bencede yaşını göstermiyorsun.. valla ben yaşımdan çok memnunum 40 da olsam severim yaşımı ben :) her yaşın ayrı güzellikleri varöyle de dışardan biri denk gelir görürse deşifre oluruz bence nicklerle devam edelimbenim yaşımı sormayın yaşlıyım ben :)
hiçte yaşlı görünmüyorsun cnm yaaa sen bılırsın paylasmak ıstemem özgürsün
amin cnm hepimizin allah yuvalarında mutluluk saglık versın mutlulugumuz daım olsunMaşallah canım.. Allah mutluluğunuzu daim etsin..
bencede yaşını göstermiyorsun.. valla ben yaşımdan çok memnunum 40 da olsam severim yaşımı ben :) her yaşın ayrı güzellikleri var
amin arkadasım hepımızınyakışmışsınız tatlım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah..
merci canımpembeler yakışmış canım hay maşallah :)
benimde 8 sene oldu evleneli bugun aslında vajıden kurtulalı 1 sene oldu anammmm 1 sendır faaliyetteyim yanı anlıcanız31 olucam ekimde evet göstermiyorum 83 doğumluyum 2 yıl 2 ay oldu evleneli
aman 31 ne ki kız daha dur hele yaşlanmaya çoookk var...31 olucam ekimde evet göstermiyorum 83 doğumluyum 2 yıl 2 ay oldu evleneli
ya öyle ya... sende çektiğin sıkıntıların mükafatını görürsün inşallah..benimde 8 sene oldu evleneli bugun aslında vajıden kurtulalı 1 sene oldu anammmm 1 sendır faaliyetteyim yanı anlıcanız
inş mükafatımı alırım ayyy tam 1 sene oldu yeni evliyim yanı kagıt üzerinde 8 olduu yaw bu aksam adama bısey hazırlasam dr yasak koydu ilişki yasak adamın durumu vahim yaniya öyle ya... sende çektiğin sıkıntıların mükafatını görürsün inşallah..
Ya sizde normal kutlama yaparsınızinş mükafatımı alırım ayyy tam 1 sene oldu yeni evliyim yanı kagıt üzerinde 8 olduu yaw bu aksam adama bısey hazırlasam dr yasak koydu ilişki yasak adamın durumu vahim yani
artık öyle yaparız vay be tam bır sene 2 hamılelık oldu ömrümde yaşamadıgım seylerı yasadım son bır sene içinde rabbım nasıp ederde bebgım saglıklı olursa deymeyin keyfimeYa sizde normal kutlama yaparsınız
İNŞALLAH o günlerde gelir de burada onlarıda konuşuruz..artık öyle yaparız vay be tam bır sene 2 hamılelık oldu ömrümde yaşamadıgım seylerı yasadım son bır sene içinde rabbım nasıp ederde bebgım saglıklı olursa deymeyin keyfime
artık öyle yaparız vay be tam bır sene 2 hamılelık oldu ömrümde yaşamadıgım seylerı yasadım son bır sene içinde rabbım nasıp ederde bebgım saglıklı olursa deymeyin keyfime
saol cnm benımde hıc sorunum kalmadı çok şükürler olsun kv bıraz gıcık ama olsun onlarla işim yok benim benim derdim kocam sadece kendı evım yuvaminşallah canım aynen bende öyle diyorum bi de bebişim olursa ki inşallah hayatım süpperrrrrr olur hiçbir derdim yok çok şükür eşimle de mutluyuz ailem yanımda kv ler iyi insanlar daha ne olsun ki bu arada nice mutlu mutlu yıllarınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?