kafanı dağıtman iyi olmuş evde kalsaydın daha kötü olurdu senin için..inşallah dediğin gibi olur her ay hayal kırıklığı ama inşallah bu ay olur rabbim duy sesimiii hayırlısıyla gelsin meleğim..daha sakin bir ay geçirmek istiyorum eklem daha az düşünmek geçen ay çok stres yaptım gerçekten beklerken çok yorulmuştum batımı ama bu aya daha sakin başladım inşallah böyle devam eder.Bu arada eskişehirdeydik cumartesi çok güzel bir yer gezilecek yerleri var tavsiye ederim.
erenpasa belırtıler basladı galıba dun cok halsızdım sureklı uyudum bırde mıde yanmaları basladı hafıf hafıf bulanıyo bugun ıyıyım ama belkıde ilaçtandırgünaydın canım nasılsın.... belirtiler başladı mı?
PROGESTAN İÇİYOR MUSUNerenpasa belırtıler basladı galıba dun cok halsızdım sureklı uyudum bırde mıde yanmaları basladı hafıf hafıf bulanıyo bugun ıyıyım ama belkıde ilaçtandır
evt bıde bebe asprını ıcıyorumPROGESTAN İÇİYOR MUSUN
evt bıde bebe asprını ıcıyorum
luck sen hiç bitkisel kürler denedin mi? bal+çörek otu+tarçın yada incir kürü falancanım bence sıkıntı olmayacak inşallah bu sefer maşallah belirtilerde başlamış Allah korusun sizleri
Ya progestan çok kötü yapar aslında iyi fazla etkilemiyor seni.. bende 2.cide vermişti dr ama alttan fitil olarak kullan demişti yan etkisini azaltmak için..evt bıde bebe asprını ıcıyorum
luck sen hiç bitkisel kürler denedin mi? bal+çörek otu+tarçın yada incir kürü falan
aslında bu ay da o yönde mi çalışsan acaba.. incir yumurta geliştirici oluyor muş.. ya umut işte..yok canım da incir yiyorum bazen aklıma gelirse o kadar ama sanki bi kere bal tarçın çörek otu yapmıştım gibi hatırlıyorum ilk denediğim aylarda ama bi işe yaramadı
ha bir de çocuk için Meryem suresini okumak da gerekiyor..yok canım da incir yiyorum bazen aklıma gelirse o kadar ama sanki bi kere bal tarçın çörek otu yapmıştım gibi hatırlıyorum ilk denediğim aylarda ama bi işe yaramadı
aslında bu ay da o yönde mi çalışsan acaba.. incir yumurta geliştirici oluyor muş.. ya umut işte..
ya bende fazla etki yapmadı günde 2 defa alıyorum agzımın tatı hıc yok yanı acaba ılactanmı bılmıyorum cok sbırsızlanıyorum daha pazartesıdeyız cumartesıye cok var ya nasıl gececek su zaman anlamadımYa progestan çok kötü yapar aslında iyi fazla etkilemiyor seni.. bende 2.cide vermişti dr ama alttan fitil olarak kullan demişti yan etkisini azaltmak için..
güzel olmus cnm nasılsınprofile bakın
güzel olmus cnm nasılsın
cok ta güzellllllmişşin arkadasımmmmmmo benim kaldırıcam :) iyiyim işte bildiğin gibi idare eder vaziyetler.
kızlar yardımmmmmmmm bu ay sonu fişlerini ayarlamam lazım nasıl yapılıyor fişleri toplayıp toplam fıyatını yazıp muasebeciyemi yolluyoruz dımı
bizde yazarkasa yok cnm sadece alısverıs yaptıgımız fısler var daha bız henuz bır tane fatura kestık oda bugun yanı 10 ayda vericem herhalde alısverıs fıslerını soruyorumya sen yazarkasadan aldığın fişleri yolla muhasebecine bi de aylık z al o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?