2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

aynen canım benim çok üzülücem toparlicam da elim mahkum zaten buna mecburum dün eşime dedim ki eğer benim çocuğum olmazsa ne olacak o da dediki tüp deneriz eğer sen istersen dedim ki ya olmazsadedim tekrar olmazsa olmaz dedi önemli değil dedi bende annenler isteyecekler ama dedim yok onlar anlayışlıdır dedi eğer dedim istersen izin verebilirim sana hani boşanma gibi bişey olursa dedim hakkımı helal ederim manasında yani onu bu duygudan mahrum etmek istemem anlıyo musunuz beni zaten ben hep diyorum ki kendime üzülmüyorum anneme ve eşime üzülüyorum sadece sizler sağolun valla hep yanımdasınız böyle dertleşiyoruz kızlar bakmayın böyle yazdığıma da hepsi gececek biliyorum rabbim verecek banada emanetini birgün..

kız ne olur oyle dusunme bende senın gıbı cok dusundum kötüyü çagırma hemen bızde anne olucaz elbet

inşallah olacak Allahın izniyle canım sonuçta hamile kalabiliyorsun bak..nerden biliyorsun sorunun sende olduğunu belki eşinde sorun var belki spermlerde bozukluk var tutmuyor neden hemen kendini suçluyorsun. eş yüzünden gebe kalamayan çok kadın var ki inşallah sende bu ay güzel haber verirsin bize canım.. olmadı birdaha ki ay..

ikimizde test yaptırdık kromozomlarda sıkıntı çıkmadı canım benim.

ikimizde test yaptırdık kromozomlarda sıkıntı çıkmadı canım benim.
Tamam işte sorun yok ne güzel sende sorun çıkartmaya çalışma tatlım benim..bak eşinde sana ne güzel destek..ayrıca senin çocuğun olmuyor diye bir durum yokki hamile kalıyorsun sadece zamanı var inan buna

luckystar kromozom testi derken kanda sperm testı ve karyotip mi yaptırdınız

kanda sperm testi mi var karyotipte yaptırmadık kromozom analizi yaptırdık düşük olunca bi de spermiogram varya hani sperm sayısı falan bakıyolar hareketlilik onlara baktırmıştık geçen sene

Tamam işte sorun yok ne güzel sende sorun çıkartmaya çalışma tatlım benim..bak eşinde sana ne güzel destek..ayrıca senin çocuğun olmuyor diye bir durum yokki hamile kalıyorsun sadece zamanı var inan buna

sağolun kızlar valla hakkınızı helal edin böyle konuşupta sizi de üzüyorum neyse kısmet hayırlısı rabbim doğru zamanda versin beklemeye razıyım ben sağlıklı olsun da inşallah tek istediğim bu.

kanda sperm testi mi var karyotipte yaptırmadık kromozom analizi yaptırdık düşük olunca bi de spermiogram varya hani sperm sayısı falan bakıyolar hareketlilik onlara baktırmıştık geçen sene
valla benım kromozom testımıde kanda sperm testı varmıs yanı onlara baktılar spermler ölümü kopma kaybolma varmı dıye karyotipte kromozomlarda bozukluk varmı dıye bakıyorlarmıs

sen derdin biizm derdimiz cnm hepimiz nekadar kötü günler gecirdık bırbırımıze destek oluca ztabıkı bızı bızden başka kımse anlamaz cnm

valla benım kromozom testımıde kanda sperm testı varmıs yanı onlara baktılar spermler ölümü kopma kaybolma varmı dıye karyotipte kromozomlarda bozukluk varmı dıye bakıyorlarmıs

yok kız spermiogram direk sperm verdi eşim ona bakıldı maşallah sayı falan hareketlilik normal çıktı.dr eşinde sıkıntı yok demişti.

yok kız spermiogram direk sperm verdi eşim ona bakıldı maşallah sayı falan hareketlilik normal çıktı.dr eşinde sıkıntı yok demişti.
bizde eşime yaptırmıstık hamıle kalmadan once genel kntrol ıcın dr sorun sende deıl demıstı esıme düşük yapınca dr istedi eşli kromozom testi

ben hıc okadar cıkmadım 9 sanıyordun gıttıgımde 8 + 2 kalp atısı durmustu diğer kızlar bılır ama
Ikimizinde aynıymış benimde 8+2 de kalbi durmuş ve ben bir ay sonra öğrenmiştim sen nezaman öğrendin peki eskileri konuşarak üzülmeyelimde

Ikimizinde aynıymış benimde 8+2 de kalbi durmuş ve ben bir ay sonra öğrenmiştim sen nezaman öğrendin peki eskileri konuşarak üzülmeyelimde

benim de 7+5 te durmuş bende 8+5 te gitmiştim ve o kötü haberi aldık.ne akşamdı ya dr baktı baktı ben anladım bişey olduğunu çok uzun baktı sonra kötü bişeyler var dedi ben hiç öldüğünü düşünmedim dedim heralde bebek geriden geliyor sonra biraz daha baktı malesef dedi kalbi durmuş ben hemen eşime baktım yüzünü düşürdü hadi ya der gibi bi işaret yaptı ağzını büktü neyse ben koptum zaten o ara sonra teselliler falan................

Bende o anı hiç unutmam benim tam 8 haftamda Dr geldiğimde leke gelmişti Dr aradım korkma devam ederse gelirsin demişti ertesi gün gün gittim 8+1 de herşey yolunda dedi bir ay sonra gel dedi.neyse 12 hafta da ikiliye gittim ordan Dr gidicektim.aldılar beni odaya soruyorlar ne kadar falan ne zaman Dr gittin vs..sanki biraz küçük gördüm ben dedi dedim bakayım dur bi dak gel bide alttan muayene edelim dedi ama gene korkmadım çünkü ikili testte enseyi ölçemedikleri zaman alttan muayeneye baktıklarını duymuştum..işte o zaman monitör tam karşımda bana baya büyük gelmişti bilmiyorsunki ne kadar da ne kadar büyüdüğünü ilk gebelik...onu seviyordum ekranda yerim ben onu diye..o sırada Dr yanına başka bi Dr daha geldi ve iyi haberlerinin olmadığını kalbinin bir ay önce durduğunu söylediler tabi ben şok..eve geldim başka Dr gittim belki uyuyordur anlamamışlardır diye toplamda 4 kez bakıldı ve netleşti..o kadar da çikolata yemiştim giderken hareketli olsun belkide cinsiyetini gösterir diyeHala daha ultrason görüntüleri duruyor atmaya kıyamadım elim varmadı..Ama nasip işte üzlüsende affedersin kendini yırtsanda çaresi yok verende Allah alanda Allah ne diyebiliriz ne yapabilirizki..tek duam Allah kimseye yaşatmasın gerçekten acı yaşamayan anlamıyor..allahım sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…