2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

günaydın canım...regl başladımı yani ben senden baya umutluydum...şimdi üzüldüm...içini ferah tutmaya çalış bende öpüyorum...

NASILSIN EKLEM ZAMAN GECMEK BILMIYOR YARINI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM
iyiyim canım çok idrarım geliyor ya bata 1 hafta var daha üşüttüğümüde zannetmiyorum eşimde tamam işte hamilesin demeğe başladı...ben umutlanmak istemiyorum ama...hayırlısı bakalım...heyecanını tahmin edebiliyorum canım...inşallah herşey güzel olacak...

İNŞ BUSEFER HERŞEY GÜZEL OLUCAK

SENIN BAT 3 EYÜLMÜYDÜ

Keyfine bak cnm morali topla ve gel..çokda fazla bunalıma sokma kendini vardır herşeyde bir hayır.öpüyorum

merhaba kızlar.
sitede bozukluk vardı benim internet tarayıcım girmememe izin vermedi giremedim..
asim ya inşallah yarın güzel haberler vardır bende çok heyecanlıyım senin için..

inşallah canım hayırlısıyla sağlıcakla gelsin bakalım Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün yaa şu yıpratıcı dönemleri bir atlatırsak hayırlısıyla.. yeniden sağlıcakla kavuşuruz inşallah.. çok istiyorum bende o heyecanları tekrar yaşamayı bazen hayal gibi geliyor ama Rabbim nasip eder inşallah..

merhaba kızlar.
sitede bozukluk vardı benim internet tarayıcım girmememe izin vermedi giremedim..
asim ya inşallah yarın güzel haberler vardır bende çok heyecanlıyım senin için..
valla saskınım korkuyorum ne olucak bılmıyorum npcam nasıl devam edıcem nasıl zman gecıcek

valla saskınım korkuyorum ne olucak bılmıyorum npcam nasıl devam edıcem nasıl zman gecıcek
ben belki bugün gitmişsindir diye düşünüyordum heyecandan zaman geçmek bilmiyor.. ya bol bol dua ederek devam et canm inşallah namazı aksatma duanı aksatma yapabiliceklerinin en iyisini yap ve sakın stres olma hep rahat huzurlu olmaya çalış inşallah. sürekli abdestli olmaya çalış. İnşallah bu sefer Rabbim yüzünüzü güldürür

kızlar bir şey merak ettim... resim yükleme nasıl oluyor.. beceremedim de ben :)

hayırlısı canım çok umudum yok aslında da hayırlısı bakalım...

hayırlısı canım çok umudum yok aslında da hayırlısı bakalım...
Dediğin gibi hayırlısıysa olsun değil se olmasın zaten yeniden aynı acılar yaşanacak ise gebe kalamamak daha mantıklı.. korkuyorum gerçekten.. hayırlısını versin Rabbim de aynı stresleri yaşamak çok zor

bugun üstümde bir halsızlık var uykum var acayıp sekılde kımse gelmesede uyusam ofiste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…