Ahh canım ahh keşke kendine engel olabilsen ve beklesen dicem ama malesef beklenmiyor kötü bir tecrübemiz olduğu için..elimde olsa haftada iki kere gidicem..Dr geliyorum sadece 2 gün kafam rahat 3.gün başlıyor gene beynimde deli sorular...aslında sen kan tahlilini yaptırsaydın gün aşırı daha iyi olurdu kafan rahatlardı..kızlar cok korkuyorum ben ya gebelıgım ıyı gıtmıyorsa acaba yarın ssk ya gıtsemmı nasıl olur artık dr gıtmeyede korkuyorum kötü bişey söylicek dıye dayanamıyorum ben bır an once gıtmek ıstıyorum
canım günaydın..kızlar cok korkuyorum ben ya gebelıgım ıyı gıtmıyorsa acaba yarın ssk ya gıtsemmı nasıl olur artık dr gıtmeyede korkuyorum kötü bişey söylicek dıye dayanamıyorum ben bır an once gıtmek ıstıyorum
aynen öyle canım benim insan kendine-düşüncelerine-kaygılarına engel olamıyor. artık Allaha emanet deyip beklemekten dua etmekten başka çare yok..Ahh canım ahh keşke kendine engel olabilsen ve beklesen dicem ama malesef beklenmiyor kötü bir tecrübemiz olduğu için..elimde olsa haftada iki kere gidicem..Dr geliyorum sadece 2 gün kafam rahat 3.gün başlıyor gene beynimde deli sorular...aslında sen kan tahlilini yaptırsaydın gün aşırı daha iyi olurdu kafan rahatlardı..
Gunaydin canlarim...ben dun anneme geldim giremedim o yüzden...benim regl dun basladi hislerimde yanılmadim..uzulmedim yola devam...
günaydın canım.. hayırlısı yaa inşallah sağlam olsun güç olmasın da azıcık geç oluversin.. takma kafana inşallah bir daha ki ay hep beraber alırız güzel haberleri...Gunaydin canlarim...ben dun anneme geldim giremedim o yüzden...benim regl dun basladi hislerimde yanılmadim..uzulmedim yola devam...
günaydın canım evet kötü düşünceleri silip atıyoruz.. iyi düşünüyoruz pozitif oluyoruz Allahın izniyle mutlu sona ulaşıyoruzgünaydın canlarım asimcim seni anlıyorum inanki kolay değil Allah yüreğine ferahlık versin tabi bizlerin de neyse ben buhranlı konuşmak istemiyorum zaten herşey çok zor biraz neşeli olmaya çalışalım güzel bir gün diliyorum herkese
Masallah ..benimki de çok yaramaz zaten okul tsortu de beyaz bi kaç tane alayim diyorum...her gün yikarim artik....benim oğlum simdi çok hevesli gitmeye de bakalim inşallah sokulmaz...hayırlı olsn canım zorlu bir süreç bekliyor seni ilk koşturmacalar falan inşallahsever okulunu.. benimki sevdi Allahtan da çok skıntı yaşamadık ama 2 ay alışana kadar küçük problemler oldu tabi arkadaşlarıyla dersleriyle falan.. sonra atlattık çok şükür tam haylaz bir okul çocuğu oldu 3-4 pantolon yırttık yani düşün :)
Ve dun gelir...Canım senin bat yarın ama ne alemdesin acaba... hayırlısıyla gelsin güzel haberlerin.. ama olmaz ise üzülmek yok.. hep birlikte yola devam..
Bende araniza katildim 3umuz bekleyeceğiz...olsun saglikli gelsinler de biz doğru zamanki bekleriz...ay sorma kız bu ay beraber bekleyeceğiz inşallah hayırlısıyla..ay bu çalışmalar çok heyecanlı oluyor... benim kocam genelde şikayet eder bu konuyla ilgili mağdur olduğunun kanısında (ama herşeyede yetişilinmiyor ki ) o yüzden bu çalışmalar da çok mutu oluyor..
geçen çalışma öncesi dur bi dedimdolaptan kağıt çıkardım bunu oku dedim öle başlayalım adamda şaşırdı ama bu yolda herşey mübah bize ne yapalım
benim yum pazar günü gibi duruyor..çalışmaları bugünden başlayarak salı-cuma-pazar-salı düşünüyorum ama bakalım kısmet
inşallah canim hayurlisiyla olsun bende sizdenimdesene sende bizdensin erenpaşa ben ve sen bu ay birlikte bekleyeceğiz benimde bugün 4.günüm inşallah hayırlısıyla bu ay olur canım.
Masallah ..benimki de çok yaramaz zaten okul tsortu de beyaz bi kaç tane alayim diyorum...her gün yikarim artik....benim oğlum simdi çok hevesli gitmeye de bakalim inşallah sokulmaz..QUOTE]
.Aynen öyle yap.. benimkinin 3 tane vardı tişörtü bu sene 2 tane daha aldım :) pantolonları stok yaptım :) ya teneffüste maç ediyorlar yerlerde sürünüyorlar resmen bazen ziyarete gidiyorum okula çok fena koşturuyorlar.. diyorum görmeyeyim daha iyi.
amin canım... Rabbim sağlık sıhhat versin de öyle dediğin gibi.. yaramazlık değil de işte çok hareketlilerAynen ya tam benim oğlumu anlatiyon o da bayilir koşmaya 3.siniflara kafa tutuyordu gecen sene resmen dayilk tasliyor işimiz zor gerçekten...hayirlisiyla buyusunlerde varsin yaramaz olsunlar....
Kizlar inanin hiç takmiorum allah beterinden korususun..zaten tekrar ayni Şeyleri yasayapaksam hamile kalmak bile istemiyorum demistimk...çok pozitifim
Cnm şirkette çok iş vardı gidemedim dr cumartesiyi beklicem az kaldı zatencanım günaydın..
doktora gitsen bile yine bekle diyecek sana sanırım yine görünmez.. eğer çok meraktaysan ssk ya git kan tahlilini yenile.. eğer istenilen düzeye ulaştı ise değerin zaten ultrasonla bakar dr. ama şurada c.tesi ye ne kaldı 2 güncük daha sabret canım
yok cnm gıdemedım ofiste tadilat işleri vardı bırakamadım cumartesıyıı beklıcem bakalım sonuc ne olcakAsim doktora gitti herhalde..
inşallah güzel sonuçlarla gelir..
haklısın canım...kızlar ya havayı dağıtalım akşama ne yemek var hele deyin bakalım bebek bebek dedikçe kasılıyoruz başka şeylerden bahsedelim acuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?