ay canım bunlar olsun inşallah sıkıntıların Rabbim kötülüklerden saklasın hepimizi.. inşallah herşey yolunda gitsinde miden de bulansın uyu da bol bolvalla zaten iştahım acılşmıstı simdide sbahtan berı uykum var dun aksam 9:30 yattım dusun yanı
kendını toparla arayı fazla uzatma özletme kendini çabuk geldaha olmadım kızlar pazar günü bekliyorum keşke olaydım bugün kurtulaydım bu aydan sevmedim hiç bu ayı pöf pöf neyse öpüldünüz işler yoğun hem de kafa dinlemek istiyorum azcık ondan sebep gelemeyebilirim siteye kendi kendime kalmak istiyorum bu aralar..
gülü güle canımdaha olmadım kızlar pazar günü bekliyorum keşke olaydım bugün kurtulaydım bu aydan sevmedim hiç bu ayı pöf pöf neyse öpüldünüz işler yoğun hem de kafa dinlemek istiyorum azcık ondan sebep gelemeyebilirim siteye kendi kendime kalmak istiyorum bu aralar..
kafanı bunlarla fazla meşgül etme canım her bünyede farklılık gösterir...yarın ola hayır ola...kızlar bıraz moralım bozuldu benım adetım 3 gun gecınce degr 256.64 bı arkadasım da adetıne bır gun kala yaptı testı 273 benım deger anormalmı :
evt ya zaten hazırlıklıyım ne olacaksa olur zaten o yuzden artık korkmam lazım esıme alt ust oldu adam sevınmedi bıle hevesım kusragımda kalıyo dedı bende dedım aman bosver bız dedım en kotusunu yasadık zaten zamanın da bunda yasıyacaksak takdırı ılahı dedım alanda allah verende ben sımdı hamıle olmanın keyfını cıkarayım anneme soylemek ıstıyorum kadın cok üzülüyo banakafanı bunlarla fazla meşgül etme canım her bünyede farklılık gösterir...yarın ola hayır ola...
öyle canım çok haklısın...annen olumsuz birşey olrsa üzülmesin...evt ya zaten hazırlıklıyım ne olacaksa olur zaten o yuzden artık korkmam lazım esıme alt ust oldu adam sevınmedi bıle hevesım kusragımda kalıyo dedı bende dedım aman bosver bız dedım en kotusunu yasadık zaten zamanın da bunda yasıyacaksak takdırı ılahı dedım alanda allah verende ben sımdı hamıle olmanın keyfını cıkarayım anneme soylemek ıstıyorum kadın cok üzülüyo bana
yanı artık pek burda soru sormayı dusunmuyorum korkunun ecele faydası yok ben herseye hazırım acıyada alıstım sevıncede rabbım nasıp ettıyse anne olurumöyle canım çok haklısın...annen olumsuz birşey olrsa üzülmesin...
aynen öyle canım.. sonuçta herkesin yaşadıkları farklı seyrediyor.. acılar ortak olsa da bünyeler farklı.. farklı tepkiler doğurabiliyor.. Kimisi azıcık kahve lekede bebeğini kaybederken kimisi de yoğun kanama olmasına rağmen bebeğini doğuruyor. diyeceğim o ki duyduklarını kafana takma ve önüne bak inşallah zamanın bizim için ne getireceğini bilemeyiz canım kafamıza takar sak da değiştiremiyoruz zaten en iyisi sabırla dua ile beklemek canımyanı artık pek burda soru sormayı dusunmuyorum korkunun ecele faydası yok ben herseye hazırım acıyada alıstım sevıncede rabbım nasıp ettıyse anne olurum
daha olmassın regl hala bir ümit var yanı bozma moralınıdaha olmadım kızlar pazar günü bekliyorum keşke olaydım bugün kurtulaydım bu aydan sevmedim hiç bu ayı pöf pöf neyse öpüldünüz işler yoğun hem de kafa dinlemek istiyorum azcık ondan sebep gelemeyebilirim siteye kendi kendime kalmak istiyorum bu aralar..
GUNAYDINgünaydın canlarımmm...nasılsınız...
yok cnm bende pırtılasma cıkmadı sana cok gecmıs olsun cnm bende ilk muayyneme gıdıyorum bugun saat 12 de dua edın hersey yolunda olsunasim hamilemıssın bu topkte gördum ayyy cok sevındım bende dun sabah kurtaj oldum insallah en kısa zmanda yıne hamıle kalırım sana saglıklı hayırlı bı gebelık dılıyorum Allahım yardımcın olsun ınsallah cok sevındım gercekten:) sende pıhtılasma falan cıktımı
gunaydın bebgım nasılsın saat le kaldı dr gıtmeme heycandan ölücem valla dua edın bana hersey yolunda olur inşgünaydın canlarımmm...nasılsınız...
inşallah bebeğini görürüsün canım herşey yolunda gider...gunaydın bebgım nasılsın saat le kaldı dr gıtmeme heycandan ölücem valla dua edın bana hersey yolunda olur inş
hıc sorma elim ayagım buz kesti resmenasim son 40 dk. yalnız bende heyecan yaptım...
yok cnm bende pırtılasma cıkmadı sana cok gecmıs olsun cnm bende ilk muayyneme gıdıyorum bugun saat 12 de dua edın hersey yolunda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?