canım tabiki normal...bende lucstara katılıyorum kan testini tekrarlayabilirsin değer katlıyomu diye ama kafanı karıştırmak istemiyorsan cumartesiyi bekle...saol cnm da henuz bısey gorunmedı ya normalmı bılmıyorum
Allah kabul etsin canım...saolasın canım benim Allah beterinden korusun yaa üzüldüm gerçekten ama Allaha şükür bir şey çıkmadı..
yarın evimde Kur-an okutacağım kısmetse Allah kabul ederse
günaydın tatlım...GÜNAYDIN HANIMLAR
gez canım stresini at inşallah regl gelmemiştir durumun nedir...bende yarın bir günlüğüne eşim ve kuzenleriyle eskişehire gidicez gezmeye herkese güzel bir haftasonu diliyorum kızlar
şimdilik beklemedeyim test yapmayı düşünmüyorum hafta içi belki yaparım zaten 1 hafta var ozamana kadar sabretmem lazım benım cok kafamı takmak istemiyorum nasipse olur zaten korkularım var ama yapacak bişey yok alanda ALLAH verende nasibimizde nevarsa yaşayıp görücez hakkımda hayırlısı artıkcanım tabiki normal...bende lucstara katılıyorum kan testini tekrarlayabilirsin değer katlıyomu diye ama kafanı karıştırmak istemiyorsan cumartesiyi bekle...
Cnm çok çok geçmiş olsun Allah korumuş ikinizide ucuz atlatmışsınız..neysesi size bişiy olmamış önemli olan bu..kuranı nida Allah kabul etsin cnmmerhaba kızlar
kötü bir gün oldu benim için
sabah işe gelirken kaza yaptım..
ben aracımla işe gelirken motorsikletle çarpıştık..motorsiklek çok hızlı idi.. ben durdum o duramadı ve çarptı bana... çocuk yaralandı.. ambulans polis falan derken çocuk hastaneye ben karakola ifade vermeye..
Çok şükür ki çocukta bir şey çıkmamış ayağı ağırıyordu ama çok korktu şoka girdi... bende de yok çok şükür..
trafik çocuğu suçlu buldu.. benim arabanında sol tarafı gitti önden.. neyse ki kasko var.. aman dedim cana gelmesin de çocuğa üzüldüm çok şükür bir şey çıkmamış..daha yaşı 17 miş.
sabah sabah bir şok yaşadım
Allah beterinden korusun
Mrb cnm nasılsın..gitmişsin Dr ama kafana takma evet kızlarında dediği gibi değer 1500 civarında kese görünüyor.hayırlısıyla yolunda gidecek bu sefer herşeyşimdilik beklemedeyim test yapmayı düşünmüyorum hafta içi belki yaparım zaten 1 hafta var ozamana kadar sabretmem lazım benım cok kafamı takmak istemiyorum nasipse olur zaten korkularım var ama yapacak bişey yok alanda ALLAH verende nasibimizde nevarsa yaşayıp görücez hakkımda hayırlısı artık
canım bu durumda ne denir bilmiyorum ama çok üzüldüm...bende regl olucam gibi hissediyorum hayırlısı bakalım...canlar regl oldum sabah bilginize görüşürüz
Hayırlısı cnm..yeni ay yeni umut inşcanlar regl oldum sabah bilginize görüşürüz
günaydın canım erkencisin..günaydın canlar
oğlum 1 haftadır erken kalkıyordu bende alıştım kalktım hem temizlik yaparım dedim cam silicem bugüngünaydın canım erkencisin..
gnydngünaydın canlar
amiiiiin...canım üzme kendini inşallah son olur..GÜNAYDIN VE MUTLU HAFTALAR..VE HERKESE SON BATLAR DİLİYORUM..
inşallah canımm inşallah bu son batlarımız olurGÜNAYDIN VE MUTLU HAFTALAR..VE HERKESE SON BATLAR DİLİYORUM..
ohh ohh temizliklerrr... ee kolay gelsin.. bende dün unun hayalini kuruyordum. eşime diyorum ki ah yarın iş varr diyip üzülüyorken diyordum yarın işe gitmesem evde temizlik yapsam yemek yapsam diyordumoğlum 1 haftadır erken kalkıyordu bende alıştım kalktım hem temizlik yaparım dedim cam silicem bugünyorulcam biraz
günaydın canım nasılsın.... belirtiler başladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?