benim kız olarak hissettiğimde daha farklı olmuştum mesela midem hiç bulanmadı diyebilirim. 9 haftaya ulaşmasına rağmen ilkinde yani oğlumda çok kötü idi ki bu son hamileliğimde de öyleydi 6 hafta olmasına rağmen çok şiddetli bulantım vardı sonra malum tık diye kesildi ama neyse ve erkekte bel ağrılarım olmuştu 2.de olmadı; ve ikincide de hep demir tadı vardı ağzımda diyerlerinde yoktu..ve ikincide kalçam yanlara doğru hemen genişlemeye başlamıştı diğerlerinde top gibi toplanmıştı (kızda kalçalar yayılır derler)fark ne canım ki kız ve erkekte?
yok ya hıc bısey yok sadece akıntı var ıslaklık hıssedıyorumsen bilirsin canım ama idrarda çıksaydı emin olurdun en azından neyse yaptır bakalım kanı var bence sende de ama nasıl hissetmiyonuz ya ağrı sızı hiçbişey yok mu ?
Benimde ilk gebeliğimde kız diye hissediyordum ben onda hiç belirtim yoktu 5 haftada 7 kilo aldım ve yanlarım genişlemişti seninde dediğin gibi. Bunda ise çok belirti var- iştahsızlık- bulantı-gaz-bel ağrısı-halsizlik ve nedense bazen uyku problemi uyuyamadığım geceler oluyor ve bundada erkek hissediyorumbenim kız olarak hissettiğimde daha farklı olmuştum mesela midem hiç bulanmadı diyebilirim. 9 haftaya ulaşmasına rağmen ilkinde yani oğlumda çok kötü idi ki bu son hamileliğimde de öyleydi 6 hafta olmasına rağmen çok şiddetli bulantım vardı sonra malum tık diye kesildi ama neyse ve erkekte bel ağrılarım olmuştu 2.de olmadı; ve ikincide de hep demir tadı vardı ağzımda diyerlerinde yoktu..ve ikincide kalçam yanlara doğru hemen genişlemeye başlamıştı diğerlerinde top gibi toplanmıştı (kızda kalçalar yayılır derler)
kızlar bana bol bolo dua edınde bu ayhamıs olayım ben ümitlenmeye basladımbenim ilkinde bel ağrım olmuştu midem pek bulanmıyodu çok uykumda yoktu batma gaz olmuştu kasıklarda ağrı vardı hep erkek diye geçiriyodum aklımdan ne bileyim belki de erkek istediğimdendir ama artık kız erkek hayırlısı neyse o olsun diyorum
kızlar bana bol bolo dua edınde bu ayhamıs olayım ben ümitlenmeye basladım
merhaba kit yok ne demek bilmiyorum...bende sayısal değer vardı...Merhaba ben yaptırdım protin c 125 , ama Protein s de kit yok yazıyor anlamı nedir?
hoşbuldum canım...valla bende sizleri çok özledim...ağva daydım fındık topladık, tatil yaptık 15 gün...deniz kum güneş...bu arada korunmayıda bıraktık hayırlısı bakalım...Ooooo hoşgeldinn kaçakk..bi gittin tam gittin nerelerde kaldın özlettin kendini valla..nasılsın bakalım neler yaptın
ay canım benim hoşgeldinn kız özledik seni yaa çok ta sevindim korunmamana. kafanı da dağıtmışsın ne güzel şimdi bomba gibisindir. güzel güzel hazırlıklar başlasın artıkhoşbuldum canım...valla bende sizleri çok özledim...ağva daydım fındık topladık, tatil yaptık 15 gün...deniz kum güneş...bu arada korunmayıda bıraktık hayırlısı bakalım...
evde test yapmadım esımde kan testi için biraz daha bekle dıyor off elimde olsa hemen gıdıcem ofisin yanında hıç hast.yok işe beraber gidip geldıgımız için yaptıramadım eczaneye gıttım test kalmamış yakınımdakı eczanedegünaydın cancagğızım inşallahh güzel günlerimiz olur canım.. teste gittinmi ee sen şimdi evdede yapmamışsındır
neyse kısmet artk bizde seni iyice sıkıştırmayalım rahatlatalım biraz seni sonuçta varsa inşallah çıkacak hem zaman geçmeside iyidir canım. stres yapma bari rahat ol sakin ol relax olevde test yapmadım esımde kan testi için biraz daha bekle dıyor off elimde olsa hemen gıdıcem ofisin yanında hıç hast.yok işe beraber gidip geldıgımız için yaptıramadım eczaneye gıttım test kalmamış yakınımdakı eczanede
rahatım ya hep adet olucam ben düşünüyorum stres yaparsam belkı ondan gecıkır neyse gecsın bakalım ne olacak sonuc bı arkadsım ben dedı 1 hafta gecmeden test yapam dedı cunku ozaman daha ıyı sonuc verıyormusneyse kısmet artk bizde seni iyice sıkıştırmayalım rahatlatalım biraz seni sonuçta varsa inşallah çıkacak hem zaman geçmeside iyidir canım. stres yapma bari rahat ol sakin ol relax ol
öyle aslında öyle olması gerek yanlış sonuçlar verebiliyor erken dönemde. normalde üstünde de öyle yazıyor bir hafta adet gecikmesinden snra yapılması lazımmış senin inşallah bu hafta gelmez ise ptesi yaparsınrahatım ya hep adet olucam ben düşünüyorum stres yaparsam belkı ondan gecıkır neyse gecsın bakalım ne olacak sonuc bı arkadsım ben dedı 1 hafta gecmeden test yapam dedı cunku ozaman daha ıyı sonuc verıyormus
inş aslında dun aksam bişey oldu amcamın küçük oglu düşmüş hast. götürmüşler benı aradılar test sonucları alıp dr gosterırmısın dıye tamam dedım bende kan testi yaptırım neyse gıttım sonucları gosterdım 5 asındakı yavrımun kafanında 45*50 mm capında kist varmıs allak bullak oldum dırek yengemın yanına gıttım yanı hast gıdıp test yaptıramadım cocuga cok uzuldum ( eşimin amcasının oglu )öyle aslında öyle olması gerek yanlış sonuçlar verebiliyor erken dönemde. normalde üstünde de öyle yazıyor bir hafta adet gecikmesinden snra yapılması lazımmış senin inşallah bu hafta gelmez ise ptesi yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?