2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Canim bende basta senin gibiydim hamile kalamadigim ilk ay Dr.gittim o da senin biseyib yok saglikli bunyeni boyle düşünerek hasta edersin dedi sonra düşündüm ve çok hakliydi bende takmamaya karar verdim ve takmiyorum gercekten içim rahat sende öyle yap...evet ay uzun ama cabuk geciyo yinede.

ohhhhhh afiyetler olsun cuma akşamı kardeşim gelecek bana büyük ihtimal bende köfte yapıcam yanına barbunya ve makarna düşünüyorum salata ve içecek olur bi de
bugün de taze fasülye var dün akşamdan yaptım yanına da pilav ve cacık yaparım artık eve gidince aynı dert bende de var eşim sorun taze yemek yapmam gerekiyo hergün herşeyi de yemez benimki aslında kahvaltılık tarzı da güzel oluyo patates kızart yanına yumurta kır çay domates salatalık falan oh mis valla benimki bayılır

oh neguzel ev yemeklerı ben işyerinde gec yıyorum eve gıtdınce sadece meyve yıyoruz zaten 2 gundur eve gıdıp duş alıp yatıyorum tavuk oldum ıyıyce hemen uykum gelıyo

ayy kızzz hamile var.. öyle yemekten falan konuşunca canları çekmesinnn

bana da kalsa akşam hiç yemek yemeyeceğim boşuna kilo yapıyor meyve falan en güzeli dee eşim acıkıyor bende onlara eşlik edeyim derken yiyorum.. bir ara sırf akşam yemeği yememek ile 5 kilo zayıflamıştım 55lerdeydim şimdi maşallahhhh 61 kilo oldum

Erenpasa sana katiliyorum canim ben yemek konusuna hic girmiycem.

oh neguzel ev yemeklerı ben işyerinde gec yıyorum eve gıtdınce sadece meyve yıyoruz zaten 2 gundur eve gıdıp duş alıp yatıyorum tavuk oldum ıyıyce hemen uykum gelıyo

aaaa akşamdan yapsana yemek işyerine götür canım ya dışardan olmaz sağlıksız olur arada yap götür bence ev yemeği gibisi var mı ama tabi sen hamilesin yatıyosun hemen aslında sen erken çıksan biraz 6 gibi falan yemek yapsan sonrada işyerine götürsen falan olmaz mı?

iş yerinde tek deılım 5 kısyız ozman hergun 5 kışilik yapmam lazım kahvaltı getırıyorum burda yapıyorum ama burada yan da ev yemeklerı yapan yer var ondan yiyorum ara ara ekmek arası

bende ekmek yememeye çalışıyorum ama yemek yiyorum Allah biliyo ya alıştım artık eskiden ne rejimler yapardım ama şimdi nerdeeeeeeeeeeee

bende ekmek yememeye çalışıyorum ama yemek yiyorum Allah biliyo ya alıştım artık eskiden ne rejimler yapardım ama şimdi nerdeeeeeeeeeeee
bende saldım şu hamileliklerden sonra.. dikkat ederdim güya.. şimdi hepten saldım göbeğim çıkmaya başladı

He yani aynen öyle.
Ben mönü yi değiştirip baluk mi yapsam hazir taze cikmis özledim balik yemeyi çok severim çupra hamsi cinekop himm bayilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…