2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

kızlar deli gibi gidip kan testi yaptırmak istiyorum eşimle kavga ediyorum ne olur gidelim diyorum yok adam inat etti öldürücem şimdi ben bu adamı yok diyorum yarın ben işe gelmıyorum dıyorum nasıl gelmıyosun dıyo yaaa nıye benı anlamıyo bu adam

idrar yap sende kanı sonra yaptırırsın boşver adamı ya ne bilecek senin test yaptığını hem idrarda görürse ikna olur zaten gitmeye

idrar yap sende kanı sonra yaptırırsın boşver adamı ya ne bilecek senin test yaptığını hem idrarda görürse ikna olur zaten gitmeye
burda test kalmamıs deıstım aradım sımdı gelmemıs yarın öğlen dedi gelir evımın ordan alayım dıyorum ben gıdene kadar eczane kapanıyo

stres yapma canım eğer hamileysen bebeği etkiler yok değilsen adetini etkiler...bekle bir gün daha bakalım belki ikna olur...yada akşam iş çıkışı kana gitseniz olmazmı lab 24 saat açık sonuçta...

stres yapma canım eğer hamileysen bebeği etkiler yok değilsen adetini etkiler...bekle bir gün daha bakalım belki ikna olur...yada akşam iş çıkışı kana gitseniz olmazmı lab 24 saat açık sonuçta...
yok bacım inat etti test mest yok diyo zaten dıyo hamıleysen 1 hafta gecsın eger hasta olcaksan olursun zaten dıyo

yok bacım inat etti test mest yok diyo zaten dıyo hamıleysen 1 hafta gecsın eger hasta olcaksan olursun zaten dıyo
zaten 6 gün olmadı mı..bazen erkekleri anlamak çok zor oluyo..neyse bekle bakalım aranı açma eşinle...

zaten 6 gün olmadı mı..bazen erkekleri anlamak çok zor oluyo..neyse bekle bakalım aranı açma eşinle...
ya anlamadımkı kurtaj once 30 31 gunde oluyordum sonra 29 gune düştü gecen ayın 24 oldum dedım hadı 24 kadar olmam lazım 20 dı galıba yanlıs hatırlamıyosam test yaptım negatifti bünyem benle oyun oynuyor galıba

Cnm benim 4 gün önce çıkmaması çok normal..luckystar ın şansına göstermiş..çok nadir gösterir.bende bi öncekinde 3 gün kala yaptım negatif sonra 3 gün sonra tekrar yaptım pozitifti

Cnm benim 4 gün önce çıkmaması çok normal..luckystar ın şansına göstermiş..çok nadir gösterir.bende bi öncekinde 3 gün kala yaptım negatif sonra 3 gün sonra tekrar yaptım pozitifti

aynen geçen ay benimde 4 gün kala göstermedi yok dedim ama battan birgün sonra gördüm çizgiyi testten testede farkedebilir.

Bence sonuç negatif çıkarda sen kafaya takarsın üzülürsün diye eşin bekleme taraftarıdır.ama böyle beklemekde daha çok strese sokuyor insanı bence sen kendin idrar testi yap varsa zaten artık onda belli olur kaç gün geçti

Ayrıca ben bi hafta geç yumurtladığımı halde günüm 4 gün geçince yaptım pozitif ti bu seferki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…