2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

çok atraksiyon olacak desene kahveden sonra....

öyle diyolar bende bu ay dayayacağım kahveyi bakalım artık ne olur görücez kızlar ben bu ay hamile kalırsam doğum haziran oluyo yani evlilik yıldönümüm ondan sebep çok istiyorum yaa

ya bende hamileyken hiç ama hiç istemiyorum çok zor oluyor ve gereksiz buluyorum ilişkiyi.. ya adamı düşünmesem 9 ay boyunca bende istemem. hele karın şiştikten sonra çok daha zor ve itici oluyor

ya bende hamileyken hiç ama hiç istemiyorum çok zor oluyor ve gereksiz buluyorum ilişkiyi.. ya adamı düşünmesem 9 ay boyunca bende istemem. hele karın şiştikten sonra çok daha zor ve itici oluyor

ama bişey okumuştum ben erkekler hamile bayanları daha seksi bulurlarmış neresi seksiyse artık bilmiyorum da arkadaşımda diyodu yapıyoruz ama zorla korkarak bence de çok gereksiz

öyle diyolar bende bu ay dayayacağım kahveyi bakalım artık ne olur görücez kızlar ben bu ay hamile kalırsam doğum haziran oluyo yani evlilik yıldönümüm ondan sebep çok istiyorum yaa
Rabbim gönlüne göre versin inşalah hayırlısıyla olur çokta güzel olur :)

ama bişey okumuştum ben erkekler hamile bayanları daha seksi bulurlarmış neresi seksiyse artık bilmiyorum da arkadaşımda diyodu yapıyoruz ama zorla korkarak bence de çok gereksiz
evet bende duymuştum kimi erkekler hamileleri çok çekici buluyormuş.. ve hatta doğuma yakın bazı dr.lar normal doğumu kolaylaştırdığı için bol bol ilişki öneriyor.. spermlerin rahimi hareketlendirip doğuma olumlu etkisi varmış ve rahim ağzını açtığı için..

AA birde ikiz haberi alsak ne güzel olur yaaaa

ben eskiden ikiz falan istemem diyodum ama şimdi ağzımı açmıyorum nasip kısmet ama zor ya ne bileyim inşallah sen verirsin o haberi ben tekine de razıyım Allah herşeyin hayırlısını versin..

ben eskiden ikiz falan istemem diyodum ama şimdi ağzımı açmıyorum nasip kısmet ama zor ya ne bileyim inşallah sen verirsin o haberi ben tekine de razıyım Allah herşeyin hayırlısını versin..
Amin canım.. bende öyle diyordum ikiz zor istemem diye ama şimdi olsun isterim.. zor da olsa 2.si bir arada ayy çok güzellll... eşimin halasının oğlunun 2 oğlu var birisi daha bir yaşında büyüğü 5 yaşında karısı şuan ikizlere hamile ay onlar da erkek.. 4 tane erkek birde koca 5

benım gebelıgımde hıc kanamam olmamıstı bundanda korkuyorum valla benım için sıkıntı yok 9 ay boyunca yapmam esime yazık ohhh canıma deysin
evet asim cim ikiz haberi bekliyoruz senden.. var mı sülale de ikiz

çalışmasam olur belki ama çalışma hayatını sağlık sorunu olmadıkça bırakmayı düşünmüyorum ama rabbim ne takdir ederse eyvallah zaten doğurursam annem ve kv bakacak bi süre sonra kreş mecburen.

Hayırlısı inşallah.. evet çalışınca zor oluyor.. benimde kv ve annem baktılar kreşe vermedim 4 yaşında gitti kreşe
herşeyin hayırlısı belkide bebek doğunca hiç çalışmak istemeyeceksin..

Aslında çalışmayıp çocuğuma ben bakmak isterdim ama olmadı.. ev almak için çalışmaya devam etmek istedim çok şükür evimizi aldı borcunu bitirdik borç bitince hemen çocuk yapıp evle çocuklarla ilgilenmek istiyordum.. temmuz da işten çıkacaktım (doğum iznime denk geliyordu)ama benim planlar suya düştü kımset olmadı..
sağlık olsunda diyorum
çok yıpratıcı oluyor hem iş hem ev hem çocuk..

ay ne hayaller ne hayaller herşey suya malesef şu son 1 yıldır salak oldum iyice bende canım ne bileyim hayırlısı işte tam herşey düzeldi derken başka sorunlar çıkıyor insan hayatında Allah beterinden saklasın inşallah o günleri de görürsün..

sağlığımız yerinde olsun da inşallah herşey düzelir..

Ayy kızlar güldürdünüz beni valla yazılarınızla..çocuk denerken insanın pek iştahı olmuyor görev olarak görüyoruz ondan heralde bende belli bi süreden sonra sıkılıyordum..bizimkide bana derdi bu çocuk dünyaya geldiğinde nasıl olacak acaba bu isteksizliğinle derdi banaBi önceki hamileliğimde östrajön tavandı ama bu sefer tam tersi hiç istek yok olmasa aramam yani 9 ay ama kocaya yazık kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…