2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

valla zaten iştahım acılşmıstı simdide sbahtan berı uykum var dun aksam 9:30 yattım dusun yanı
ay canım bunlar olsun inşallah sıkıntıların Rabbim kötülüklerden saklasın hepimizi.. inşallah herşey yolunda gitsinde miden de bulansın uyu da bol bol

daha olmadım kızlar pazar günü bekliyorum keşke olaydım bugün kurtulaydım bu aydan sevmedim hiç bu ayı pöf pöf neyse öpüldünüz işler yoğun hem de kafa dinlemek istiyorum azcık ondan sebep gelemeyebilirim siteye kendi kendime kalmak istiyorum bu aralar..

kendını toparla arayı fazla uzatma özletme kendini çabuk gel

gülü güle canım üzme kendini inşallah her şey daha güzel olacak...

kızlar bıraz moralım bozuldu benım adetım 3 gun gecınce degr 256.64 bı arkadasım da adetıne bır gun kala yaptı testı 273 benım deger anormalmı :

kızlar bıraz moralım bozuldu benım adetım 3 gun gecınce degr 256.64 bı arkadasım da adetıne bır gun kala yaptı testı 273 benım deger anormalmı :
kafanı bunlarla fazla meşgül etme canım her bünyede farklılık gösterir...yarın ola hayır ola...

kafanı bunlarla fazla meşgül etme canım her bünyede farklılık gösterir...yarın ola hayır ola...
evt ya zaten hazırlıklıyım ne olacaksa olur zaten o yuzden artık korkmam lazım esıme alt ust oldu adam sevınmedi bıle hevesım kusragımda kalıyo dedı bende dedım aman bosver bız dedım en kotusunu yasadık zaten zamanın da bunda yasıyacaksak takdırı ılahı dedım alanda allah verende ben sımdı hamıle olmanın keyfını cıkarayım anneme soylemek ıstıyorum kadın cok üzülüyo bana

öyle canım çok haklısın...annen olumsuz birşey olrsa üzülmesin...

öyle canım çok haklısın...annen olumsuz birşey olrsa üzülmesin...
yanı artık pek burda soru sormayı dusunmuyorum korkunun ecele faydası yok ben herseye hazırım acıyada alıstım sevıncede rabbım nasıp ettıyse anne olurum

yanı artık pek burda soru sormayı dusunmuyorum korkunun ecele faydası yok ben herseye hazırım acıyada alıstım sevıncede rabbım nasıp ettıyse anne olurum
aynen öyle canım.. sonuçta herkesin yaşadıkları farklı seyrediyor.. acılar ortak olsa da bünyeler farklı.. farklı tepkiler doğurabiliyor.. Kimisi azıcık kahve lekede bebeğini kaybederken kimisi de yoğun kanama olmasına rağmen bebeğini doğuruyor. diyeceğim o ki duyduklarını kafana takma ve önüne bak inşallah zamanın bizim için ne getireceğini bilemeyiz canım kafamıza takar sak da değiştiremiyoruz zaten en iyisi sabırla dua ile beklemek canım

daha olmassın regl hala bir ümit var yanı bozma moralını

asim hamilemıssın bu topkte gördum ayyy cok sevındım bende dun sabah kurtaj oldum insallah en kısa zmanda yıne hamıle kalırım sana saglıklı hayırlı bı gebelık dılıyorum Allahım yardımcın olsun ınsallah cok sevındım gercekten:) sende pıhtılasma falan cıktımı

yok cnm bende pırtılasma cıkmadı sana cok gecmıs olsun cnm bende ilk muayyneme gıdıyorum bugun saat 12 de dua edın hersey yolunda olsun

asim son 40 dk. yalnız bende heyecan yaptım...

yok cnm bende pırtılasma cıkmadı sana cok gecmıs olsun cnm bende ilk muayyneme gıdıyorum bugun saat 12 de dua edın hersey yolunda olsun

canım benım her sey yolunda gidecektır Allahın izniyle hiiiç merak etme Allahım bi daha yasatmasın bize kötü tecrubeler bende testlerı yaptırsammı bilemedım dr gerek yok hamıle kaldıgında hemen asprıne ve ıgneye baslıycaz dedı tedbır amaclı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…