2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Selam kızlar herzamanki gibi dedikodulara geç kaldım yine..ben pek yemek seçmem ve canımda pek çekmez öyle konuşılunca rahat olabilirsiniz.ama bu hamileliğimde nedense balık yiyesim var normalde de pek düşkün değilimdir aslında dün yedim kıtlıktan çıkmış gibiBu arada kızlar eşimin eniştesi vefat etti bu sabah birazdan oraya gidicez..sanırım kanserden..sonuçlar yarın çıkacaktı ama sonuç gelmeden malesef kaybettik çok kısa sürede toplasan 5.6 ay gibi bi zaman önce rahatsızlandı.birden fenalaştı ve sonuç...bunun yanında bugün itibariyle 10 haftamı bitirmiş oluyorum hayırlısıyla..benden haberler bugünlük bu kadar kısaca özet geçtim..erenpaşa cnm 1400 tane okudum sana hesabını topla eksiğine devam ederiz yine

başınız sağolsun canım benim kanser çağımızın hastalığı malesef maşallah iyi okumuşsun sen bende haftasonu başlıyorum kısmetse erenpaşa ne kadar kaldı yazsın devam edelim ya cumartesi temizlenip başlicam kısmetse bende görüşürüz canım.

He yani aynen öyle.
Ben mönü yi değiştirip baluk mi yapsam hazir taze cikmis özledim balik yemeyi çok severim çupra hamsi cinekop himm bayilirim
bak ben balıga hayır dıyemıyorum işte hamıle olmasam bile aşererim ben balıga tutmasınıda cok severım işyeri acmadan önce her aksam balık tutmaya gıderdık esımle heygidi gğnler heyyyy

Pericim basiniz sağ olsun Allah rahmet
başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin..Rabbim ailesine sabır versin..
hay ağzınıza sağlık kızlar maşallah baya okumuşsun luckyde sağolsun okuyor 1844 kalıyor geriye

evet kızlar sonuçta bir şey çıkmamış tabiki..
ben genetiğe randevu almıştım gitmişken bir sorayım dedim.
genetik kan aldı ve kromozom analizi yapalım dedi.tamam dedim... aslında eşimden de alacak ama onun gitmesi çok zor şuan izni yok onun kinide dışarıda özelde yaptırırım dedim..
ama zaten sonuçları beklemiyorum açıkçası ben yola devam edeceğim kısmetse

çok sevındım bısey cıkmamasına genetıkte kromozom analızımı yapacaklar bana yapılan testlerden galıba 2 tüp kanmı aldılar cnm esının de alınsaydı ıyıydı cunku o testler ozelde cok pahalı benım gıttıgımdede esım yanımda yoktu genetık bolum hemsıresı dedıkı esıne ürolojeden randevu al soyle o testlerı esın ıcınde istesın dedı musaıt oldugunda sende benım gıbı yapabılırsın

trombofoli yapıldığı için sadece kromozom analizi istedi o yüzden tek tip kan verdim... eşimin aslında sağlık sigortası var bankada çalıştığı için ve %100 karşılıyor yani özel hastaneye gitse 5 kuruş ödemeyecek.. benim ssk olduğumdan eşimden yararlanamıyorum.. oğlum ve eşim için öyle bende işten çıkarsam onun sigortasına geçeceğim ama 10 ay sonra (işsizlik falan 10 ayı buluyor) ondan sonra özel hastaneye gidersem sigorta karşılayacak kısmetse..

anladım cnm ihmal etme sakın mutlaka yaptır ben bısey cıkcagını sanmıyorum inş güzel sonuçlar alırsın dualrım senınle 1 ay sonramı cıkacak sonuclar benım 1 ayı gecmıstı

anladım cnm ihmal etme sakın mutlaka yaptır ben bısey cıkcagını sanmıyorum inş güzel sonuçlar alırsın dualrım senınle 1 ay sonramı cıkacak sonuclar benım 1 ayı gecmıstı
evet 1 ayı bulur hatta geçer bile :) pataloji 1,5 ayda çıktı

bende istiyorummmmmmmm benımde dondurucuda kendı ellerımle tuttugum bakıgım var çıkarıp yarın yıyıcem asla balıga hayır dıyemıyorum karadenızlı olmanın keyfi
evet yaa sen bu ara bol bol balık yee hazır mevsimi gelmişken..
bende öyle yapacağım kısmetse
denizden babam çıksa yerim
bizim içinde tut biraz balık...
sen nereliydin canım

evet yaa sen bu ara bol bol balık yee hazır mevsimi gelmişken..
bende öyle yapacağım kısmetse
denizden babam çıksa yerim
bizim içinde tut biraz balık...
sen nereliydin canım
inş buralarda olsanız beraberce giderdik tutmaya ben kastamonuluyum eşim ordulu gecenlerde gazetede okudum hamıler her balıgı yememelıymıs sadece somon ton balıgı alabalık yıyebılırmıs

inş buralarda olsanız beraberce giderdik tutmaya ben kastamonuluyum eşim ordulu gecenlerde gazetede okudum hamıler her balıgı yememelıymıs sadece somon ton balıgı alabalık yıyebılırmıs
evet aslında ne iyi olurdu :)
civa içeren balıklar iyi gelmiyor bildiğim kadarıyla..
hım al bir Ordulu daha :)
benim patronlar ordu-mesudiyeli
aslında bende Kastamonu-İnebolu sayılırım.. babam İnebolulu ama dedem küçükken çıkmış oradan babam istanbulda doğmuş büyümüş orada bir köyümüz yok maalesef annem rize-Çayelili eşimde öyle rize-Çayeli o yüzden kendimi Rizeli olarak görüyorum

ben pek balık sevmiyorum kızlar hamsi ve çupra tercih ediyorum ama fena olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…