2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

saol cnm da henuz bısey gorunmedı ya normalmı bılmıyorum
canım tabiki normal...bende lucstara katılıyorum kan testini tekrarlayabilirsin değer katlıyomu diye ama kafanı karıştırmak istemiyorsan cumartesiyi bekle...

canım tabiki normal...bende lucstara katılıyorum kan testini tekrarlayabilirsin değer katlıyomu diye ama kafanı karıştırmak istemiyorsan cumartesiyi bekle...
şimdilik beklemedeyim test yapmayı düşünmüyorum hafta içi belki yaparım zaten 1 hafta var ozamana kadar sabretmem lazım benım cok kafamı takmak istemiyorum nasipse olur zaten korkularım var ama yapacak bişey yok alanda ALLAH verende nasibimizde nevarsa yaşayıp görücez hakkımda hayırlısı artık

Cnm çok çok geçmiş olsun Allah korumuş ikinizide ucuz atlatmışsınız..neysesi size bişiy olmamış önemli olan bu..kuranı nida Allah kabul etsin cnm

Mrb cnm nasılsın..gitmişsin Dr ama kafana takma evet kızlarında dediği gibi değer 1500 civarında kese görünüyor.hayırlısıyla yolunda gidecek bu sefer herşey

inşallah dediğin gibi olur her ay hayal kırıklığı ama inşallah bu ay olur rabbim duy sesimiii hayırlısıyla gelsin meleğim..daha sakin bir ay geçirmek istiyorum eklem daha az düşünmek geçen ay çok stres yaptım gerçekten beklerken çok yorulmuştum batımı ama bu aya daha sakin başladım inşallah böyle devam eder.Bu arada eskişehirdeydik cumartesi çok güzel bir yer gezilecek yerleri var tavsiye ederim.

oğlum 1 haftadır erken kalkıyordu bende alıştım kalktım hem temizlik yaparım dedim cam silicem bugünyorulcam biraz
ohh ohh temizliklerrr... ee kolay gelsin.. bende dün unun hayalini kuruyordum. eşime diyorum ki ah yarın iş varr diyip üzülüyorken diyordum yarın işe gitmesem evde temizlik yapsam yemek yapsam diyordum eşimde diyor ki hayale bak.. napim herkesin kendine göre hayali var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…