öftt en iyi takmamak bak bana takıyomuyum. regl gelmiş gelmemiş korunmuşum korunmamışım umurumda mıCANIM GÜNAYDIN DAHA BENİM BATA ÇOK VAR HAFTAYA KADAR BEN BÖYLE HERGÜN TEDİRGİN TEDİRGİN DOLAŞICAM SANIRIM SONRA DA Bİ BAKMIŞSIN REGL OLMUŞUM ÇEKTİĞİM AĞRILARDA YANIMA KAR KALMIŞ NASIL AMA NEYSE HAYIRLI YA TAK TAK NEREYE KADAR ARTIK.
yok cnm ben senden beklıyorum 1 ay 2 defa yumurtladın ben bu ay yumurtladıgımı bıle bılmıyorummASİMDEN BEKLİYORUZ AMA Bİ BOMBA
yani gelmeye de bilir kısmet işi tam anlamıyla korunduğum pek söylenemez... eşim dün diyor ki bir şey olur mu bende dedim ya boş ver yumurtlama gününe denk getirmek bir mucize gibi bir şey olur
yok cnm ben senden beklıyorum 1 ay 2 defa yumurtladın ben bu ay yumurtladıgımı bıle bılmıyorumm
benım hiç belirtim olmuyo galiba kendimi dinlemiyorum aslında sadece korundugum ay uzayan akıntım gelmstı onu hatyırlıyorum ya aslında esımde bende artık takıp etmek ıstemıyoruz test alsam her ay oldugu gıbı stress cok fazla olucak akışına bırakmak en iyisi dıye düşünüyoruminşallah size güzel haber verebilirim canım ama yum tarihini bilmen önemli değil belirti falan olmadı mı yumurtladığında akıntında falan artış oluyor mu canım anlayabilirsin aslında ya da ağrı falan yapmıyo mu çatlayınca eğer belirtin yoksa ovü kullanmalısın tutturman daha kolay olur bende bile birsürü belirti olduğu halde ovü kullanıyorum çok garanticiyim mi ne
ah ah kuzum nerde dinlenme yarın gene eşim çalısıyor ve ben cam silicem hafta bası yagmur yağdı ve sonuc camlar cok kötü durumda yarında iş var bizim evdegüzel hafta sonları güzel dinlenmeler...
cok haklısın cnm hıc bır zman bısım korkularımız bıtmıcek hamıle kalınca bebıs dogunca hasta olunca ve buyuyenedek işte korku içinde yaşayan insana ANNE deniyor bende hamıle ıken dr ılk zmanlar herhafta cagırıyordu sen 15 gun sonra gel demıstı bende korkmustum ya bısey olursa dıye ve nıtekımde oldu kalbı durmus bebegımın esıme yuklendım ben sana dedım dımı herhafta muayyneye gıdeyım dıye adamcazın bı sucu yok ama acıyla soyledım yanıHamile kalıncada stres bitmiyor kızlar merak etmeyin..bu seferde aman nasıl iyimi bişi olurmu vs gibi sorular beynimizde olacak taki kucağımıza alana denk..şahsen elimde olsa her hafta Dr gidicem..eşime diyorum evde kullanılabilen ultrason aleti varmış onu alalım oda almıyor neymiş daha çok paranoyaya bağlarmışım öyle diyor..aslında ne güzel olur dimi her an dinlerim o muhteşem pıt pıt sesini
Annenin çektiği acıyı ve yaşadığı duyguyu malesef eşinde olsa anlayamaz..annelik böyle bişi işte..kendi Dr banada 15 sonra gel dedi ama ben 15 gün dayanamam diye geçen hafta başka Dr gittim şimdi bakalım Pazartesi tekrar gidicem herşey yolunda ise inş bu sefer sanırım ayda bire dönecek kontroller ama ayda biri bekleyemem sanırım bende diyorum iki Dr yapayım kendime..en azından iki özel olmasada biri özel biri de devlete gidebilirim diye düşünüyorumcok haklısın cnm hıc bır zman bısım korkularımız bıtmıcek hamıle kalınca bebıs dogunca hasta olunca ve buyuyenedek işte korku içinde yaşayan insana ANNE deniyor bende hamıle ıken dr ılk zmanlar herhafta cagırıyordu sen 15 gun sonra gel demıstı bende korkmustum ya bısey olursa dıye ve nıtekımde oldu kalbı durmus bebegımın esıme yuklendım ben sana dedım dımı herhafta muayyneye gıdeyım dıye adamcazın bı sucu yok ama acıyla soyledım yanı
cok haklısın ama sürekli usg girmek sakıncalı olmazmıAnnenin çektiği acıyı ve yaşadığı duyguyu malesef eşinde olsa anlayamaz..annelik böyle bişi işte..kendi Dr banada 15 sonra gel dedi ama ben 15 gün dayanamam diye geçen hafta başka Dr gittim şimdi bakalım Pazartesi tekrar gidicem herşey yolunda ise inş bu sefer sanırım ayda bire dönecek kontroller ama ayda biri bekleyemem sanırım bende diyorum iki Dr yapayım kendime..en azından iki özel olmasada biri özel biri de devlete gidebilirim diye düşünüyorum
Bilmiyorumki cnm yaa çok fazlada girmek sakıncalı diyorlar ama böylede zaman geçmiyorkicok haklısın ama sürekli usg girmek sakıncalı olmazmı
hadi hayırlısı inş güzel haberlerle gelirsin cnmkızlar kürtajdan sonra hesapladım 29 gunde bır adet olmusum bu ayda olursam üçüncü adet dönemim olacak gecen ay 29 hastalamnmısım bugum tam 31 gun olmus yarın belkı test yaparım nöbetçi eczane bulursam
Canim oldun mu regl.. Seni merak ettim.kızlar kürtajdan sonra hesapladım 29 gunde bır adet olmusum bu ayda olursam üçüncü adet dönemim olacak gecen ay 29 hastalamnmısım bugum tam 31 gun olmus yarın belkı test yaparım nöbetçi eczane bulursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?