2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

keşke yanımda olsanız yaaa eşimi aradım gel hamıleyım dedım kafanı kırıcam dedım
kızz dur adam napsın yaa panikten şaşırdın iyice dur hele isterdim tabi yanında olmak ya insan böyle zamanlarda yanında kendisi gibi heyecanlı bir arkadaşının olmasını çok istiyor

acilde yapmazlar canım eğer şikayetin olmazsa ki olmasın boşver acele etme
ya benım acil kan testi yaptırmam lazım bu adamda kaybolacak zaman buldu yanı heee ya dıyorum gel hast. gıtcem yarın gıderız dıyoya genişliğe bak ya

çizgi var hafiften çıkmış inşallah yanıltıcı değildir. bekleyebilirsen yarın sabah direkt gidersiniz doktora kocanıda sıkıştırmamış olursun

ya
çizgi var hafiften çıkmış inşallah yanıltıcı değildir. bekleyebilirsen yarın sabah direkt gidersiniz doktora kocanıda sıkıştırmamış olursun
resimde öyle telefonum kötü benim markalı bısey deıl kırmızı C kırmızı T açık kırmızı yanı şuan önümde cok net görünüyo ışık altında felan deıl yanı bariz belli bıde hemen cıktı beklemedım

Evet canım..çizgi çıkmış ta inşallah sağlıklı bir gebelik başlangıcıdır şimdi çok acele etme panik yapma yarın sabah git doktora bugün vakit bulursan git tabi belki dinlenmen falan gerekir ama panik yapma

bak bunu yeni çektim

Eklentiler

• 10583971_722256994496980_7818880271348193238_n.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 58
zaten korku hep var içimde olucakta ne yapalım saglıklı deılsede yapacak bişey yok ALLAHIN takdiri artık

kızlar ben asprin kullanmaya başlasammı dr hamıle kalınca baslasız demıstı (bebe asprini)

hadi sıra sende hayırlısıyla birde senin heyecanını yaşayalım ya sen ne zaman yapacaksın de bakiim

pazartesi yaparım regl olmazsam canım günüm geçsin beklicem sanırım belirtilerde azaldı biraz ya ondan negatifi kaldıramayabilirim şu an :)

pazartesi yaparım regl olmazsam canım günüm geçsin beklicem sanırım belirtilerde azaldı biraz ya ondan negatifi kaldıramayabilirim şu an :)
evet canım hayırlısı ya ne diyelim öyle böyle geçiyor günler ya takvimi ilerletirken anlıyorum gelmez dediğim günler gelmişşş geçmişşşş oooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…