inş cnm bu ay inş güzel olucak ben hala korkuyorum buseferde tutmucak dıye şu cumartesi gelse bi gecen hamılelıgımdede düğün vardı nasıl bır sans bendekı gecen hamılelıgımde pazar gunu gunu dugun vardı pazartesı dr gıdıcektım bu seferde cumartesı dr gıdıcem pazar gunu dugun var nasıl bır totem bu yaaasaol fatoşcum iyiyim hamd olsun.. reglimde bitti inşallah çalışmalara başlayacağım Rabbim utandırmasın inşallah bu sefer hepimiz mutlu olalım
tahsilat makbuzu düzenleyeceksin canımbide bişey sorucam cnm ya cok soru soruyorum ama kusura bakma ne olur ben sımdı karsılıgı odenmemıs fatura kestım ya ödene gelince ne yapmam lazım cnm bır sorun olurmu
anladım cnm parayı aldıgımda tahsılat makbuzu kesıcem ok cok cok saol hayatım ya sen olmasan ne yaparım bentahsilat makbuzu düzenleyeceksin canım
ya korkma korku hiç bir şeyi değiştirmiyor beynini rahat tut ve ruhunuda öyle...inş cnm bu ay inş güzel olucak ben hala korkuyorum buseferde tutmucak dıye şu cumartesi gelse bi gecen hamılelıgımdede düğün vardı nasıl bır sans bendekı gecen hamılelıgımde pazar gunu gunu dugun vardı pazartesı dr gıdıcektım bu seferde cumartesı dr gıdıcem pazar gunu dugun var nasıl bır totem bu yaaa
yok canııımmmmanladım cnm parayı aldıgımda tahsılat makbuzu kesıcem ok cok cok saol hayatım ya sen olmasan ne yaparım ben
gitmessem sorarlar nıe gelmedı dıye evımın yakınında dugun eger zaten cumartesı kotu bişey olursa dugune gıtmemya korkma korku hiç bir şeyi değiştirmiyor beynini rahat tut ve ruhunuda öyle...
ve hatta gerekirse düğün müğün gitme bir yere eğer huzursuz olacak ve yorulacaksan evinde otur canım sona bol bol gezersin inş.
günaydın cnmherkese günaydın bol huzurlu ve neşe dolu birgün dilerim
inşallahhh canımm inşallah bundan sonra güzel günler hepimiz için olsunherkese günaydın bol huzurlu ve neşe dolu birgün dilerim
yaa kız öyle konuşma yaa kötü bir şey olursaymış tövbe tövbe olmaz Allahın izniyle canım.. ferah tut kendini inşallah kesecik gözükür de rahatlarız.. ardından bebecikgitmessem sorarlar nıe gelmedı dıye evımın yakınında dugun eger zaten cumartesı kotu bişey olursa dugune gıtmem
Canım senin bat yarın ama ne alemdesin acaba... hayırlısıyla gelsin güzel haberlerin.. ama olmaz ise üzülmek yok.. hep birlikte yola devam..canım kasık ağrısı normal kızların dediği gibi...
iyiyiz cnm sen nasılsın nasıl gidiyo hamısşlikGününüz Aydın olsun kızlar nasılsınızz bakalım
Valla cnm bende şikayet bol ama isyan etmiyorum o sağlıklı olsunda ben katlanırım herşeye..ya bişi sorucam bu arada ben geçen Pazartesi Dr gittim 12 sinde tekrar gidicem ve ikiliye gün vericek muhtemelen 3.5 gün sonra da onuda yaptırıcam..ama şöyle bi durum var sanırım ben 12.sini bekleyemiycem başka Dr gidim diyorum sizce zararı olurmu ultrasonun.arka arkaya girmiş olucam çünküiyiyiz cnm sen nasılsın nasıl gidiyo hamısşlik
zararlı dıyorlar ama benım bır cok arkadasım hem özele hem ssk gıdıyor zararını gören duymadım ben ama dr sormakta fayda varValla cnm bende şikayet bol ama isyan etmiyorum o sağlıklı olsunda ben katlanırım herşeye..ya bişi sorucam bu arada ben geçen Pazartesi Dr gittim 12 sinde tekrar gidicem ve ikiliye gün vericek muhtemelen 3.5 gün sonra da onuda yaptırıcam..ama şöyle bi durum var sanırım ben 12.sini bekleyemiycem başka Dr gidim diyorum sizce zararı olurmu ultrasonun.arka arkaya girmiş olucam çünkü
merhaba canımcım.. bizler iyiyiz çok şükür sende iyi olda inşallah.. şikayetlerin varsın olsun..Valla cnm bende şikayet bol ama isyan etmiyorum o sağlıklı olsunda ben katlanırım herşeye..ya bişi sorucam bu arada ben geçen Pazartesi Dr gittim 12 sinde tekrar gidicem ve ikiliye gün vericek muhtemelen 3.5 gün sonra da onuda yaptırıcam..ama şöyle bi durum var sanırım ben 12.sini bekleyemiycem başka Dr gidim diyorum sizce zararı olurmu ultrasonun.arka arkaya girmiş olucam çünkü
ya olacağı varsa her türlü zararı oluyor madem zararlı o zaman niye var bu ultrason.. tamam doğal bir şey değil ama şuan mecburuz yani bizim gibi sorun yaşamış insanlar böyle diken üstünde bekliyor. bence kafayı takacağımıza gidip kontrol olmak daha mantıklızararlı dıyorlar ama benım bır cok arkadasım hem özele hem ssk gıdıyor zararını gören duymadım ben ama dr sormakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?