hoşbuldum canım..iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsunGÜNAYDIN KIZLAR ASİM GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM EKLEM HOŞGELDİN NASILSIN?
hoşbuldum canım..iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun
kızlar deli gibi gidip kan testi yaptırmak istiyorum eşimle kavga ediyorum ne olur gidelim diyorum yok adam inat etti öldürücem şimdi ben bu adamı yok diyorum yarın ben işe gelmıyorum dıyorum nasıl gelmıyosun dıyo yaaa nıye benı anlamıyo bu adam
burda test kalmamıs deıstım aradım sımdı gelmemıs yarın öğlen dedi gelir evımın ordan alayım dıyorum ben gıdene kadar eczane kapanıyoidrar yap sende kanı sonra yaptırırsın boşver adamı ya ne bilecek senin test yaptığını hem idrarda görürse ikna olur zaten gitmeye
burda test kalmamıs deıstım aradım sımdı gelmemıs yarın öğlen dedi gelir evımın ordan alayım dıyorum ben gıdene kadar eczane kapanıyo
yarında olmassam yaparım artık testneyse yarın alırsın o zaman :)
stres yapma canım eğer hamileysen bebeği etkiler yok değilsen adetini etkiler...bekle bir gün daha bakalım belki ikna olur...yada akşam iş çıkışı kana gitseniz olmazmı lab 24 saat açık sonuçta...kızlar deli gibi gidip kan testi yaptırmak istiyorum eşimle kavga ediyorum ne olur gidelim diyorum yok adam inat etti öldürücem şimdi ben bu adamı yok diyorum yarın ben işe gelmıyorum dıyorum nasıl gelmıyosun dıyo yaaa nıye benı anlamıyo bu adam
yok bacım inat etti test mest yok diyo zaten dıyo hamıleysen 1 hafta gecsın eger hasta olcaksan olursun zaten dıyostres yapma canım eğer hamileysen bebeği etkiler yok değilsen adetini etkiler...bekle bir gün daha bakalım belki ikna olur...yada akşam iş çıkışı kana gitseniz olmazmı lab 24 saat açık sonuçta...
yok bacım inat etti test mest yok diyo zaten dıyo hamıleysen 1 hafta gecsın eger hasta olcaksan olursun zaten dıyo
zaten 6 gün olmadı mı..bazen erkekleri anlamak çok zor oluyo..neyse bekle bakalım aranı açma eşinle...yok bacım inat etti test mest yok diyo zaten dıyo hamıleysen 1 hafta gecsın eger hasta olcaksan olursun zaten dıyo
ya anlamadımkı kurtaj once 30 31 gunde oluyordum sonra 29 gune düştü gecen ayın 24 oldum dedım hadı 24 kadar olmam lazım 20 dı galıba yanlıs hatırlamıyosam test yaptım negatifti bünyem benle oyun oynuyor galıbazaten 6 gün olmadı mı..bazen erkekleri anlamak çok zor oluyo..neyse bekle bakalım aranı açma eşinle...
Seninki ne durumda tamamlandınmıerenpaşa canım sana okumaya başlicam kısmetse inşallah arada okudukça söylerim ok.
Cnm benim 4 gün önce çıkmaması çok normal..luckystar ın şansına göstermiş..çok nadir gösterir.bende bi öncekinde 3 gün kala yaptım negatif sonra 3 gün sonra tekrar yaptım pozitiftiya anlamadımkı kurtaj once 30 31 gunde oluyordum sonra 29 gune düştü gecen ayın 24 oldum dedım hadı 24 kadar olmam lazım 20 dı galıba yanlıs hatırlamıyosam test yaptım negatifti bünyem benle oyun oynuyor galıba
Seninki ne durumda tamamlandınmı
Cnm benim 4 gün önce çıkmaması çok normal..luckystar ın şansına göstermiş..çok nadir gösterir.bende bi öncekinde 3 gün kala yaptım negatif sonra 3 gün sonra tekrar yaptım pozitifti
Erenpaşa ya başladım zaten ben şuan 300 tane okudum bile okumaya devam:)benimki tamam canım artık erenpaşaya okuyoruz
Cnm benim 4 gün önce çıkmaması çok normal..luckystar ın şansına göstermiş..çok nadir gösterir.bende bi öncekinde 3 gün kala yaptım negatif sonra 3 gün sonra tekrar yaptım pozitifti
Bence sonuç negatif çıkarda sen kafaya takarsın üzülürsün diye eşin bekleme taraftarıdır.ama böyle beklemekde daha çok strese sokuyor insanı bence sen kendin idrar testi yap varsa zaten artık onda belli olur kaç gün geçtikızlar deli gibi gidip kan testi yaptırmak istiyorum eşimle kavga ediyorum ne olur gidelim diyorum yok adam inat etti öldürücem şimdi ben bu adamı yok diyorum yarın ben işe gelmıyorum dıyorum nasıl gelmıyosun dıyo yaaa nıye benı anlamıyo bu adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?