- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
canım senin şimdi bat çarşamba mı son yuma göre
Âmin cnm çok Saol önemli olan sağlıkla dünyaya getirmek..bu arada dua etmezmiyim İnan hergün ediyorum..bu hamileliğim vesile oldu ve sayesinde namaza başladım hernamazda hepinize ediyorum inan inş hayırlı güzel haberlerle gelirsinizçok sevindim canım benim inşallah sağlıkla alırsın kucağına dua et bizlere henüz kesin bişey yok canım sadece kasıklarımda hareketlilik var dün akşamdan beri ara ara geliyo test yaptık çok çok silik gölge gibi bişey var sadece o kadar bat a daha var inşallah tutunur bu sefer bakalım hayırlısı Allah'tan artık.
anam uzadı da uzadı bu ay senin ki yahu.. inşallah gelmez de sen dayanamazsın ben biliyom yaparsın yine bir testyok benim bata daha çok var ki :) pazar günü gelmesi lazım inşallah gelmez ama 6 gün var yani
anam uzadı da uzadı bu ay senin ki yahu.. inşallah gelmez de sen dayanamazsın ben biliyom yaparsın yine bir test
ay çok sevindim maşallah size yaa inşallah bizde güzel güzel geliriz ardından..Günaydın kızlarr...ne güzel haberler vermişsiniz böyle..valla neden bilmiyorum bende çok umutluyum ikinizden de..erenpaşa seninde gözün Aydın cnm reglini olmuşsun..başlasın artık çalışmalar :)
Bu arada benimde size güzel haberlerim var Dr dan geldim bugün normalde Dr göre 8+ 1 olması gerekirken 8+5 dedi önden gitmeye başladı sanırım..regl tarihime göre sadece 5 gün geri açığı kapatmak üzereyim inş hayırlısıyla..Dr herşeyin yolunda olduğunu boyununda 2 cm olduğunu söyledi..20 gün sonra tekrar çağırdı sanırım ikili test günü vermek için
amin cnm âmin bekliyorum hepinizden de güzel haberler hayırlısıyla bu sayfada artık meleklerimizden konuşucaz..bu arada cnm senin 4444 dua ne durumda hayırlısıyla başlıycam sanada bugün okumayaay çok sevindim maşallah size yaa inşallah bizde güzel güzel geliriz ardından..
benim daha çok var. malum iş güç koşturmaca okuyamadım şimdide adet oldum mecburi ara.. biraz dağıtım yapayım bariA
amin cnm âmin bekliyorum hepinizden de güzel haberler hayırlısıyla bu sayfada artık meleklerimizden konuşucaz..bu arada cnm senin 4444 dua ne durumda hayırlısıyla başlıycam sanada bugün okumaya
Kız korkma canım yap bir test çıkarsa çıkar çıkmazsa da üzülmek yokçok korkuyom ben
neyse bakım alısam yaparımKız korkma canım yap bir test çıkarsa çıkar çıkmazsa da üzülmek yok
neyse bakım alısam yaparım
canım sen hangi marka testten alıyorsunvalla bu kadar geciktiğine göre vardır diye tahmin ediyorum da canım benim neyse gör bir an önce ama vardır yani gecikme oldu çünkü hadi hayırlısı canım hakkında yap ama mutlaka ben bile yaptım bata daha çok var benim dayanamıyorum ben
canım sen hangi marka testten alıyorsun
aslında ben dırek kan testı yaptırmak ıstıyorumbugün eve dönerken al yarın sabah yaparsın olmaz mı
aslında en güzeli o ama yaptırabilirsen yarın yaptır sonuçta 5 gün rötar varaslında ben dırek kan testı yaptırmak ıstıyorum
bakım eşimi kandıra bilirsem yaptırmaya götürür .yakınımda yok hast. malum işe birlikte gidip geliyoruzaslında en güzeli o ama yaptırabilirsen yarın yaptır sonuçta 5 gün rötar var
sen bilirsin canım ama idrarda çıksaydı emin olurdun en azından neyse yaptır bakalım kanı var bence sende de ama nasıl hissetmiyonuz ya ağrı sızı hiçbişey yok mu ?bakım eşimi kandıra bilirsem yaptırmaya götürür .yakınımda yok hast. malum işe birlikte gidip geliyoruz
ben 3 gebelik yaşamış oldum hepside farklı idi başlangıç evreleri anladım ki her gebelik kendine özgü ee biraz da kız erkek olması da etkiliyor benim ikinci kız üçüncüde erkek gibi hissediyordum ve belirtileri çok farklıydısen bilirsin canım ama idrarda çıksaydı emin olurdun en azından neyse yaptır bakalım kanı var bence sende de ama nasıl hissetmiyonuz ya ağrı sızı hiçbişey yok mu ?
ben 3 gebelik yaşamış oldum hepside farklı idi başlangıç evreleri anladım ki her gebelik kendine özgü ee biraz da kız erkek olması da etkiliyor benim ikinci kız üçüncüde erkek gibi hissediyordum ve belirtileri çok farklıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?