2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

bıde deger 0 cıkıyormus
Ayy deli Allah korusun düşünme kötü olumsuz şeyler hayırlısıyla sağlıklı olacak bu sefer.ben beşinci haftamda yaptırdığımda 4841 çıkmıştı kan sonucum ama tabi geç döllenme olduğu için 4. Hafta oluyor 3 gün sonra tekrarladığımda da 12 bin küsür çıkmıştı

BENDE BELİRTİ FALAN KALMADI KIZLAR GALİBA OLMADI CİDDİ SÖYLÜYORUM EĞER REGL OLURSAM LÜTFEN BENİ TESELLİ EDİN TAMAM MI? ÇÜNKÜ ÇOK YORULDUM ÖYLE HİSSEDİYORUM.Bİ DE ÇOK ÜMİTLENDİM BU AY AĞRI OLUNCA DUMUR OLUCAM DİYE KORKUYORUM RABBİM HAYIRLISINI VERSİN HEPİMİZE.

Ayy vallahi çok sevindim yaa farkında olmadan kardeş gibi olmuşuz burda..inan kendi hamileliğim gibi çok sevindim cnm inş Dr dan hep hayırlı haberlerle gelmeni nasip etsin inşş..yer gök duayla hakikaten böyle yeterki inanarak ve içten et duanı allahım öyle büyükki karşılıksız bırakmıyor dualarımızı

tahmınen 3 haftalık gıbı gelıyor bana tabı varsa yanı

valla coştum kocam salak gibi oldu adam hıc yorum yapmıyor bebk konusunda
adam tam emin olmadan sevinmek istemiyor bence erkek milleti böyle işte.. hayırlısı canım ya 0 bile çıksa üzülmeyeceksin hayırlısı diyeceksin

Canım geçen ayda hep regl olucam diyordun tamam sağlıksızdı ama sonuçta yanılmıştın..kötü düşünerek kötüyü çağırmayalım..eğer olmadıysada vardır allahımın bir bildiği sonuçta hamile kalabiliyorsunuz sağlık sorununuz yok geleceği zamanı biliyordur o velet..sadece sabır cnmm sağlıkla gelsinde bir iki ay geç gelsin..

tahmınen 3 haftalık gıbı gelıyor bana tabı varsa yanı
Üç haftalıkta 100 ve üstü çıkması gerek değerin muhtemelen senin 1000 civarlarında çıkar cnm..benimde adet tarihim 20 hazirandı 24 de test yaptım 25 de Dr gittiğimde kese görünüyordu..

amin canım hayırlısı ama diyecek birşey bulamıyor insan regl olsanda üzüleceksin biliyorum bende bizde çok üzüleceğiz ama ne yapabiliriz ki. teselli ederiz ama geçer mi içindeki tek ilacı sensin kendini teselli etmekte moralini bozmamak ta senin elinde her şeye rağmen direnmek zorundayız. hep daha kötüsünü düşünerek içinde bulunduğumuz durumdan memnun olacağız.

Üç haftalıkta 100 ve üstü çıkması gerek değerin muhtemelen senin 1000 civarlarında çıkar cnm..benimde adet tarihim 20 hazirandı 24 de test yaptım 25 de Dr gittiğimde kese görünüyordu..
500 civarında cıksın baska bısey ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…