2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

öftt en iyi takmamak bak bana takıyomuyum. regl gelmiş gelmemiş korunmuşum korunmamışım umurumda mı

yani gelmeye de bilir kısmet işi tam anlamıyla korunduğum pek söylenemez... eşim dün diyor ki bir şey olur mu bende dedim ya boş ver yumurtlama gününe denk getirmek bir mucize gibi bir şey olur

yani gelmeye de bilir kısmet işi tam anlamıyla korunduğum pek söylenemez... eşim dün diyor ki bir şey olur mu bende dedim ya boş ver yumurtlama gününe denk getirmek bir mucize gibi bir şey olur

aynen ya olursa olsun eşimde bana diyoki geçen gün kimyasaldan sonra korunmamanın bi sakıncası var mı dedim ki hiçbir sakıncası yok korkma ya sanki hemen hamile kaldım da adamlara bak ya biz olsun diye bi taraflarımızı yırtıyoruz afedersin onlar bişey olur mu diye dertleniyolar kötü bişey olacağı varsa olur zaten korunmuşsun korunmamışsın hiç fark etmiyo arkadaşıma bebeğin kesesi aşağıda dediler ya düşebilir kanaman olabilir hemen gel demiş dr ama kız doğuracak ve çalıştı yani hiçbir sıkıntı yaşamadı ben bunları gördükten sonra artık dr lara da inanmıyorum tam olarak Allah ne derse o olacak bu kadar basit.

yok cnm ben senden beklıyorum 1 ay 2 defa yumurtladın ben bu ay yumurtladıgımı bıle bılmıyorumm

inşallah size güzel haber verebilirim canım ama yum tarihini bilmen önemli değil belirti falan olmadı mı yumurtladığında akıntında falan artış oluyor mu canım anlayabilirsin aslında ya da ağrı falan yapmıyo mu çatlayınca eğer belirtin yoksa ovü kullanmalısın tutturman daha kolay olur bende bile birsürü belirti olduğu halde ovü kullanıyorum çok garanticiyim mi ne

benım hiç belirtim olmuyo galiba kendimi dinlemiyorum aslında sadece korundugum ay uzayan akıntım gelmstı onu hatyırlıyorum ya aslında esımde bende artık takıp etmek ıstemıyoruz test alsam her ay oldugu gıbı stress cok fazla olucak akışına bırakmak en iyisi dıye düşünüyorum

Hamile kalıncada stres bitmiyor kızlar merak etmeyin..bu seferde aman nasıl iyimi bişi olurmu vs gibi sorular beynimizde olacak taki kucağımıza alana denk..şahsen elimde olsa her hafta Dr gidicem..eşime diyorum evde kullanılabilen ultrason aleti varmış onu alalım oda almıyor neymiş daha çok paranoyaya bağlarmışım öyle diyor..aslında ne güzel olur dimi her an dinlerim o muhteşem pıt pıt sesini

cok haklısın cnm hıc bır zman bısım korkularımız bıtmıcek hamıle kalınca bebıs dogunca hasta olunca ve buyuyenedek işte korku içinde yaşayan insana ANNE deniyor bende hamıle ıken dr ılk zmanlar herhafta cagırıyordu sen 15 gun sonra gel demıstı bende korkmustum ya bısey olursa dıye ve nıtekımde oldu kalbı durmus bebegımın esıme yuklendım ben sana dedım dımı herhafta muayyneye gıdeyım dıye adamcazın bı sucu yok ama acıyla soyledım yanı

Annenin çektiği acıyı ve yaşadığı duyguyu malesef eşinde olsa anlayamaz..annelik böyle bişi işte..kendi Dr banada 15 sonra gel dedi ama ben 15 gün dayanamam diye geçen hafta başka Dr gittim şimdi bakalım Pazartesi tekrar gidicem herşey yolunda ise inş bu sefer sanırım ayda bire dönecek kontroller ama ayda biri bekleyemem sanırım bende diyorum iki Dr yapayım kendime..en azından iki özel olmasada biri özel biri de devlete gidebilirim diye düşünüyorum

cok haklısın ama sürekli usg girmek sakıncalı olmazmı

kızlar kürtajdan sonra hesapladım 29 gunde bır adet olmusum bu ayda olursam üçüncü adet dönemim olacak gecen ay 29 hastalamnmısım bugum tam 31 gun olmus yarın belkı test yaparım nöbetçi eczane bulursam

Hadi
kızlar kürtajdan sonra hesapladım 29 gunde bır adet olmusum bu ayda olursam üçüncü adet dönemim olacak gecen ay 29 hastalamnmısım bugum tam 31 gun olmus yarın belkı test yaparım nöbetçi eczane bulursam
hadi hayırlısı inş güzel haberlerle gelirsin cnm

Canim oldun mu regl.. Seni merak ettim.

yarını sabırsızlıkla cekıyorum bıraz bogazım agrıyor ama agzımda boyle bı metal tatı var ya bogaz agrısından galıba dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…