maşallah canım o ne güzellik öyle ..o benim kaldırıcam :) iyiyim işte bildiğin gibi idare eder vaziyetler.
aslında direk bile yollayabilirsin ama muhasebeciniz liste ister. excell de bir tablo ac.. tarih sırasına göre kdv matrahını kdv sini ve ve genel toplamını yaz çıktı al gönderkızlar yardımmmmmmmm bu ay sonu fişlerini ayarlamam lazım nasıl yapılıyor fişleri toplayıp toplam fıyatını yazıp muasebeciyemi yolluyoruz dımı
maşallah canım o ne güzellik öyle ..ee nazar değiyor kızımıza yaaa
kaldır kaldır canım nazar değmesinkaldırıcam bi görün istedim kızlar sağolun bu arada
benım adım fatoş yani fatma cok memnun oldum ayşegülKızlar tanışalım.. benim adım Ayşegül... erenpasa oğlum olur
benım adım fatoş yani fatma cok memnun oldum ayşegül
bende canım.. ay bir fatoşum vardı bir tane daha oldu.. en yakın arkadaşlarımın birinin adı Fatma ben ona Fatoş derim hepbenım adım fatoş yani fatma cok memnun oldum ayşegül
benim adım öznur kızlar profildeki de benim haha çok komik oldu böyle ya
olsun güzel oldu valla isimlerle hitap etmek iyi gelıyo peki kaç yasındasınız söyledınız ama ben unuttum galıba ben 26 oldumöyle yaa olsun öznur isimleri bilmek daha bir yakınlaştırıyor insanı arkadaş gibi
30 hahaa haaolsun güzel oldu valla isimlerle hitap etmek iyi gelıyo peki kaç yasındasınız söyledınız ama ben unuttum galıba ben 26 oldum
öyle yaa olsun öznur isimleri bilmek daha bir yakınlaştırıyor insanı arkadaş gibi
bı kadının en guzel yası 30 lu yaslarıdır bence hem cok zekı olurlar 30 yaslarda en guzel dönemındesın ablamsınn30 hahaa haakadınlar genelde pek 30 olmazlar ama ben memnunum yaşımdan
olur mu olur yani :)öyle de dışardan biri denk gelir görürse deşifre oluruz bence nicklerle devam edelimbenim yaşımı sormayın yaşlıyım ben :)
hiçte yaşlı görünmüyorsun cnm yaaa sen bılırsın paylasmak ıstemem özgürsünöyle de dışardan biri denk gelir görürse deşifre oluruz bence nicklerle devam edelimbenim yaşımı sormayın yaşlıyım ben :)
waowwww bende eklıyeyımolur mu olur yani :)
Maşallah canım.. Allah mutluluğunuzu daim etsin..buda eşimle ben gecen hamılelıgımde çektırmıstık 5 haftalık hamıleydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?