2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

geçmiş olsun ya nedir ne olacakmış. öncedende varmıymış ta çocukta belli olmamış mı ya çocuk olunca daha bi üzülüyorum Rabbim yardımcısı olsun yaa

geçmiş olsun ya nedir ne olacakmış. öncedende varmıymış ta çocukta belli olmamış mı ya çocuk olunca daha bi üzülüyorum Rabbim yardımcısı olsun yaa
dr düşmeyle alakalı deıl dedı beyın cerrahısınıne gösterin dedi daha önceden olan bisey dedi

Ya üzüldüm gerçekten Rabbim şifasını versin...ne olacak
allahım sifa versin cocouk olunca insam bıraz daha hassalasıyor aksı gıbı amcamda cenaze vardı memlette orya gıttı kadın hep caresız kaldı simdi randevu aldım dr 10 eylülde beyın cerrahısıne götürücxez

YOK CANIM BEN TEST YAPMICAM PAZAR GÜNÜNE KADAR BEKLEMEYE KARAR VERDİM.
ya beklemek en guzeli bence böyle heycan dorukta oluyo full aksıyon bende beklıcem bakalım ne kadar dayana bılıcem bana kalsa hemen gıdıp yaptıcamda esım yanımda ızın vermıyo

bende de bugün belirti yok batma ağrı bitti o yüzden olmayabilir belki diye beklemek istiyorum regl gecerse kana giderim artık.

bende de bugün belirti yok batma ağrı bitti o yüzden olmayabilir belki diye beklemek istiyorum regl gecerse kana giderim artık.
benımde sankı gelıcek gıbı hıssedıyorum rahım içim agrıyor sonra gecıyor seffaf akıntım var su gıbı ara ara anlamdım

sankı psıkolojık olarak etkılıyorum ben adetımı gıbı gelıyo atm agrıyla beraber gelıcek ben engellıyormusum gıbı geliyo

Merhaba herkese...
sanırım burda pıhtılaşma testlerini yaptıran vardı...
O yüzden merakımı yenemediğim için doktora gitmeyi bekleyemeden ne demek oldugunu ögrenmek istiyorum ya...

Netten baktım sonuç sayfasında Faktör 2 ve Faktör 5 Homozigot normal yazıyo sadece...

Bu ne demek acaba ?

cnm yanlıs bılmıyosam hamıle kalınca ilaç veya igne kullanacaksın tabı bu dr daha net bısey soyler dr nezamn gıdıceksın

cnm yanlıs bılmıyosam hamıle kalınca ilaç veya igne kullanacaksın tabı bu dr daha net bısey soyler dr nezamn gıdıceksın

Sonuc kagıdımda 3 eylül yazıyo zaten kanı verirkende 15 gün sonra gel dediler ben netten takip ediyodum çıkmış mı diye dün çıkmış...acaba beklemeyip gitsem ne olur ki?

Bende dün netten okudum homozigot kalıtsal pıhtılaşmaya deniyomuş...
ama bir sürü tahlil sitelerinde benimle aynı sonucu yazanlara pıhtılaşma yok demiş doktorlar...
Hiçbişey anlamadım yani...
Ne karışık işler ya

evt cnm oyuzden senın kafanı karıstırma k ıstemem ben de tam bılmıyorum yanı hakkında hayırlısı baska mtfrs felan tatı olması lazım hepsı cıkmısmı

evt cnm oyuzden senın kafanı karıstırma k ıstemem ben de tam bılmıyorum yanı hakkında hayırlısı baska mtfrs felan tatı olması lazım hepsı cıkmısmı

Hayır sonuç kadıgında sadece Faktör 2 ve faktör 5 yazıyo...
Ben sadece trombofili testi yaptırdım o dediklerinde bu teste dahil mi?

sıkıntı yok canım sende homozigot normal o demek geçmiş olsun.:)

Hastaneyi aradım şimdi 3 eylülü beklememe gerek yokmuş bende perşembe gitmeye karar verdim ya da yarın giderim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…