geçmiş olsun ya nedir ne olacakmış. öncedende varmıymış ta çocukta belli olmamış mı ya çocuk olunca daha bi üzülüyorum Rabbim yardımcısı olsun yaainş aslında dun aksam bişey oldu amcamın küçük oglu düşmüş hast. götürmüşler benı aradılar test sonucları alıp dr gosterırmısın dıye tamam dedım bende kan testi yaptırım neyse gıttım sonucları gosterdım 5 asındakı yavrımun kafanında 45*50 mm capında kist varmıs allak bullak oldum dırek yengemın yanına gıttım yanı hast gıdıp test yaptıramadım cocuga cok uzuldum ( eşimin amcasının oglu )
dr düşmeyle alakalı deıl dedı beyın cerrahısınıne gösterin dedi daha önceden olan bisey dedigeçmiş olsun ya nedir ne olacakmış. öncedende varmıymış ta çocukta belli olmamış mı ya çocuk olunca daha bi üzülüyorum Rabbim yardımcısı olsun yaa
Ya üzüldüm gerçekten Rabbim şifasını versin...ne olacakdr düşmeyle alakalı deıl dedı beyın cerrahısınıne gösterin dedi daha önceden olan bisey dedi
allahım sifa versin cocouk olunca insam bıraz daha hassalasıyor aksı gıbı amcamda cenaze vardı memlette orya gıttı kadın hep caresız kaldı simdi randevu aldım dr 10 eylülde beyın cerrahısıne götürücxezYa üzüldüm gerçekten Rabbim şifasını versin...ne olacak
saol cnm allah razı olsun hayatım nasılsın gelen gıden varmı sende test yaptınmı bugunGÜNAYDIN KIZLAR ASİM GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM EKLEM HOŞGELDİN NASILSIN?
ya beklemek en guzeli bence böyle heycan dorukta oluyo full aksıyon bende beklıcem bakalım ne kadar dayana bılıcem bana kalsa hemen gıdıp yaptıcamda esım yanımda ızın vermıyoYOK CANIM BEN TEST YAPMICAM PAZAR GÜNÜNE KADAR BEKLEMEYE KARAR VERDİM.
benımde sankı gelıcek gıbı hıssedıyorum rahım içim agrıyor sonra gecıyor seffaf akıntım var su gıbı ara ara anlamdımbende de bugün belirti yok batma ağrı bitti o yüzden olmayabilir belki diye beklemek istiyorum regl gecerse kana giderim artık.
benımde sankı gelıcek gıbı hıssedıyorum rahım içim agrıyor sonra gecıyor seffaf akıntım var su gıbı ara ara anlamdım
bakalım ben senden cok umutluyum sankı sen hamıssın gıbı gelıyohayırlısı artık ikimiz için de..
cnm yanlıs bılmıyosam hamıle kalınca ilaç veya igne kullanacaksın tabı bu dr daha net bısey soyler dr nezamn gıdıceksınMerhaba herkese...
sanırım burda pıhtılaşma testlerini yaptıran vardı...
O yüzden merakımı yenemediğim için doktora gitmeyi bekleyemeden ne demek oldugunu ögrenmek istiyorum ya...
Netten baktım sonuç sayfasında Faktör 2 ve Faktör 5 Homozigot normal yazıyo sadece...
Bu ne demek acaba ?
cnm yanlıs bılmıyosam hamıle kalınca ilaç veya igne kullanacaksın tabı bu dr daha net bısey soyler dr nezamn gıdıceksın
evt cnm oyuzden senın kafanı karıstırma k ıstemem ben de tam bılmıyorum yanı hakkında hayırlısı baska mtfrs felan tatı olması lazım hepsı cıkmısmıSonuc kagıdımda 3 eylül yazıyo zaten kanı verirkende 15 gün sonra gel dediler ben netten takip ediyodum çıkmış mı diye dün çıkmış...acaba beklemeyip gitsem ne olur ki?
Bende dün netten okudum homozigot kalıtsal pıhtılaşmaya deniyomuş...
ama bir sürü tahlil sitelerinde benimle aynı sonucu yazanlara pıhtılaşma yok demiş doktorlar...
Hiçbişey anlamadım yani...
Ne karışık işler ya
evt cnm oyuzden senın kafanı karıstırma k ıstemem ben de tam bılmıyorum yanı hakkında hayırlısı baska mtfrs felan tatı olması lazım hepsı cıkmısmı
Merhaba herkese...
sanırım burda pıhtılaşma testlerini yaptıran vardı...
O yüzden merakımı yenemediğim için doktora gitmeyi bekleyemeden ne demek oldugunu ögrenmek istiyorum ya...
Netten baktım sonuç sayfasında Faktör 2 ve Faktör 5 Homozigot normal yazıyo sadece...
Bu ne demek acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?