- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Bende o anı hiç unutmam benim tam 8 haftamda Dr geldiğimde leke gelmişti Dr aradım korkma devam ederse gelirsin demişti ertesi gün gün gittim 8+1 de herşey yolunda dedi bir ay sonra gel dedi.neyse 12 hafta da ikiliye gittim ordan Dr gidicektim.aldılar beni odaya soruyorlar ne kadar falan ne zaman Dr gittin vs..sanki biraz küçük gördüm ben dedi dedim bakayım dur bi dak gel bide alttan muayene edelim dedi ama gene korkmadım çünkü ikili testte enseyi ölçemedikleri zaman alttan muayeneye baktıklarını duymuştum..işte o zaman monitör tam karşımda bana baya büyük gelmişti bilmiyorsunki ne kadar da ne kadar büyüdüğünü ilk gebelik...onu seviyordum ekranda yerim ben onu diye..o sırada Dr yanına başka bi Dr daha geldi ve iyi haberlerinin olmadığını kalbinin bir ay önce durduğunu söylediler tabi ben şok..eve geldim başka Dr gittim belki uyuyordur anlamamışlardır diye toplamda 4 kez bakıldı ve netleşti..o kadar da çikolata yemiştim giderken hareketli olsun belkide cinsiyetini gösterir diyebenim de 7+5 te durmuş bende 8+5 te gitmiştim ve o kötü haberi aldık.ne akşamdı ya dr baktı baktı ben anladım bişey olduğunu çok uzun baktı sonra kötü bişeyler var dedi ben hiç öldüğünü düşünmedim dedim heralde bebek geriden geliyor sonra biraz daha baktı malesef dedi kalbi durmuş ben hemen eşime baktım yüzünü düşürdü hadi ya der gibi bi işaret yaptı ağzını büktü neyse ben koptum zaten o ara sonra teselliler falan................
şuan 9 oluyorsun canımKızlar benim dün 8+6 dı.şimdi bugün 8+7mi yoksa 9+0 mu oluyor
canım üzülme gün doğmadan neler doğar daha erken bak kızın kaç gün geçti de zar zor çıktı testte senin daha gününe varkızlar test yaptım hiç çizgi yok olmadı malesef üzgün müyüm evet ama kader kısmet herşeyin hayırlısı diyorum reglimi beklicem artık bu ayda bitti benim için.
canım Rabbim tamamına erdirsin inşallahkızlar aradım sonucu aldım SONUÇ 256.64 çıktı
Yok sen değerlere takılma eğer herşey yolunda ise öyle bir hızlı katlar ki değerin anlamazsın bilekızlar deger sankı azmıs gıbı geldı bana
inş tahminime göre 4 haftalık galıba ayy cok mutluyumYok sen değerlere takılma eğer herşey yolunda ise öyle bir hızlı katlar ki değerin anlamazsın bile
inşallah sağcıkla kucağına alırsın canım benim hayırlı uğurlu olsuninş tahminime göre 4 haftalık galıba ayy cok mutluyum
saol hayatım suan sevınemıyorum bı tuhaf oldum saskınım ben nıe böyle oldum beninşallah sağcıkla kucağına alırsın canım benim hayırlı uğurlu olsun
Şaşkınlıktan böyle oldun canım şok yaşıyorsun heyecan ve korku yaşıyorsun hepsi bir arada şu anda...saol hayatım suan sevınemıyorum bı tuhaf oldum saskınım ben nıe böyle oldum ben
eşin ne dedi sonucasaol hayatım suan sevınemıyorum bı tuhaf oldum saskınım ben nıe böyle oldum ben
eşim tepkisiz kaldı şok oldu resmen dedımkı nıe sevinmıyorsun dedıkı hevesimiz kusragımızda kalıyo sevınemıyorum dedieşin ne dedi sonuca
Ay napsın yaa inşallah rabbim güldürsün yüzünüzü...eşim tepkisiz kaldı şok oldu resmen dedımkı nıe sevinmıyorsun dedıkı hevesimiz kusragımızda kalıyo sevınemıyorum dedi
sana tavsiyem şimdi hiç kimseciklere bir şey deme.. iyiyice belli olsun az zaman geçsin ondan sonra duyurursuneşim tepkisiz kaldı şok oldu resmen dedımkı nıe sevinmıyorsun dedıkı hevesimiz kusragımızda kalıyo sevınemıyorum dedi
aminAy napsın yaa inşallah rabbim güldürsün yüzünüzü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?