2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

kafanı dağıtman iyi olmuş evde kalsaydın daha kötü olurdu senin için..
inşallah bu ay kendini yormadan sıkmadan düşünmeden hazırlık yapmadan geçir bu ayını.. kafanı takma olumsuz düşünme canım.. kendi kendinin psikoloğu ol lütfen.. düşüncelerini iyileştir güzelleştir. inşallah her şey daha güzel olacak.. duaya devam..

günaydın canım nasılsın.... belirtiler başladı mı?
erenpasa belırtıler basladı galıba dun cok halsızdım sureklı uyudum bırde mıde yanmaları basladı hafıf hafıf bulanıyo bugun ıyıyım ama belkıde ilaçtandır

luck sen hiç bitkisel kürler denedin mi? bal+çörek otu+tarçın yada incir kürü falan

yok canım da incir yiyorum bazen aklıma gelirse o kadar ama sanki bi kere bal tarçın çörek otu yapmıştım gibi hatırlıyorum ilk denediğim aylarda ama bi işe yaramadı

yok canım da incir yiyorum bazen aklıma gelirse o kadar ama sanki bi kere bal tarçın çörek otu yapmıştım gibi hatırlıyorum ilk denediğim aylarda ama bi işe yaramadı
aslında bu ay da o yönde mi çalışsan acaba.. incir yumurta geliştirici oluyor muş.. ya umut işte..

ha bir de çocuk için Meryem suresini okumak da gerekiyor..

Ya progestan çok kötü yapar aslında iyi fazla etkilemiyor seni.. bende 2.cide vermişti dr ama alttan fitil olarak kullan demişti yan etkisini azaltmak için..
ya bende fazla etki yapmadı günde 2 defa alıyorum agzımın tatı hıc yok yanı acaba ılactanmı bılmıyorum cok sbırsızlanıyorum daha pazartesıdeyız cumartesıye cok var ya nasıl gececek su zaman anlamadım

cok fazla acıkıyorum ben inş bu sefer hersey yolundadır cok merak edıyorum hesaplarıma gore degerlerın 1000 gecmıstır hafta içi başka dr gitsem görebilirmıyız acaba keseyı

kızlar yardımmmmmmmm bu ay sonu fişlerini ayarlamam lazım nasıl yapılıyor fişleri toplayıp toplam fıyatını yazıp muasebeciyemi yolluyoruz dımı

kızlar yardımmmmmmmm bu ay sonu fişlerini ayarlamam lazım nasıl yapılıyor fişleri toplayıp toplam fıyatını yazıp muasebeciyemi yolluyoruz dımı

ya sen yazarkasadan aldığın fişleri yolla muhasebecine bi de aylık z al o kadar

ya sen yazarkasadan aldığın fişleri yolla muhasebecine bi de aylık z al o kadar
bizde yazarkasa yok cnm sadece alısverıs yaptıgımız fısler var daha bız henuz bır tane fatura kestık oda bugun yanı 10 ayda vericem herhalde alısverıs fıslerını soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…