keşke yanımda olsanız yaaa eşimi aradım gel hamıleyım dedım kafanı kırıcam dedımcanım önce bir sakin ol panik yapma rahat ol bundan sonra kafan çok rahat olsun
acilde yapmazlar canım eğer şikayetin olmazsa ki olmasın boşver acele etmeyakında devlet hastanesı var acılde yapmaslar dımı
kızz dur adam napsın yaakeşke yanımda olsanız yaaa eşimi aradım gel hamıleyım dedım kafanı kırıcam dedım
ya benım acil kan testi yaptırmam lazım bu adamda kaybolacak zaman buldu yanı heee ya dıyorum gel hast. gıtcem yarın gıderız dıyoya genişliğe bak yaacilde yapmazlar canım eğer şikayetin olmazsa ki olmasın boşver acele etme
resimde öyle telefonum kötü benim markalı bısey deıl kırmızı C kırmızı T açık kırmızı yanı şuan önümde cok net görünüyo ışık altında felan deıl yanı bariz belli bıde hemen cıktı beklemedımçizgi var hafiften çıkmış inşallah yanıltıcı değildir. bekleyebilirsen yarın sabah direkt gidersiniz doktora kocanıda sıkıştırmamış olursun
Evet canım..çizgi çıkmış ta inşallah sağlıklı bir gebelik başlangıcıdır şimdi çok acele etme panik yapma yarın sabah git doktora bugün vakit bulursan git tabi belki dinlenmen falan gerekir ama panik yapmaya
resimde öyle telefonum kötü benim markalı bısey deıl kırmızı C kırmızı T açık kırmızı yanı şuan önümde cok net görünüyo ışık altında felan deıl yanı bariz belli bıde hemen cıktı beklemedım
zaten korku hep var içimde olucakta ne yapalım saglıklı deılsede yapacak bişey yok ALLAHIN takdiri artıkEvet canım..çizgi çıkmış ta inşallah sağlıklı bir gebelik başlangıcıdır şimdi çok acele etme panik yapma yarın sabah git doktora bugün vakit bulursan git tabi belki dinlenmen falan gerekir ama panik yapma
ayyyy elim ayam boşaldı resmen yazamıyorummmm ya kanda cıkmassa
resmen kal geldi bana şuan eşimi bekliyorum kan testine gidicem bakalım erken gelirseidrarda çıktıysa kanda kesin çıkar inşallah sağlıkla devam eder canım benim heyecanın normal insanın eli titriyo valla
ya
resimde öyle telefonum kötü benim markalı bısey deıl kırmızı C kırmızı T açık kırmızı yanı şuan önümde cok net görünüyo ışık altında felan deıl yanı bariz belli bıde hemen cıktı beklemedım
çok saol ama kan testinde görmeden inanamıcam herhaldeTebrik ederim canim benimde ole cikmisti
bilemedim ben şimdi dr. bilir.. aslında bir şey diyemeyeceğim bu konudakızlar ben asprin kullanmaya başlasammı dr hamıle kalınca baslasız demıstı (bebe asprini)
hadi sıra sende hayırlısıyla birde senin heyecanını yaşayalım ya sen ne zaman yapacaksın de bakiimidrarda çıktıysa kanda kesin çıkar inşallah sağlıkla devam eder canım benim heyecanın normal insanın eli titriyo valla
hadi sıra sende hayırlısıyla birde senin heyecanını yaşayalım ya sen ne zaman yapacaksın de bakiim
Senin değer neydi pıhtılaşma değerikızlar ben asprin kullanmaya başlasammı dr hamıle kalınca baslasız demıstı (bebe asprini)
evet canım hayırlısı ya ne diyelim öyle böyle geçiyor günler ya takvimi ilerletirken anlıyorum gelmez dediğim günler gelmişşş geçmişşşş oooopazartesi yaparım regl olmazsam canım günüm geçsin beklicem sanırım belirtilerde azaldı biraz ya ondan negatifi kaldıramayabilirim şu an :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?