2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

erenpaşa aramızda 4 gün var sanırım benimde haftasonu biter regl sonra kısmetse gelsin çalışmalar gitsin çalışmalar kocama dedim yedin ayvayı bu ay

erenpaşa aramızda 4 gün var sanırım benimde haftasonu biter regl sonra kısmetse gelsin çalışmalar gitsin çalışmalar kocama dedim yedin ayvayı bu ay
ay sorma kız bu ay beraber bekleyeceğiz inşallah hayırlısıyla.. ay bu çalışmalar çok heyecanlı oluyor... benim kocam genelde şikayet eder bu konuyla ilgili mağdur olduğunun kanısında (ama herşeyede yetişilinmiyor ki ) o yüzden bu çalışmalar da çok mutu oluyor..
geçen çalışma öncesi dur bi dedim dolaptan kağıt çıkardım bunu oku dedim öle başlayalım adamda şaşırdı ama bu yolda herşey mübah bize ne yapalım
benim yum pazar günü gibi duruyor..çalışmaları bugünden başlayarak salı-cuma-pazar-salı düşünüyorum ama bakalım kısmet

çok çabuk gelmiş yum senin maşallah ohoooooooo iyi bakalım ben ne zaman yum olur hiç bilmiyorum geçen ay gibi olmasın da biliyosun 9.gün ve 19.gün yum oldu benim aslında hemen ovüye başlamam lazım 10.gün başlarım bende ovüye ama çalışmalara pazar günü başlarım tabi şu regl bitsede başlasak hahaaaaaa hadi hayırlısı hakkımızda canım ya bismillahirrahmanirrahim diyelim rabbim bu ay göndersin miniklerimizi hatırlıyosun dimi ben sana geçen ay belki aynı ayda kalırız demiştim inşallah öyle olur bu ay

bence salı perşembe cumartesi pazar ve salı şeklinde yap ciddiyim bence cumartesi kritik gün

İNŞALLAH canım yaa gerçekten süper olur burada beraber takip ederiz.. benim bugün 10.günüm ya günler geçiyor öyle böyle koşturmacadan anlamıyoruz.. geçen ay senin dengen bozulmuştu herhalde kimyasaldan dolayı bu ay inş.normal seyrinde olur ve sonunda müjdeyi alırız.
günler geçti de bu ay sonu gelmek bilmez artık

valla esım sıkayetcıydı simdi yaklasamıyor yasak kıvranıyo şimdiden soylenmeye basladı nezamn kalkıcak bu yasak
daha durr hele .. pehrize devam.. benim geçenkinde 1 ay hemen hemen oldu.. gebelikti yasaktı kürtajdı derke uzun sürdü..
senin inşallah fazla sürmez.. şimdilik önem amaçlı ilişki yasağı.. sonuçta kanama vs. olmazsa sıkıntı olmaz

benım gebelıgımde hıc kanamam olmamıstı bundanda korkuyorum valla benım için sıkıntı yok 9 ay boyunca yapmam esime yazık ohhh canıma deysin

bence salı perşembe cumartesi pazar ve salı şeklinde yap ciddiyim bence cumartesi kritik gün
evet c.tesi akşam olmalı...da ben bu sefer birde sabah denemek istiyordum hani sabahları spermler daha kaliteli oluyormuş ya o yüzden ama sabahta çok zor bea
perşembe mübarek gün.. has odaya girmeli

benım gebelıgımde hıc kanamam olmamıstı bundanda korkuyorum valla benım için sıkıntı yok 9 ay boyunca yapmam esime yazık ohhh canıma deysin
yaa yaa öyle deme kız adamcağıza yazık zaten beklemiş yeteri kadar artık beklemesin daha

evet c.tesi akşam olmalı...da ben bu sefer birde sabah denemek istiyordum hani sabahları spermler daha kaliteli oluyormuş ya o yüzden ama sabahta çok zor bea
perşembe mübarek gün.. has odaya girmeli

yapmadan kahve içir kocaya bi de soğuk iyi geliyo bilgin olsun buz koy falan ya da vantilatör tut adama hahaaaaa

aman ya yapmayı versin Allah Allah eskiden ne yapıyomuş tövbe yarabbim ben hamileliğimde kanama olunca dr yapmayacaksınız dedi ve biz 1 ay falan yapmadık yani kocamın gıkı çıkmadı kanama olmasa bile ben istemiyodum zaten ilk 3 ay o da biliyodu yapmayacaktık yani

ay çok terbiyesiz oldum ya valla buz koy falan kusura bakmayın ama herşey mübah artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…