hayatın neler getirecegi belli olmuyor allah ılk once vucud sağlıgı versinevet canım böyle düşünmen güzel.. biliyorsun stres yapmak yok kafana takmak yok dua ile her şey güzel olacak inşallahh
evet canım ilk önce sağlık sıhhat eve stressiz bir yaşam sonra inşallah herşeyin üstesinden gelen biz olacağızhayatın neler getirecegi belli olmuyor allah ılk once vucud sağlıgı versin
kızlar test yaptım baya belırgın cizgi çıktı yanı gözle görünüyor resim atıcam şimdi
kızlar test yaptım baya belırgın cizgi çıktı yanı gözle görünüyor resim atıcam şimdi
Günaydın canım benim... saolasın canım ağzına sağlık not alayım hemengünaydın kızlar herkeslere güzel bir haber maşallah asimcim tebrik ederim erenpaşa sana 200 tane okudum canım.bilgin olsun.
yaa canım benim çıkmış aslında inşallah güzel bir hamileliktir ve herşey yolundadır canım inşallahtelefonumun kamerası iyi deil ama net görünüyor
ilk işin doktora gidip kan testi vermek ve gebeliği tescillemekaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum ben hala ruya gıbı ben sımdı ne yapayım
şimdi dr arıyorum ne yapmam lazım dıyeilk işin doktora gidip kan testi vermek ve gebeliği tescillemek
DR.un yakınında mı bari hemen gidebilir misin? ya ben böyle oldumu çok heyecanlanıyorum hemen gitmek istiyorumşimdi dr arıyorum ne yapmam lazım dıye
yokya dr kaynarcada ben gebzedeyımDR.un yakınında mı bari hemen gidebilir misin? ya ben böyle oldumu çok heyecanlanıyorum hemen gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?