2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

ben pek balık sevmiyorum kızlar hamsi ve çupra tercih ediyorum ama fena olmuyo
ben hamsiyi küçük tüpte balkonumda kızartıyorum çift taraflı hamsi tavam var çok pratik oluyor ve evde kokmuyor bir tarafı pişince tavayı çevirip diğer tarafı kızartıyorum mis gibi oluyor.. ben çok yaparım

hamsının tavasıda guzel oluyor ama yedıkten sonra agızda kötü tat bırakıyoya onu sevmiyorum

hamsının tavasıda guzel oluyor ama yedıkten sonra agızda kötü tat bırakıyoya onu sevmiyorum
evet biraz öyle yapıyor bazen..
alabalığı da köyde yemeyi seviyorum..
ayderde alabalık çiftlikleri var ve uzungölde süper yapıyorlar
bizim köydede bir dağ var imrut dağı onun tam tepesine kurmuşlar alabalık çiftliği doğası ve balıkları çok güzel..
ahhha ben köyümü özledimmm

çuprayı fırında limonlu yapıyorum güzel oluyo da hamsiyi yapmıyorum annem ya da kv de yaparsa yiyoruz ben zaten çok balık aramam öyle

kızlar acıktırdınız beni de haaaaaaa açım şu an eklem gibi bende mi konuşmasam bu konulardan

çuprayı fırında limonlu yapıyorum güzel oluyo da hamsiyi yapmıyorum annem ya da kv de yaparsa yiyoruz ben zaten çok balık aramam öyle
ohh ne güzel..
annenler kayınvalidenler yakın mı? benimkiler çok yakın.. faydasınıda gördüm çok yakın olmanın

evet buradaki mesai bitmek üzere..
sonra evdeki mesaim başlıyor..
git çocuğu al eve geç yemek hazırla-ye-topla sonra zaten fazla bir vakit kalmıyor

ohh ne güzel..
annenler kayınvalidenler yakın mı? benimkiler çok yakın.. faydasınıda gördüm çok yakın olmanın

evet annem de kv de de yakın bana haftada bigün anneme gideriz mutlaka köydeler ama bu haftasonu geliyolar kv deye de gideriz neredeyse her hafta hatta belki yarın gidebiliriz bakalım çocuk olana kadar böyle takılırız heralde annemler çağırıyo gitmesem olmuyo bahanemde yok annem döktürüyo şimdi gelsin kurbanda anneme kıyma vereyim içli köfte hazırlasın bana dondurucuya atıcam sonra patlıcan kızarttırıcam onları da dondurucuya atarım bi de barbunya alıyom herhafta dondurucuya atıyom pratik oluyo eşime hemen karnıyarık yapıyorum kızartma derdim olmuyo

bende kaçıyorum kızlar yemek yemek derken akşam oldu ama eklemi kaçırdık rejimde mi yoksa neeee görüşürüz ok.

Basiniz sağolsun canim...
Bisey cikmamasina sevindim Canim...
bende kaçıyorum kızlar yemek yemek derken akşam oldu ama eklemi kaçırdık rejimde mi yoksa neeee görüşürüz ok.
yok canim rejimde degilim ...kilo sorununda yok temek sorunum da yok çok şükür...

Düşündüm de bu duruma bide şöyle iyi tarafından bakiyorum korunmak için ugrasmiyorum.. ay ne kötüyüm kizlar yaa ... luckstar sende takma canim kafani rahatlatacak şeyler düşün canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…