2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Bende o anı hiç unutmam benim tam 8 haftamda Dr geldiğimde leke gelmişti Dr aradım korkma devam ederse gelirsin demişti ertesi gün gün gittim 8+1 de herşey yolunda dedi bir ay sonra gel dedi.neyse 12 hafta da ikiliye gittim ordan Dr gidicektim.aldılar beni odaya soruyorlar ne kadar falan ne zaman Dr gittin vs..sanki biraz küçük gördüm ben dedi dedim bakayım dur bi dak gel bide alttan muayene edelim dedi ama gene korkmadım çünkü ikili testte enseyi ölçemedikleri zaman alttan muayeneye baktıklarını duymuştum..işte o zaman monitör tam karşımda bana baya büyük gelmişti bilmiyorsunki ne kadar da ne kadar büyüdüğünü ilk gebelik...onu seviyordum ekranda yerim ben onu diye..o sırada Dr yanına başka bi Dr daha geldi ve iyi haberlerinin olmadığını kalbinin bir ay önce durduğunu söylediler tabi ben şok..eve geldim başka Dr gittim belki uyuyordur anlamamışlardır diye toplamda 4 kez bakıldı ve netleşti..o kadar da çikolata yemiştim giderken hareketli olsun belkide cinsiyetini gösterir diyeHala daha ultrason görüntüleri duruyor atmaya kıyamadım elim varmadı..Ama nasip işte üzlüsende affedersin kendini yırtsanda çaresi yok verende Allah alanda Allah ne diyebiliriz ne yapabilirizki..tek duam Allah kimseye yaşatmasın gerçekten acı yaşamayan anlamıyor..allahım sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin inş..

acılar hep aynı maalesef....
bende unutmuyorum o günü hatta günlerii hafızama çizildi kaldı orada düşündükçe içime birşeyler cız ediyor inceden bir sızı kalbime doğru akıyor..
ilk kaybımda zaten kahverengi lekelenmeler vardı. çok sinir bozu bir durumdu. her tuvalete gittiğimde onları görmek kayısyordu beni iyice.. bir süre geçti 10 martta oğlumun doğum gününü yapmıştım evde. o akşam herşey bitince herkes gidince tekrar leke geldi bende bir terslik olduğunu anlamıştım ve ertesi gün doktora gittim o bekleyiş ardından ultrasonda hiç kıpırdamayan bebeğimi görünce ben direk anladım zaten dr.söylemeden tahmin ettim dr.kalp ataşını alamıyorum dedi bir de alttan bakalım dedi ama ben zaten anladım ve tamam bitti dedim kendi kendime.. baktık yok tabi dr.um teselli etti beni ama ben o zaman en çok oğluma ne diyeceğim diye düşünüyordum ahh ahh.. sonra bu ikincide de ters bir şeylerin olduğu zaten söylüyordum size sürkekli hele mide bulantılarım geçince eşimede söyledim inanmadı nerden çıkarıyorsun diyordu. kontrole gittik beraber dr.kalp atışı yok deyince bana şöyle bir baktı uzun uzun haklıydın dermiş gibi..sakinliğimi korumaya çalışsamda sonradan ağlamalar.. üzülmeler tabi...
Tek tesellim evladım olmasıydı çok şükür o olmasaydı herhalde şuan bu pozitiflikte olmazdım.. tabi inançlarım sayesinde de.. Allahtan geldi diyoruz teselli buluyoruz.
Rabbim bir daha hiç birimize yaşatmasın inşallah.. hayal ve rüya gibi geliyor artık bebek düşüncesi..
başaramadım diyorum kendi kendime.. olmadı ama olacak inşallah...

kızlar test yaptım hiç çizgi yok olmadı malesef üzgün müyüm evet ama kader kısmet herşeyin hayırlısı diyorum reglimi beklicem artık bu ayda bitti benim için.

kızlar test yaptım hiç çizgi yok olmadı malesef üzgün müyüm evet ama kader kısmet herşeyin hayırlısı diyorum reglimi beklicem artık bu ayda bitti benim için.
canım üzülme gün doğmadan neler doğar daha erken bak kızın kaç gün geçti de zar zor çıktı testte senin daha gününe var

eşim tepkisiz kaldı şok oldu resmen dedımkı nıe sevinmıyorsun dedıkı hevesimiz kusragımızda kalıyo sevınemıyorum dedi
sana tavsiyem şimdi hiç kimseciklere bir şey deme.. iyiyice belli olsun az zaman geçsin ondan sonra duyurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…