2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Seninde peridrol le aynı değerin o kullanmıyor bilmiyorum sen ve dr.un bilir canım mthfr ler önemsiz genelde kullandırtmıyorlar
bana drum ve genetık uzmanı 9 ay boyunca folıkasıt kullanıcaksın dedı dr umda ek olarak bebe asprini kullanıcaz dedı kurtaj olunca vermıstı kan sulandırı olarak son gıttıgımde bırak bebe asprini hamıle kalınca baslarız dedı

Öyle yap o zaman canım benim şifa olsun :)

Âmin cnm Saol aslında kafamda o kadar soru varki o kalp atışını duyunca hepsi aklımdan gidiyor.bu sefer not alayım doğru diyorsun

Rabbim daim etsin canım bende çok sevindim senin adına.. çok çoook güzel
allahım tek dılegım saglıklı sıhatlı bır hamılelık ve bebek olması adaklar adadım gecen saglıkla dogum yaptıktan sonra koyun kesıcem dıye

Allahım allahımmmm ne güzel bir güne başlangıç böylee tam yazılanları okurken sen o gelip giden ağrılardan kork asıl hamilelikte ağrılar gelip gidiyor yazacaktım ki bide ne göreyim aşağıdaCanım çok sevindimm inş sağlıklı bir hamileliktirr..bu arada seninle pıhtı testlerimiz aynı cnm ben kaç Dr sorduysam hiçbiri ilaç vermedi sadece folbiol folik asiti önerdiler onun dışında gerek olmadığını dışarıdaki kadınların yüzde 50 sinden fazlasında bu sonuç olduğunu söylediler.bende önlem amaçlı aspirin kullanayım dedim ama gerek yok dediler kanın sulanmasıda çok iyi değil sonuçta bende kan sulandırıcı besinler tüketmeye çalışıyorum kendimce cnm ama sen genede Dr sor cnm bu konuda Dr lar ikiye ayrılıyor

Bi kahvaltı yapayım hemen geliyorum kızlar yeni uyandımm gözümü açar açmaz süper bi haber yaaa..luckystar sıra sende cnm hadi hayırlısı inşş..erenpaşa çabuk bitişinde başla sende çalışmalara artık önümüzdeki ayda senden güzel haberler inşş.sen es geçmezsin çabuk hamile kalıyorsun..

allahım tek dılegım saglıklı sıhatlı bır hamılelık ve bebek olması adaklar adadım gecen daglıkla dogum yaptıktan sonra koyun kesıcem dıye
İnşallah canım.. zaten doğumdan sonra akika kurbanı var bebek için erkek ise 2 kız bir tane kurban kesiyorsun senin ki bir de adak olmuş artık erkek olursa 3 kız olursa 2 kesersin

afiyet olsun bal şeker olsun yarasın kuzuma ah bende bir işten çıksam da şöyle rahat rahat takılsam... inşallah bende bir daha ki ay bu zamanlar alırım güzel haberlerimi paylaşırım sizlerle önce lucky ee bir de eklemcim var sırada artık onunla beraber alırız güzel haberleri

yarın inş gidicem testi yaptıktan sonra gel dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…