2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Âmin cnm çok Saol önemli olan sağlıkla dünyaya getirmek..bu arada dua etmezmiyim İnan hergün ediyorum..bu hamileliğim vesile oldu ve sayesinde namaza başladım hernamazda hepinize ediyorum inan inş hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz

anam uzadı da uzadı bu ay senin ki yahu.. inşallah gelmez de sen dayanamazsın ben biliyom yaparsın yine bir test

aynen
bu duayı okuyun kızlar iki rekat namaz kılın bu duayı okuyup sonra kendi duanızı edin makbulmüş

"Ya Vedûd!, Ya Vedûd! Ya Ze'l–arşi'l–mecid! Ya Mübdi', Ya Mu'id! Ya Fe'aalün lima yürid! Es'elüke bi–nuri vechikellezi mele'e erkane arşike ve es'elüke bi–kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi–rahmetikelleti vesiat külle şey'in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!.."

ay çok sevindim maşallah size yaa inşallah bizde güzel güzel geliriz ardından..

A
ay çok sevindim maşallah size yaa inşallah bizde güzel güzel geliriz ardından..
amin cnm âmin bekliyorum hepinizden de güzel haberler hayırlısıyla bu sayfada artık meleklerimizden konuşucaz..bu arada cnm senin 4444 dua ne durumda hayırlısıyla başlıycam sanada bugün okumaya

A

amin cnm âmin bekliyorum hepinizden de güzel haberler hayırlısıyla bu sayfada artık meleklerimizden konuşucaz..bu arada cnm senin 4444 dua ne durumda hayırlısıyla başlıycam sanada bugün okumaya
benim daha çok var. malum iş güç koşturmaca okuyamadım şimdide adet oldum mecburi ara.. biraz dağıtım yapayım bari

canım sen hangi marka testten alıyorsun

anladım canım ondan alalım bizde.. bizim burada başka başka testler var pek güvenilir olmuyor

bakım eşimi kandıra bilirsem yaptırmaya götürür .yakınımda yok hast. malum işe birlikte gidip geliyoruz
sen bilirsin canım ama idrarda çıksaydı emin olurdun en azından neyse yaptır bakalım kanı var bence sende de ama nasıl hissetmiyonuz ya ağrı sızı hiçbişey yok mu ?

sen bilirsin canım ama idrarda çıksaydı emin olurdun en azından neyse yaptır bakalım kanı var bence sende de ama nasıl hissetmiyonuz ya ağrı sızı hiçbişey yok mu ?
ben 3 gebelik yaşamış oldum hepside farklı idi başlangıç evreleri anladım ki her gebelik kendine özgü ee biraz da kız erkek olması da etkiliyor benim ikinci kız üçüncüde erkek gibi hissediyordum ve belirtileri çok farklıydı

fark ne canım ki kız ve erkekte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…