merhaba kızlar
kötü bir gün oldu benim için
sabah işe gelirken kaza yaptım..
ben aracımla işe gelirken motorsikletle çarpıştık..motorsiklek çok hızlı idi.. ben durdum o duramadı ve çarptı bana... çocuk yaralandı.. ambulans polis falan derken çocuk hastaneye ben karakola ifade vermeye..
Çok şükür ki çocukta bir şey çıkmamış ayağı ağırıyordu ama çok korktu şoka girdi... bende de yok çok şükür..
trafik çocuğu suçlu buldu.. benim arabanında sol tarafı gitti önden.. neyse ki kasko var.. aman dedim cana gelmesin de çocuğa üzüldüm çok şükür bir şey çıkmamış..daha yaşı 17 miş.
sabah sabah bir şok yaşadım
Allah beterinden korusun
Hamilesin sanırım benim topikte de listede vardın inan cok sevindim :)hıc sorma elim ayagım buz kesti resmen
dua edin neolur bana inş hersey yolundadır
saol canım.. evet öyle yaa şokunu yaşarım bir süre dahaÇok çok geçmiş olsun erenpasa dediğin gibi cana bişey olmasında araba falan hallolur...
ama insan bu tarz kazalarda bişey olmasa da psikoljik olarak dagılıyo zaten
İnşallah çabucak unutursun
saol canım.. evet öyle yaa şokunu yaşarım bir süre dahaRabbim beterinden korusun.. ben duramasaydım daha kötü sonuçlar çıkardı.. Allahtan sabah evden okuyarak çıkıyorum..
çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun verilmiş sadakan varmış...merhaba kızlar
ben aracımla işe gelirken motorsikletle çarpıştık..motorsiklek çok hızlı idi.. ben durdum o duramadı ve çarptı bana... çocuk yaralandı.. ambulans polis falan derken çocuk hastaneye ben karakola ifade vermeye..
Çok şükür ki çocukta bir şey çıkmamış ayağı ağırıyordu ama çok korktu şoka girdi... bende de yok çok şükür..
trafik çocuğu suçlu buldu.. benim arabanında sol tarafı gitti önden.. neyse ki kasko var.. aman dedim cana gelmesin de çocuğa üzüldüm çok şükür bir şey çıkmamış..daha yaşı 17 miş.
Allah beterinden korusun
saol canım yaa öyle daha kötüsü olabilirdi Rabbim korudu..çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun verilmiş sadakan varmış...
çok geçmiş olsun cnm üzücü bir durummerhaba kızlar
Allah beterinden korusun
hayırlısı olsun canım...Allah kucağına almayı nasip etsin.kızlar geldım hast. dr daha yenı dedı alttan baktı kalınlarma var dedı haftaya cumartesı tekrar gıdıcem ozaman inş görürüm kese progeston verdi asprin verdı bu kadar
saol cnm da henuz bısey gorunmedı ya normalmı bılmıyorumhayırlısı olsun canım...Allah kucağına almayı nasip etsin.
dr istersen kan testını tekrarla dedı ama kafanı karıstırma dedı cumartesı bekle dedıerenpaşa canım çok geçmiş olsun bende sabah sana 100 tane tefriciye okudum tekrardan büyük geçmiş olsun Allah korumuş valla.Asimcim dr a gitmişsin ama zaten şu an sana dr bişey diyemezz ki biliyosun 1500 den sonra görünür kese bence değer katlıyomu onu öğrenmen lazım öncelikle kendinize dikkat edin eklem senden de inşallah bu ay güzel haberler alırız.
hayırlısıyla canım al güzel haberlerini.. inşallah herşey yolunda giderdr istersen kan testını tekrarla dedı ama kafanı karıstırma dedı cumartesı bekle dedı
saol canım.. hala stresini yaşıyorum ya sabah anlamamıştım sakin olmaya çalıştım panik yapmadan atlatayım olayı dedim ama şimdi çıkıyor acısı.. her yanım ağrımışerenpaşa canım çok geçmiş olsun bende sabah sana 100 tane tefriciye okudum tekrardan büyük geçmiş olsun Allah korumuş valla.Asimcim dr a gitmişsin ama zaten şu an sana dr bişey diyemezz ki biliyosun 1500 den sonra görünür kese bence değer katlıyomu onu öğrenmen lazım öncelikle kendinize dikkat edin eklem senden de inşallah bu ay güzel haberler alırız.
saolasın canım benim Allah beterinden korusun yaa üzüldüm gerçekten ama Allaha şükür bir şey çıkmadı..çok geçmiş olsun cnm üzücü bir durum
gez dolaş tatılın keyfını cıkar cnm hıc bırsey dusunmebende yarın bir günlüğüne eşim ve kuzenleriyle eskişehire gidicez gezmeye herkese güzel bir haftasonu diliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?