sadece sız ve en yakın arkadasıma soyledım kımseye acıklamayı dusunmuyorum 2 ay olana kadarsana tavsiyem şimdi hiç kimseciklere bir şey deme.. iyiyice belli olsun az zaman geçsin ondan sonra duyurursun
Evet söylememek en mantıklısı..hatta 3 ay söylememek lazımsadece sız ve en yakın arkadasıma soyledım kımseye acıklamayı dusunmuyorum 2 ay olana kadar
amin cnm sizin için dua edıcem birbirimize dua edelimasim çok sevindim canım benim darısı başımıza olsun.
teşekkür ederim canım...Yarım kalmaz merak etme hep beraber bitiririz inş sırayla hepinizinkini
canım ben yaşamadım ama gaz olabilir diye tahmin ettim...erenpaşayada katılıyorum ayrıca...Erenpaşa- eklem bişi sorucam size siz tecrübelisiniz birer doğumunuz var..bugün ara ara göbek etrafımda iğne batar gibi oluyor neden acaba bir bilginiz varmı
oda olabilr oyüzden pek sıcak bakmaıyorum hamılelıge
canım çoook tebrik ediyorum okurken inan gözlerim doldu nasıl heyecanlandım anlatamam...kendim gibi mutlu oldum...kızlar testim
hiç üzülme canım batını bekle inşallah pozitif çıkar..eğer çıkmazsada hiç takma kafana bidahaki ay olur inşallah...kızlar test yaptım hiç çizgi yok olmadı malesef üzgün müyüm evet ama kader kısmet herşeyin hayırlısı diyorum reglimi beklicem artık bu ayda bitti benim için.
çok mükemmel bir sonuç bence...Allah kat kat değerlerini arttırmayı nasip etsin tatlım...kızlar aradım sonucu aldım SONUÇ 256.64 çıktı
Sorma canım öyleyiz.. biz çalışıyorken kaçamaklar yapıyoruz burada.. ee sen ev hanımısın çocukta var yanında bilgisayarın başında oturamazsın.. ben akşama kadar bilgisayar başındayım oturmaktan bir yerlerim ağrıyor artıkkızlar çok hızlısınız vallahi hızınıza yetişemiyorumdünden beri girmedim 15 sayfa ilerlemişsiniz maşallah Allah muhabbetimizi arttırsın...
ay valla evde oturana rahat gözüyle bakarlar bide nerdeeee iş hiç bitmiyor...Sorma canım öyleyiz.. biz çalışıyorken kaçamaklar yapıyoruz burada.. ee sen ev hanımısın çocukta var yanında bilgisayarın başında oturamazsın.. ben akşama kadar bilgisayar başındayım oturmaktan bir yerlerim ağrıyor artık
öyle yaa ev kadınının işi de zor.... az kaldı inşallah bende ev hanımı olucamay valla evde oturana rahat gözüyle bakarlar bide nerdeeee iş hiç bitmiyor...yıka ütüle markete git gel yemek pişir şikayetim yok elhamdülillah ama afedersin toto yer yüzü görmeye hasret kaldı
inşallah canım hayırlısı bakalımöyle yaa ev kadınının işi de zor.... az kaldı inşallah bende ev hanımı olucam
canım senin bat ne zamandı hayırlısıyla korunmuyorsun da hayırlısı olsun inşallahinşallah canım hayırlısı bakalım
benim bat 3 eylül yum bitit zaten...artık şöyle dua ediyorum Allah kabul ederse eğer sağlıklı hamilelik olucaksa hamile kalayım yine aynı şeyleri yaşıyacaksam hamile kalmak istemiyorum...:):):)canım senin bat ne zamandı hayırlısıyla korunmuyorsun da hayırlısı olsun inşallah
hayırlısı canım en mantıklısını düşünüyorsun Allah hakkımızda hayırlsı ne ise onu nasip etsin. hamileliğimiz devam edecekse sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacak isek hamile kalalım inşallah olur Allahın izniylebenim bat 3 eylül yum bitit zaten...artık şöyle dua ediyorum Allah kabul ederse eğer sağlıklı hamilelik olucaksa hamile kalayım yine aynı şeyleri yaşıyacaksam hamile kalmak istemiyorum...:):):)
Yok cnm sen değere bakma en nihayetinde ne zaman yum olduğunu net olarak bilmiyorsun 100 ve üstü çıkması gerekiyordu senin.cuma günü tekrarla testi ikiye katlaması gerekiyor inş herşey yolunda gidecekkızlar deger sankı azmıs gıbı geldı bana
Kıyamam ben bu kocalara yaa..ilkinde eşime söylediğimde dışarda yemekteydik herkezin içinde ağlamıştı ki hiç onun tarzı bişiy değildir.verdiği tepkiye ben bile şaşırmıştım o kadarını beklemiyordum ama ikincide hiç tepki vermedi ve beni yanlış anlama sevindim tabiki ama bunu yaşayamıyorum hele biraz büyüsün demiştieşim tepkisiz kaldı şok oldu resmen dedımkı nıe sevinmıyorsun dedıkı hevesimiz kusragımızda kalıyo sevınemıyorum dedi
günaydın canım hadıi hayırlısı bakalım...inşallah güzel haberler getirirsin bizleregünadın kızlar yarın saat 12:30 randevu aldım çok heycanlıyım ben
CNM DİNLEN ADETIN BITSIN GUZEL UMUTLARLA GEL AMA COK BEKLETME BIZIGÜNAYDIN KIZLAR BEN BİRKAÇ GÜN NETE GİRMİCEM ŞU REGL FALAN Bİ GEÇSİN KAFAM Bİ RAHATLASIN YENİ AY YENİ HEYECAN VE YENİ UMUTLARLA GELİRİM ARTIK KUSURA BAKMAYIN AMA BİRAZ MORALSİZİM YORGUN HİSSEDİYORUM BİKAÇ GÜN MOLA ONDAN SONRA GELİRİM ERENPAŞA CANIM BU ARADA SANA FIRSAT BULDUKÇA OKURUM BEN HEPİNİZİ ÖPÜYORUM CANLAR
NASILSIN EKLEM ZAMAN GECMEK BILMIYOR YARINI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUMgünaydın canım hadıi hayırlısı bakalım...inşallah güzel haberler getirirsin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?