der oyuzden olsamda üzülmem sabah esıme dedımkı testmı yapsam gıbısıne yaa dedı bırak allah askına sonra 3 gun psıkolojım bozuk gezıyosun dedı benı azarladı yanı anlıcam bızım evde test lafı edılmıyo anlıcan

ee herşeyi eşine sorma canım... yapsanda ona söyleme çıkarsa sürpriz yaparsın

ee herşeyi eşine sorma canım... yapsanda ona söyleme çıkarsa sürpriz yaparsın
gecen gun yaptıgımı soylemedım zaten bu gun oyle bı sorayım dedım ama agzımın payını aldım yanı sen nasılsın işler nasıl gıdıyor

gecen gun yaptıgımı soylemedım zaten bu gun oyle bı sorayım dedım ama agzımın payını aldım yanı sen nasılsın işler nasıl gıdıyor
erkek milleti işte bizim gibi ince düşünceli-meraklı-hassas olamıyorlar.. Allahta onları öyle yaratmış ne yapalım.. "Ay hadi kız yapta bakalım" deseydi şaşırırdım zaten neyse bugün gelmeze yarın tekrarlarsın testi
bende iyiyim hamd olsun.. hem çalışıyorum hem buraya takılıyorum çaktırmadan yoksa hiç kafa dağıtamıyoruz muhasebe yapmak çok sıkıcı .... hep aynı manatonluk hep iş te olmaz ki ara sıra takılmak lazım dimi ama..

slm kızlar asim inşallah gelmez reglin canım ya bugün yarın belli olur seninkisi bugün bende biraz daha iyiyim her an regl gelecekmiş gibi his yok vücdum daha rahat sanki bugün

bencede valla zormus muhasebe işi az once tam 16 adet senet doldurdum hata yapmıcam dıye cnm cıktı valla kucuk bı hata yaptım bakalım ne dıcek esım oyle karalama felan deılde sadece adres yazarken sultan orhan yazıcaktım orhanıı ba yazmısım onunde bıraz bısluk var sultanı da oraya yazdım inş bı sorun cıkmaz ya

slm kızlar asim inşallah gelmez reglin canım ya bugün yarın belli olur seninkisi bugün bende biraz daha iyiyim her an regl gelecekmiş gibi his yok vücdum daha rahat sanki bugün
cok tuaf ama bende belırtı yok hıc gelmıcek gıbı zaten pek belırtı vermıyo ama ne bılım gelırken kasıklarım arıyo ve geldıgını hıssederdım ben demekkı zamanı var

kızlar bır forumda bırı bısey yazmıs denemeye deger mı bılmıyorum sız ne dersınız
ewet bu gercekten dogru bır muayene seklı denemenı tavsıye ederım ben her ay denıyordum. ebeler bu sekıl anlıyor zaten bende bır ebe tanıdıgımızdan ogrenmıstım. parmagının hepsını ama once guzelce yıka ellerını adet gunun yaklasıysa yanı bır kac gun kala... yada adet gunun gectıysede elıne sert bırsey degıyorsa adetın gelmek uzere... eger hıcbısı degmıyorsa gebelık var ... ben suan gebeyım adetıme 2 gun kala yaptım degmedı. snra testlerı yaptm dogruladım

yaptım şöyle anlatayım küçük delik var etrafı yumusak dokularla cevrılı ama ucunda bısı yok hıssetıgım bunlar

Allah iyiliğinizi versin emi
çaşresizlik desemm değillll. ama belkide doğrudur ne bilim pek anlayamadım muayneyi nasıl yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…