2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

öyle de dışardan biri denk gelir görürse deşifre oluruz bence nicklerle devam edelim benim yaşımı sormayın yaşlıyım ben :)
bencede yaşını göstermiyorsun.. valla ben yaşımdan çok memnunum 40 da olsam severim yaşımı ben :) her yaşın ayrı güzellikleri var

ben çok renkliliği severim.. bütün kıyafetlerim hep rengarenk... hiç siyah birşeyim yok mesela.. ruhen de öyleyim.. çocukla çocuk büyükle büyük oluyorum.. eğlenceli bir yapım var.. genelde neşeli şen şakrakımdır :)

benimde 8 sene oldu evleneli bugun aslında vajıden kurtulalı 1 sene oldu anammmm 1 sendır faaliyetteyim yanı anlıcanız
ya öyle ya... sende çektiğin sıkıntıların mükafatını görürsün inşallah..

ya öyle ya... sende çektiğin sıkıntıların mükafatını görürsün inşallah..
inş mükafatımı alırım ayyy tam 1 sene oldu yeni evliyim yanı kagıt üzerinde 8 olduu yaw bu aksam adama bısey hazırlasam dr yasak koydu ilişki yasak adamın durumu vahim yani

inş mükafatımı alırım ayyy tam 1 sene oldu yeni evliyim yanı kagıt üzerinde 8 olduu yaw bu aksam adama bısey hazırlasam dr yasak koydu ilişki yasak adamın durumu vahim yani
Ya sizde normal kutlama yaparsınız

artık öyle yaparız vay be tam bır sene 2 hamılelık oldu ömrümde yaşamadıgım seylerı yasadım son bır sene içinde rabbım nasıp ederde bebgım saglıklı olursa deymeyin keyfime
İNŞALLAH o günlerde gelir de burada onlarıda konuşuruz..

artık öyle yaparız vay be tam bır sene 2 hamılelık oldu ömrümde yaşamadıgım seylerı yasadım son bır sene içinde rabbım nasıp ederde bebgım saglıklı olursa deymeyin keyfime

inşallah canım aynen bende öyle diyorum bi de bebişim olursa ki inşallah hayatım süpperrrrrr olur hiçbir derdim yok çok şükür eşimle de mutluyuz ailem yanımda kv ler iyi insanlar daha ne olsun ki bu arada nice mutlu mutlu yıllarınız olsun..

saol cnm benımde hıc sorunum kalmadı çok şükürler olsun kv bıraz gıcık ama olsun onlarla işim yok benim benim derdim kocam sadece kendı evım yuvam

en kızlar neye heves ediyorum şu hamile tşörtleri varya onladan almayı cok ıstıyorum hep heves etmısımdır gecen hamılleıgımde en yakın arkadaslarımla pasta kestık kutlamıstık bana alıcaktı arkadsım bende dedımkı cok erken bosver alma oda sonra patık almıstı sımdı ise deliriyorum almak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…