hayırlısı canım daha iyi beklemek :)yok cnm gıdemedım ofiste tadilat işleri vardı bırakamadım cumartesıyıı beklıcem bakalım sonuc ne olcak
Canim bende basta senin gibiydim hamile kalamadigim ilk ay Dr.gittim o da senin biseyib yok saglikli bunyeni boyle düşünerek hasta edersin dedi sonra düşündüm ve çok hakliydi bende takmamaya karar verdim ve takmiyorum gercekten içim rahat sende öyle yap...evet ay uzun ama cabuk geciyo yinede.Psikolojinin iyi olması güzel bişey kendini strese sokmuyosun boşyere ben sokuyorum mesela ama ne faydası var hiç işte içimdeki korkuları yenebilsem herşey daha da güzel olacak ta neyse Allah yardım eder bana da şu an kafam rahat gibi tabi ay uzun ne olur bilinmez
aslında korktum ssk ya gıtmeye bırazda oyuzden gidemedimhayırlısı canım daha iyi beklemek :)
haklısın canım...
benim de akşam yemeğim yok ve daha ne yapayım bilemedim... ya bizimkilerde çok yemek seçiyorlar düşünüp duruyorum ne yapayım diye..
buzluğa köfte yapıp koymuştum..
köfte patates kızartıp y anına da bir pilav salata yapabilirim aslında
oh neguzel ev yemeklerı ben işyerinde gec yıyorum eve gıtdınce sadece meyve yıyoruz zaten 2 gundur eve gıdıp duş alıp yatıyorum tavuk oldum ıyıyce hemen uykum gelıyoohhhhhh afiyetler olsun cuma akşamı kardeşim gelecek bana büyük ihtimal bende köfte yapıcam yanına barbunya ve makarna düşünüyorum salata ve içecek olur bi de
bugün de taze fasülye var dün akşamdan yaptım yanına da pilav ve cacık yaparım artık eve gidince aynı dert bende de var eşim sorun taze yemek yapmam gerekiyo hergün herşeyi de yemez benimki aslında kahvaltılık tarzı da güzel oluyo patates kızart yanına yumurta kır çay domates salatalık falan oh mis valla benimki bayılır
oh neguzel ev yemeklerı ben işyerinde gec yıyorum eve gıtdınce sadece meyve yıyoruz zaten 2 gundur eve gıdıp duş alıp yatıyorum tavuk oldum ıyıyce hemen uykum gelıyo
Erenpasa sana katiliyorum canim ben yemek konusuna hic girmiycem.
iş yerinde tek deılım 5 kısyız ozman hergun 5 kışilik yapmam lazım kahvaltı getırıyorum burda yapıyorum ama burada yan da ev yemeklerı yapan yer var ondan yiyorum ara ara ekmek arasıaaaa akşamdan yapsana yemek işyerine götür canım ya dışardan olmaz sağlıksız olur arada yap götür bence ev yemeği gibisi var mı ama tabi sen hamilesin yatıyosun hemen aslında sen erken çıksan biraz 6 gibi falan yemek yapsan sonrada işyerine götürsen falan olmaz mı?
bana da kalsa akşam hiç yemek yemeyeceğim boşuna kilo yapıyor meyve falan en güzeli dee eşim acıkıyor bende onlara eşlik edeyim derken yiyorum.. bir ara sırf akşam yemeği yememek ile 5 kilo zayıflamıştım 55lerdeydim şimdi maşallahhhh 61 kilo oldum
niye ya akşama yemek yok mu bebek muhabbeti olmasın istiyorum kızlar sadece kafamız dağılsın azıcık
yok cnm ya benım canım hıc cekmıyo ya istıyorum ama olmuyoayy kızzz hamile var.. öyle yemekten falan konuşunca canları çekmesinnn
bende saldım şu hamileliklerden sonra.. dikkat ederdim güya.. şimdi hepten saldım göbeğim çıkmaya başladıbende ekmek yememeye çalışıyorum ama yemek yiyorum Allah biliyo ya alıştım artık eskiden ne rejimler yapardım ama şimdi nerdeeeeeeeeeeee
o zaman menüleri rahatlıkla suna biliriz...yok cnm ya benım canım hıc cekmıyo ya istıyorum ama olmuyo
peridrolünn de kaynanacığı yapar hemen canı çekerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?