2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Ohhh maşşallah çalışan insan olunca gün etken başlıyor dolayısıyla dedikodularda kaçırmışım güzel resimlerinizi:)bu arada bende kısmet kızlar..kısmet getiririm inş sizeBu arada benimde yaş 30 :)

Kısmetim senin içinde koyarım bir resim aktif olduğunda

canım batını düşünerek hareket etme sana tavsiyem sağlıklı bunyeni hasta edersin...
sağol tatlım...o hayalleri bende anaokulu ndayken kurardım..ne günlerdi be...insan temizlik yapmayı özlüyor gerçekten...
evt bıde bebe asprını ıcıyorum

cok fazla acıkıyorum ben inş bu sefer hersey yolundadır cok merak edıyorum hesaplarıma gore degerlerın 1000 gecmıstır hafta içi başka dr gitsem görebilirmıyız acaba keseyı
canım sen dr.nu dinle 1000lerde görünmez 1500 de vajinal usg ile görünür karından 6000 lerde net görünür...

kızlarrr ben güzel sohbetinize katılamadım ve resimlerinizi göremedim...malesef...benim adımda Melike 28 yaşındayım...yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...

kızlarrr ben güzel sohbetinize katılamadım ve resimlerinizi göremedim...malesef...benim adımda Melike 28 yaşındayım...yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...
Evet maalesef göremedin güzellikleri .. neyse yine herkesin burada olduğu zaman koyarız resimleri inşallah arkadaşım..
bu arada okul kaydınız tamamlandı mı.. okul alış verişi falan

Evet maalesef göremedin güzellikleri .. neyse yine herkesin burada olduğu zaman koyarız resimleri inşallah arkadaşım..
ne güzel tatlı heycanlar bunlar kacıncı sınıfa gectı ve yenımı baslıyor oglun

ne güzel tatlı heycanlar bunlar kacıncı sınıfa gectı ve yenımı baslıyor oglun
Canım benimki 2.sınıfa geçti.. eklemin ki ay pardon :) melikenin ki bu sene başlıyor 1.sınıfa... gerçekten güzel heyecanlı.. Rabbim size de nasip etsin en kısa zamanda ... fişleri naptın fişleri

Canım benimki 2.sınıfa geçti.. eklemin ki ay pardon :) melikenin ki bu sene başlıyor 1.sınıfa... gerçekten güzel heyecanlı.. Rabbim size de nasip etsin en kısa zamanda ... fişleri naptın fişleri
fişleri sordum muhasebıcıye sen dedı bır yere bırıktır ben senden alıcam dedı toplamana gerek yok dedi

kızlar ya kasıklarımda agrı var sankı adetlı gıbı agrıyo bılmıyorum ya imş hersey yolundadır

kızlar ya kasıklarımda agrı var sankı adetlı gıbı agrıyo bılmıyorum ya imş hersey yolundadır

daha önce de tebrik etmiştim asi ama yenide gözün aydın demek istiyorum...rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip eylesin inşallah....

Bu arada kasık agrısı gayet normal lekelenme ya da kanama olmadıkça endişe edip stres yapma bence..
Bi arkadaşım her ay adet dönemi geldiginde aynı kasık agrıları geliyodu...
bi de hamilelik boyunca bu agrılar için hep bi sebep var :)
başlarda rahime yerleşiyo, tutunuyo diye sonra rahim büyüyo diye vs vs son aylarda da doguma hazırlanıyo kanala yerleşiyo vs vs :)

(Ne uzun oldu )

Hiç korkma cnm benim hala ağrım var.özellikle rahimde çok fazla oturduğumda yada ayakta kaldığımda bıçak saplanır gibi acıyor..bende acaba neden diyorum ama beden komple değişiyor aslında bunlar çok normal sanırım sonuçta rahim büyüyor..bu arada bugün giremedim eşimin izin günüydü..bu fırsat dışarı çıkayım dedim.. Çok sıkılmıştım haftalardır yatmaktan ağrım olduğundan tek başıma dışarı çıkmaya cesaret edemiyorum en fazla anneme gidiyorum o kadar.

Son düzenleme:
kaydımız tamam da alış veriş yapmadık öğretmenler liste vercekmiş okul açılınca sınıf ihtiyacına göre ona göre yapıcaz alış verişimizi...

valla cok ıyı oldu bu bu acık kapalı fatura nedır bılıyomusun ben bugun fatura kestım ustune kaseyı basıp ımzaladım ilk nüshayı yolladım dogrumu yapmısım
canım açık fatura demek parası ödenmemiş fatura demek ve kaşeyi imzayı üst tarafa maliye logosunun olduğu yere basarsın bu faturanın bedeli alınmamış demektir. kapalı fatura ise tam tersi parası alınmıştır ve kaşe-imza alt tarafta faturanın diplerine doğru olur canım. faturalarda tek nüsha veriliyor ama irsaliyeli fatura ise en az 2 n,sha vermek zorundasın..

evet inşallah herşey yolundaır merak etme kasık ağrısı herkes yaşıyor genişlemeden ötürü..

kaydımız tamam da alış veriş yapmadık öğretmenler liste vercekmiş okul açılınca sınıf ihtiyacına göre ona göre yapıcaz alış verişimizi...
hayırlı olsn canım zorlu bir süreç bekliyor seni ilk koşturmacalar falan inşallahsever okulunu.. benimki sevdi Allahtan da çok skıntı yaşamadık ama 2 ay alışana kadar küçük problemler oldu tabi arkadaşlarıyla dersleriyle falan.. sonra atlattık çok şükür tam haylaz bir okul çocuğu oldu 3-4 pantolon yırttık yani düşün :)

ozamn ben bılmeden dogru yapmısım faturanın karsılıgı aınmadı yanı ödeme yapılmadı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…