2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

kızlar sadece dua edın bana inş hamıle olayım eşim şimdi yemek almaya gitti son kez konusucam bakalım ikna ederim inş bende idrar testi yapma istemıyorum çünkü test magduru cok oldum hayırlısı

kızlarrr bugün bitsin artıkın böyleyim işten kafayı yedim çok yoğun 2 gündür size yetişemedim yani o derece

asim cim inşallah sabret azıcık daha kocişinle kötü olma zaten yanlızsın onun desteği çok önemli. gebiş kalınca çıkarırsın acısını dimi ama;
okuyan kızlar Allah razı olsun inşallah bir kaç kişiye daha söyledim inşallah çabuk biter..
cancağızlarım sizden heveslendim bende bir bitsem de ay yumdu battı bir başlasam çalışmalara neyse yuma az kaldı
eklemcim sende niyet ette başla olmazsa 4444 salatı tefriciyeye. bak luck bitirmiş maşşallah benimde biterse seninkini okuruz hep beraber.. sonra bi bakmışsınız hepimiz

cnm 500 tanede bende var sana hedıye ettım cnm benım senınkı bıtsın bana okuruz

kızlar sadece dua edın bana inş hamıle olayım eşim şimdi yemek almaya gitti son kez konusucam bakalım ikna ederim inş bende idrar testi yapma istemıyorum çünkü test magduru cok oldum hayırlısı
inşallah hamişsindir ve eşinede süpriz olur canım

inşallah canım bende düşünüyorum ama bugünlerde biraz meşgulüm ev içinde...temizlik okul kaydı falan koşturuyorum işte...başlayınca yarım bırakmak istemiyorum...

analdığım kadarıyla 4 gün geçmiş 2 gün daha bekle istersen eğer pozitif çıkarsa da eşinin kafasına vurursun ben sana dedim diye

inşallah canım bende düşünüyorum ama bugünlerde biraz meşgulüm ev içinde...temizlik okul kaydı falan koşturuyorum işte...başlayınca yarım bırakmak istemiyorum...
Yarım kalmaz merak etme hep beraber bitiririz inş sırayla hepinizinkini

Erenpaşa- eklem bişi sorucam size siz tecrübelisiniz birer doğumunuz var..bugün ara ara göbek etrafımda iğne batar gibi oluyor neden acaba bir bilginiz varmı

Erenpaşa- eklem bişi sorucam size siz tecrübelisiniz birer doğumunuz var..bugün ara ara göbek etrafımda iğne batar gibi oluyor neden acaba bir bilginiz varmı
canım ben hatırlamıyorum öyle bir şey ama göbek büyümeye başlayınca yavaş yavaş karın kaslarını gerdiriyor yani ondan olabilir ki içeride sen hissetmesen bile o kadar büyük ummalı bir çalışma var ki bebeğe yeteri kadar kan pompalamak o büyüdükçe ona yeteri kadar yer açmak için bütün organlar faaliyette. Rabbimin mucizesi ya içinde insan büyüyor küçük bir tohumdan koca bir insan yavrusu oluyor :) mükemmel bir şey.. dr.a gittiğinde danışırsın hatta bazılarını not al unutma diye hepsini tek tek sor doktora canım.. Rabbim korusun sizi

günaydın canım benim.. ben iyiyim hamd olsun. sen nasılsın.. durumlarda var mı değişiklik

oda olabilr oyüzden pek sıcak bakmaıyorum hamılelıge
Hayırlısı olsun canım ne olursa olsun üzülme sağlık olduktan sonra her şey olur. bak amcanın oğlu canım hiç aklına gelirmiydi. Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah.

Hayırlısı olsun canım ne olursa olsun üzülme sağlık olduktan sonra her şey olur. bak amcanın oğlu canım hiç aklına gelirmiydi. Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah.
tabiki saglık olsun üzülmüyorum birazdaha beklelicem bakalım sonuc ne olursa olsun hazırım herseye gec olsun güç olmasın bunun farkındayım

tabiki saglık olsun üzülmüyorum birazdaha beklelicem bakalım sonuc ne olursa olsun hazırım herseye gec olsun güç olmasın bunun farkındayım
evet canım böyle düşünmen güzel.. biliyorsun stres yapmak yok kafana takmak yok dua ile her şey güzel olacak inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…