ben hamsiyi küçük tüpte balkonumda kızartıyorum çift taraflı hamsi tavam var çok pratik oluyor ve evde kokmuyor bir tarafı pişince tavayı çevirip diğer tarafı kızartıyorum mis gibi oluyor.. ben çok yaparımben pek balık sevmiyorum kızlar hamsi ve çupra tercih ediyorum ama fena olmuyo
çinekop ızgaraya bayılıyorummmm mezgitide çok severim..hamsinin sadece hamsili pilavını severım palamut çinekop çipura mezgit istavrit kalkan hepsini seviyorummmm
hamsının tavasıda guzel oluyor ama yedıkten sonra agızda kötü tat bırakıyoya onu sevmiyorumben hamsiyi küçük tüpte balkonumda kızartıyorum çift taraflı hamsi tavam var çok pratik oluyor ve evde kokmuyor bir tarafı pişince tavayı çevirip diğer tarafı kızartıyorum mis gibi oluyor.. ben çok yaparım
evet biraz öyle yapıyor bazen..hamsının tavasıda guzel oluyor ama yedıkten sonra agızda kötü tat bırakıyoya onu sevmiyorum
ohh ne güzel..çuprayı fırında limonlu yapıyorum güzel oluyo da hamsiyi yapmıyorum annem ya da kv de yaparsa yiyoruz ben zaten çok balık aramam öyle
ohh ne güzel..
annenler kayınvalidenler yakın mı? benimkiler çok yakın.. faydasınıda gördüm çok yakın olmanın
görüşmek üzere inşallahhhbende kaçıyorum kızlar yemek yemek derken akşam oldu ama eklemi kaçırdık rejimde mi yoksa neeee görüşürüz ok.
Canim ben annemdeyim yemekler annemden...katilmamamin sebebi hamislerin cani ceker diye...niye ya akşama yemek yok mu bebek muhabbeti olmasın istiyorum kızlar sadece kafamız dağılsın azıcık
YOK HAYATIM HAMİŞLERİN CANI CEKMIYOCanim ben annemdeyim yemekler annemden...katilmamamin sebebi hamislerin cani ceker diye...
Basiniz sağolsun canim...Selam kızlar herzamanki gibi dedikodulara geç kaldım yine..ben pek yemek seçmem ve canımda pek çekmez öyle konuşılunca rahat olabilirsiniz.ama bu hamileliğimde nedense balık yiyesim var normalde de pek düşkün değilimdir aslında dün yedim kıtlıktan çıkmış gibiBu arada kızlar eşimin eniştesi vefat etti bu sabah birazdan oraya gidicez..sanırım kanserden..sonuçlar yarın çıkacaktı ama sonuç gelmeden malesef kaybettik çok kısa sürede toplasan 5.6 ay gibi bi zaman önce rahatsızlandı.birden fenalaştı ve sonuç...bunun yanında bugün itibariyle 10 haftamı bitirmiş oluyorum hayırlısıyla..benden haberler bugünlük bu kadar kısaca özet geçtim..erenpaşa cnm 1400 tane okudum sana hesabını topla eksiğine devam ederiz yine
Bisey cikmamasina sevindim Canim...evet kızlar sonuçta bir şey çıkmamış tabiki..
ben genetiğe randevu almıştım gitmişken bir sorayım dedim.
genetik kan aldı ve kromozom analizi yapalım dedi.tamam dedim... aslında eşimden de alacak ama onun gitmesi çok zor şuan izni yok onun kinide dışarıda özelde yaptırırım dedim..
ama zaten sonuçları beklemiyorum açıkçası ben yola devam edeceğim kısmetse
yok canim rejimde degilim ...kilo sorununda yok temek sorunum da yok çok şükür...bende kaçıyorum kızlar yemek yemek derken akşam oldu ama eklemi kaçırdık rejimde mi yoksa neeee görüşürüz ok.
Kizlar bu arada annem de hamsi kizartti...madem hamislerin cani istemiyor bende itiraf ediyorum
Düşündüm de bu duruma bide şöyle iyi tarafından bakiyorum korunmak için ugrasmiyorum.. ay ne kötüyüm kizlar yaa ... luckstar sende takma canim kafani rahatlatacak şeyler düşün canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?