evet sabır istedikçe sabredilecek imtihanlar artarmış...öyle evet bol bol dua inşallah... sabrın sonu selamettir ben hep dua ederken sabır değilde selamet ver Rabbim diyorum inşallah selamete çıkacağız Allahın izniyle
Canım yaa çok üzüldümm..bide daha 5 yaşında..Allah'tan düşmüşte Dr gitmişsiniz böyleliklede ortaya çıkmış olmuş.herşeyde vardır bir hayır derler..umarım çok ciddi bir problem yoktur..çok çok geçmiş olsun cnminş aslında dun aksam bişey oldu amcamın küçük oglu düşmüş hast. götürmüşler benı aradılar test sonucları alıp dr gosterırmısın dıye tamam dedım bende kan testi yaptırım neyse gıttım sonucları gosterdım 5 asındakı yavrımun kafanında 45*50 mm capında kist varmıs allak bullak oldum dırek yengemın yanına gıttım yanı hast gıdıp test yaptıramadım cocuga cok uzuldum ( eşimin amcasının oglu )
saol hayatım ya daha tam durum ne bılmıyoruz herşer de birhayır vardır derler düşmeseydi belkı daha gec fark edılecektıCanım yaa çok üzüldümm..bide daha 5 yaşında..Allah'tan düşmüşte Dr gitmişsiniz böyleliklede ortaya çıkmış olmuş.herşeyde vardır bir hayır derler..umarım çok ciddi bir problem yoktur..çok çok geçmiş olsun cnm
Rabbim versin şifasını yaa anneside üzülmüştür inşallah kötü bir durum değildir atlatılabilecek bir şeydir.saol hayatım ya daha tam durum ne bılmıyoruz herşer de birhayır vardır derler düşmeseydi belkı daha gec fark edılecektı
öyle canım zaten iğne ilaç çare olmuyor bazen nasip olmadıysa.. dr.un biri demişti zaten kısmettinde varmış dünyaya gelecekmiş bizde aa bak iğneden dolayı oldu diyoruz iğneler sayesinde diyoruz demişti asıl mesele kısmet nasip.Eskiden iğneler ilaçlar mı varmış sanki..dünyaya geleceği yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun geliyor..ilaç kullansan dert kullanmadan dert..iğne ilaç kullanarak bile bebeğini kaybedenler var..allahım dermansız dert vermesinn..
inş cnm annesı perişan oldu zaten dün aksam ben söyliyemedim eşime dedim sen söyle yengene cok zor soylesı bıle yarabbım kım bılır annesının ıcınde korkular tasıyor bılınmezRabbim versin şifasını yaa anneside üzülmüştür inşallah kötü bir durum değildir atlatılabilecek bir şeydir.
işte annelik ahh annelik... gerçekten hayatta hiçbirşeyden korkmazsın yavruna korktuğun kadar..inş cnm annesı perişan oldu zaten dün aksam ben söyliyemedim eşime dedim sen söyle yengene cok zor soylesı bıle yarabbım kım bılır annesının ıcınde korkular tasıyor bılınmez
Doğru diyorsun daha testte pozitifi görünce başlıyor korkular endişelerişte annelik ahh annelik... gerçekten hayatta hiçbirşeyden korkmazsın yavruna korktuğun kadar..
ama bu korkulara rağmen insanın yaşamayı en çok isteeceği duygu bu olsa gerek.. Rabbim sizlerede nasip etsin bir an önce.. geceleri bebişlerinizin ağlamalarıyla uykusuz kalınDoğru diyorsun daha testte pozitifi görünce başlıyor korkular endişeler
aminnnnnnnnnnnnnnnnnama bu korkulara rağmen insanın yaşamayı en çok isteeceği duygu bu olsa gerek.. Rabbim sizlerede nasip etsin bir an önce.. geceleri bebişlerinizin ağlamalarıyla uykusuz kalıninşallah..
canım ya ne güzel bebeğin 10 haftalık olmuş...allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...hamişlik nasıl gidiyor bakayım...Ooooo hoşgeldinn kaçakk..bi gittin tam gittin nerelerde kaldın özlettin kendini valla..nasılsın bakalım neler yaptın
Aminnn cnm inşama bu korkulara rağmen insanın yaşamayı en çok isteeceği duygu bu olsa gerek.. Rabbim sizlerede nasip etsin bir an önce.. geceleri bebişlerinizin ağlamalarıyla uykusuz kalıninşallah..
Çok Saol cnm ama o regl tarihine göre şuan 8+6 yım hayırlısıyla yarından sonra 10 a başlıycaz..allahım cümlemize hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin inş.bu seferki öncekiyle çok farklı bunda ne ararsan var cnm bulantı gaz halsizlik iştahsızlık yok yok yani..bi öncekinde aksine hiç bişey hissetmiyordum..o sağlıklı olsunda bunlar geçer gidercanım ya ne güzel bebeğin 10 haftalık olmuş...allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...hamişlik nasıl gidiyor bakayım...
olsun canım sağlıklı bi şekilde doğsunda bebiş...aminnnn...bu şikayetler herseyin yolunda gittiğinin işareti biliyorsun...Çok Saol cnm ama o regl tarihine göre şuan 8+6 yım hayırlısıyla yarından sonra 10 a başlıycaz..allahım cümlemize hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin inş.bu seferki öncekiyle çok farklı bunda ne ararsan var cnm bulantı gaz halsizlik iştahsızlık yok yok yani..bi öncekinde aksine hiç bişey hissetmiyordum..o sağlıklı olsunda bunlar geçer gider
Ayy evet cnm ama bunu bilmekte o kadar iyi bişi değil bu seferde her dakika bi yerimi dinliyorum paranoyaya bağladım anlayacağın..mide bulantısına sevinen başka biri daha olabilirim acabaolsun canım sağlıklı bi şekilde doğsunda bebiş...aminnnn...bu şikayetler herseyin yolunda gittiğinin işareti biliyorsun...
seni çok iyi anlıyorum...bende son düşükte midem bulanmıyo diye çok takmıştım her gittiğim dr.a niye midem bulanmıyo diye soruyodum...dr.larda bana gülüyodu her hamilelik farklıdır diyorlardı...Ayy evet cnm ama bunu bilmekte o kadar iyi bişi değil bu seferde her dakika bi yerimi dinliyorum paranoyaya bağladım anlayacağın..mide bulantısına sevinen başka biri daha olabilirim acaba
seni çok iyi anlıyorum...bende son düşükte midem bulanmıyo diye çok takmıştım her gittiğim dr.a niye midem bulanmıyo diye soruyodum...dr.larda bana gülüyodu her hamilelik farklıdır diyorlardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?